Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5385 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

צריך עזרה, לפני כחודש היתה לי בעיה של התחממות ברכב (מיצובישי לנסר 93') הלכתי ל"מכון בני" בראשל"צ שבהנהלת מיכאל סבט והחליפו לי את הרדיאטור, לצערי הבעיה לא נפתרה ותוך כדי נסיעה המנוע התחמם, נגשתי שוב למוסך והפעם מיכאל הוריד לי את הטרמוסטט אך הבעיה לא נפתרה והרכב המשיך להתחמם. באחת הנסיעות הרכב התחמם יתר על המידה ונתקע, גררתי את הרכב חזרה למכון בני שבהנהלת מיכאל סבט והוא אמר לי שהלך הראש מנוע והציע לי לעשות אצלו ראש מנוע. מכיוון שהאיש לא נראה לי אמין או מקצוען אחד מהשניים הוצאתי את הרכב מהמוסך ודחפתי אותו ליד המוסך ושם הוא נמצא. השאלה שלי היא כזאת מה כדאי לעשות? האם מישהו מכיר מוסך אמין באזור? אני לא בטוח שמיכאל היה כנה איתי והבעיה היא באמת ראש מנוע, המצב כרגע שהאוטו מתניע ומיד נכבה, הוא אמר לי שעשה בדיקה וראה שהמנוע משפריץ מים לפלגים. אשמח לקבל עצות. תודה עודד

פורסם

תודה על התגובה.

אתה אולי מכיר מוסך אמין באזור ראשל"צ, היתה לי גרירה אחת מחברת הביטוח ועכשיו אני אצטרך לשלם על גרירה נוספת.

כמו כן מה כדאי לומר לבעל המוסך שיבדוק את הרכב - שהלך ראש מנוע כמו שנאמר לי או שיאבחן ויגיע למסקנה לבד?.

תודה.

פורסם

יש לי לנסר 92.

שמתי אותה בטיפול לפני כמה ימים במוסך "הילוך שישי", שהוא מורשה יבואן של מיצובישי ויונדאי.

מוסך ענקי ומרכזי.

מיותר להגיד שהעבודה שהם עשו לי על האוטו מאד מקצועית והאוטו נוסע מאד מאד טוב עכשיו.

באיזור של הקומפיוטסט באיזור תעשיה הישן, נכנסים מרחוב פריימן לרחוב טלוטיצקי משהו כזה.

פורסם

ראש מנוע זה לפחות 2000 שקל. תברר על מוסך אמין כמו הילוך שישי למשל וקח בחשבון שאחרי שגררת לשם כבר לא תוכל לנייד את האוטו למוסכים אחרים

פורסם
תודה על התגובה.

אתה אולי מכיר מוסך אמין באזור ראשל"צ, היתה לי גרירה אחת מחברת הביטוח ועכשיו אני אצטרך לשלם על גרירה נוספת.

כמו כן מה כדאי לומר לבעל המוסך שיבדוק את הרכב - שהלך ראש מנוע כמו שנאמר לי או שיאבחן ויגיע למסקנה לבד?.

תודה.[/QU

תנסה במוסך גחלת.

לגבי הילוך שישי אני בטוח שתקבל שירות ועבודה טובה אבל יקרה.

פורסם

כנראה שהאבחון שעשו לך במכון ראדיאטורים כלל לא היה מקצועי,

למה ישר החליפו ראדיאטור? האם הראדיאטור הקודם היה סתום כך שלא היה ניתן לתקן? האם הוא היה רקוב מידי? ראית במו עיניך את מצב הראדיאטור הישן?

מה שלא יהיה ,רכב לא אמור ליסוע ללא טרמוסטט, היה צריך לפרק את הטרמוסטט ולבדוק אם הוא נפתח כמו שצריך במים חמים, כדי לוודא שהוא לא גורם להתחממות,

ממה שנראה יכול להיות שמשאבת מים שלך לא היתה תקינה\רצועה מחליקה או כנפיים רקובות, או שהמאווררים לא עבדו ,

ראש מנוע זה לא זול, וצריך לעשות את זה כמו שצריך, כמה ק"מ עבר המנוע? האם הוא היה אוכל הרבה שמן?

אולי עדיף להחליף מנוע.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

עודד שלום רב, וברוך בואך לפורום !

מיותר לציין שפנית לחאפר, שעובד בשיטת "מצליח", ומיומונתו המקצועית מוטלת בספק, וטוב שנמלטת משם.

קבל המלצה על חבר הפורום בני ל. שמיומנותו המקצועית לא מוטלת בספק, שהוא גם תושב ראשל"צ, וגם חבר מכובד בפורום:

http://www.carsforum.co.il/vb/member.php?u=840

קרא גם כאן את תגובה מספר 2:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=343143

פנה אליו בהודעה פרטית עוד הלילה, ולא תצטער.

בהצלחה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

האוטו עבר 130000 ק"מ, ולא היתה בעיית שמן למעשה האוטו נסע מצוין לפני בעיית ההתחממות. מרגיש מרומה , אבל לומדים מטעויות.

פורסם

עדכון:

יש כנראה מעבר של מים לשמן, הוצאת המדיד, מראה בברור מדיד בצבע לבן(טחינה), מה שלא מבשרת טובות.

נתגלו גם סימנ סיליקון אדום צפים במי הקירור, דבר המעיד על שימוש בעודף סיליקון באזור בית התרמוסטט שבוטל, מהלך חאפרי ולא מקצועי לכשעצמו, שגורם נזק גדול יותר. מכיוון שהמנוע מתקשה להגיע לטמפרטורת עבודה, והצוק האוטומטי, מאחר להשתחרר.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...