Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5365 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לנסוע לעיר קייב , האם יש קרינה עוד באזור הזה לאחר כל השנים האלה ? (בצ'רנוביל אני יודע שיש קרינה) בקיצור איפה בטוח להיות באוקראינה?

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

פורסם

קרינה רדיואקטיבית מורכבת ממספר רב של קרינות שונות, לעקשניות שבינהן לוקח כ1000 שנים לדעוך ולהעלם.

לכן צ'רנוביל עצמה לא הולכת להפוך לעיר שוקקת חיים בזמן הקרוב.

אם זאת קייב, למיטב ידיעתי, נטולת קרינה.

בכל זאת, מדובר במיליוני תושבים (וגם מליוני תושבות :wink:) שכנראה לא טועים.

מה שכן, בנושא הקרינה כדי להמנע מלבקר באתיופיה ואזור הקריות.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
איפה בטוח להיות באוקראינה?

תלוי לאיזו מטרה. אם אתה נוסע בענייני עסקים אז קייב, אודסה וערים בסד"ג הזה הן הבטוחות ביותר.

למטרת תיירות הייתי בוחר במדינות אחרות.

לגבי הקרינה, אתה רציני? :roll: :headscratch:

טוב שלא שאלת אם עדיין מסוכן לנסוע לרומניה, עם כל הערפדים...

פורסם
אני מעוניין לנסוע לעיר קייב , האם יש קרינה עוד באזור הזה לאחר כל השנים האלה ? (בצ'רנוביל אני יודע שיש קרינה) בקיצור איפה בטוח להיות באוקראינה?

בתור יוצא אוקראינה : הקרינה לא נוראית. העובדה שהשתן שלי זוהר בלילה רק עוזרת לי לא להחטיא את האסלה

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

שמעתי שהשנה פתחו את צ'רנוביל לביקורים של תיירים כי רמות הקרינה ירדו לרגילות.

איך בדיוק אנשים גרים בהירושימה ונגאסאקי?

אין מה לחשוש. 25 שנה זה מספיק זמן כדי שלא יהיו בעיות.

פורסם

פשוט שמעתי מאחד שעבד איתי פעם שבאוקראינה נולדה פרה עם רגל הגב (לא יודע איפה באוקראינה) ואישה אוקראינית אחת אמרה לי שעדיף לשתות הרבה יין שמגיעים לאוקראינה כי זה מוציא את הקרינה מהגוף (גם בקייב)

הבנתי גם שהקרינה הגיע בעיקר לבלרוסיה ולא לקייב-האם יש מידע בעיתונות הרוסית האוקראינית למי שמבין את השפה ויכול לעשות חיפוש בגוגל בנושא בפרט על העיר קייב.

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

פורסם

כנראה האשה שאמרה לו את זה גם שתתה קצת "מים" לפני. זה מה שנוהגים לעשות באוקראינה ובבלורוסיה ובכלל במזרח אירופה.

פורסם

בקייב לא היה קרינה.

בצרנוביל אפשר לטייל. יש גם טיולים מודרכים, וגם טיולים עצמיים.

הממשלה ממליצה לשהות שם רק יומיים (בצרנוביל) מצד שני יש שם כ5000 איש שחיים שם על בסיס קבוע עוד מאותה תקופה של קרינה.

יש שם בהחלט חיות מעניינות שאיש לא ראה. אני מתכנן לנסוע לשם בקיץ כנראה.

פורסם
האם יש קרינה עוד באזור הזה לאחר כל השנים האלה ?

בוא נגיד ככה, סיכוי הרבה יותר גבוה שישדדו אותך, מאשר תקבל מחלת קרינה.

עכשיו אתה יכול לנסוע בלי לפחד מקרינה :roll:

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...