Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נתונים סותרים בנוגע ל-Ford Focus 2012 2.0 GDI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4966 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום.

לפני כמה ימים עשיתי נסיעת מבחן על הפורד פוקוס החדשה (הדגם של השני ליטר), וסה"כ הרכב נראה נחמד מאוד.

מה שכן, בנתונים שפורד מספקת באתר בארץ רשום, שהדגם של השני ליטר מוציא 170 כ"ס.

בבדיקה עם האתר האמריקאי מצוין שהגרסא של השני ליטר מוציאה 160 כ"ס, כמו גם בפירוט על המנוע בויקיפדיה.

רציתי לדעת אם למישהו כאן יש תשובה חותכת של מי הנתונים המדוייקים?

אני מכיר שיש אפשרות לשחק עם הצ'יפ של הרכב בכדי לשנות הספק על חשבון פליטת מזהמים ותצרוכת דלק, אבל ממה שאני מכיר היבואנים בארץ לא מתעסקים בזה.

תודה לעוזרים.

פורסם
בארץ מוכרים רכבים בתקינה אירופאית, תחפש נתונים מבריטניה תראה שהם זהים

האמת היא שבבריטניה בכלל לא מוכרים את הגרסא שדיברתי עליה (ה-GDI), אלא גרסת טורבו-דיזל (שאין בארץ), גרסת ה-EcoBoost ובדגם היוצא (יש להם שם Focus ו-All New Focus, שזה אחרי המתיחת פנים) יש גם מנוע שני ליטר שמוציא 143 כ"ס, אבל הוא לא GDI. כנ"ל בנוגע לגרמניה.

בשוק האמריקאי איפה שכן מוכרים את הגרסא הזאת, הנתונים מדברים על 160 כ"ס, לא 170.

פורסם

יש דרכים רבות למדוד כ"ס, בין אם זה לפני/אחרי הפסדי הגיר והאלטרנטור או בין אם פשוט מדובר ביחידות מידה שונת - כ"ס מטרי, PS , כ"ס מכאני וכו'. לכל יצרן יש את הניואנסים שלו.

סביר להניח שההבדלים נובעים בגלל אחת מהסיבות הללו.

יחד עם זאת היחידה האוניברסלית למדידת כ"ס היא קילו-ואט KW ואת זה כל יצרן רושם במפרט, תשווה את הנתון הזה.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

שלום לכולם,

אני כמעט רכשתי את הפורד פוקוס 2.0, מה שמנע ממני לבצע את הרכישה, שבארץ פשוט מפרסמים נתונים שגואים.

גם הרכבים שמגיעים לארץ הם בעלי 160 כ"ס, מי שרוצה לאמת זאת פשוט שיקפוץ לאחת הסוכנויות יצלם את המספר הסידורי של הרכב, יכנס לאחד מהאתרים של פורד, שם ניתן להכניס את מספר השילדה ואז לראות את כול נתוני הרכב, יגלה שהרכבים שמגיעים לארץ עם 160כ"ס ולא 170כ"ס, מעבר לעובדה שבאף מדינה לא קיים המנוע הנ"ל עם 170כ"ס, מבדיקה שערכתי.

פורסם
לא הייתי מבטל קנייה בגלל זה, אבל עצם העובדה שבישראל התווספו לפוקוס 10 כ״ס דמיוניים מעצבנת.

במידה והם אכן דמיוניים, אין ספק שזה מעצבן. מעניין אם קיימת הוכחה, לכאן או לכאן...

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

העולם לא כזה פשוט:). כל מדינה ושיטת המדידה שלה (וזה כולל עניינים של טמפרטורת סביבה, אוקטן, כמות השמן במנוע וכו'). במקרה של הפוקוס, באירופה מנוע זה מדורג כ-125KW שבכוח סוס מטרי זה יוצא 169.95 כ"ס.

פורסם
שלום לכולם,

אני כמעט רכשתי את הפורד פוקוס 2.0, מה שמנע ממני לבצע את הרכישה, שבארץ פשוט מפרסמים נתונים שגואים.

.

CH2856

במקרה של הפוקוס, באירופה מנוע זה מדורג כ-125KW שבכוח סוס מטרי זה יוצא 169.95 כ"ס.

הלך עליכם! עכשיו אתם חייבים לקנות :lol:

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

• תוכן חדש...