Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת רכב חדש בזמנים כאלו?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5367 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שקראתי: כן, לחלוטין, במידה ויכלתי לקנות את רכב חלומותיי.

אחרי שקראתי: כן, לחלוטין, במידה ויכלתי לקנות את רכב חלומותיי.

ולא, רכב חלומותיי הוא לא למבורגיני או משהו כזה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

גם אם זה יקרה והמיסוי ירד ל50 אחוז ממה שהוא עכשיו הרי שזה יקרה בהדרגתיות. אחרת מי שקנה רכב חדש עכשיו יגלה שרכבו ירד בעשרות אלפי שקלים בבת אחת. ציי רכב יפשטו רגל.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

אני רוצה להגיד לך שברוח הימים האלה סוכני המכירות מציאים מחירים ודילים יחסית אטרקטיבים.

בסוף ספטמבר הזמנתי פולו GTI, קיבלתי הנחה של 5000 ש"ח מסה"כ מחיר הרכב, כמו כן קיבלתי חיישנים בעלות של 950 ש"ח ואיתוראן סייב+עלוקה בהנחה של 1100 ש"ח.

אני מאמין שעל רכבים אחרים שישנם במלאי יכולת המיקוח גדולה יותר וכך גם יכולת סוכן המכירות לרדת במחיר.

• תוכן חדש...