Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5366 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם. שמי נדב וכמו שחלק ראו שיפצתי אסקורט דור ראשון ובמקרה נפלה לידי הזדמנות לשים ידי על אסקורט דור שני מבציר 79 והיא הולכת לעבור פירוק לגורמים ומשם נשקול את עתידה בכבישי ישראל שהתחזית לא חיובית, אז מי שמעוניין במחיר ברזל לקנות רק את הגוף ללא סרנים (300 שח)יש אופציה לרשיונות שיצור קשר בפרטי האופציה קיימת רק מחר כי אז כבר היא תמכר לברזל

את אותו הסכום אני מקבל מאיש ברזל ולכן המטרה היא לעזור למי שאולי צריך את החלקים אוו את השלדה.

מטרת השרשור היא לא למען מכירת הרכב אלא כדי לתאר את שלבי הפירוק אז מנהלים לא להזיז בבקשה.

הורד (3).jpg

הורד (1).jpg

הורד (2).jpg

הורד.jpg

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

באווירת החג נפגשנו צוות מומחים לפורדים לשחוט כל חלק שעולה בדעתינו כל הפירוק נעשה ללא ליפט והמנוע והגיר נשלפו עי פירוק הסרן הקדמי ושחרור הגשר ומוט המיצב ואז בעצם הרמנו את כל הרכב מעל המנוע ובכך הוצאנו מנוע+גיר בקלי קלות ולאחר מכן נותר לנו לפרק את הסרן האחורי שלא רצה לצאת! וחצי מהברגים נשברו בדרך בעקבות עיפות החומר ובלאי.

הרכב נקנה כשחיצונית אף אחד לא היה מעיף עליו מבט .אבל לאחרי שיחה עם הבעלים שלו שהחזיק אותו קרוב ל-30 שנה הוא הראה לנו קבלות ושקיות של המיסבי מנוע ומסבי סרנים שהוחלפו זמן קצר לפני שהרכב הועמד ובגלל שחיפשתי רכב שאוכל לקחת לו חלקים מכאנים בלבד הרי שהחיצוניות שלו דווקא שיחקה לטובתי ולכן החלטתי שזו התורמת איברים שלי! (תורמת איברים למה? ימים יגידו :)

_____ 1 (1).jpg

_____ 1.jpg

_____ 2 (1).jpg

_____ 5 (1).jpg

_____ 5.jpg

פורסם

מגניב!!!!

אהבתי את התמונות:-)

אם בא לך והיא במצב טוב , אני אשמח להעביר בעלות על המראה של הנהג של הצפרדע:-)

שלי בפיאסטה שבורה.

שי.

פורד פיאסטה 83':arrow:

פורסם

חבל מאוד שהרכב הגיע לידים שלך.

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

פורסם
חבל מאוד שהרכב הגיע לידים שלך.

חבל שהרכב פורק.

יכל להמכר למישהו שהיה משפץ אותו ומשקם אותו . הוא יחסית לא נראה כל כך נורא , ראיתי מקרים פי מאה יותר קשים .

לא מבין למה פירקת רכב שיכל להמשיך לנסוע.

חבל מאד.

אישית אני רואה בפירוק רכב במצב הנ"ל כפשע מוטורי.

אני בטוח שהיו כאן הרבה חברים שהיו שמחים לקנות ולשפץ אותו בשמחה.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם
חבל שהרכב פורק.

וכל מילה אחרת מיותרת!

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

פורסם
חבל שהרכב פורק.

יכל להמכר למישהו שהיה משפץ אותו ומשקם אותו . הוא יחסית לא נראה כל כך נורא , ראיתי מקרים פי מאה יותר קשים .

לא מבין למה פירקת רכב שיכל להמשיך לנסוע.

חבל מאד.

לדעתי אתם קצת מגזימים.

אם הרכב פורק כדי להשאיר אחר כמוהו על הכביש, זה בוודאי עדיף מאשר שהיה ממשיך להירקב בחניה ונגרט/נמכר לברזל בסוף.

יש כאן חדשות לבקרים רכבים כאלו שמוצעים למכירה וכמעט תמיד נגרטים לבסוף. רק בשליפה אני זוכר רנו 5 דור 1 וסיטרואן BX שנגרטו אחרי שאף אחד לא היה מעוניין בהם.

יום אחד גם לי תהיה אוסטין אלגרו 1.3 שנת 78,

עם תא נוסעים אפוף עשן ומאורר שחותך אצבעות... :roflmao:

ורדה הוריאנט *כבר לא* מחכה לחלקים מברזיל... (הגיעו בשלום)

פורסם

הפורד הנל היתה מעוקלת עי רשות השידור והיא צברה חוב שהבעלים שלה לא היה מוכן לשלם ולכן הוא מכר לי אותה לחלקים בלבד, ואם לא שמתם לב במודעת פתיחה כל אחד יכל לשלוח לי הודעה בפרטי ולקבוע איתי ולקבל את הרכב בלי סרנים ב 300 שקל!

כלום כסף!!! אבל אף אחד לא יצר קשר.

החלקים שלה הם למטרת תוכנית עתידית לגבי רכב אחר.

"גיא127"

אתה פושע יותר ממני, עדיף להרוס מכונית מאשר שתראה כך.

נדב

Picture 137.jpg

Picture 134.jpg

פורסם
הפורד הנל היתה מעוקלת עי רשות השידור והיא צברה חוב שהבעלים שלה לא היה מוכן לשלם ולכן הוא מכר לי אותה לחלקים בלבד, ואם לא שמתם לב במודעת פתיחה כל אחד יכל לשלוח לי הודעה בפרטי ולקבוע איתי ולקבל את הרכב בלי סרנים ב 300 שקל!

כלום כסף!!! אבל אף אחד לא יצר קשר.

החלקים שלה הם למטרת תוכנית עתידית לגבי רכב אחר.

"גיא127"

אתה פושע יותר ממני, עדיף להרוס מכונית מאשר שתראה כך.

נדב

נדב ידידי

בסך הכל הבענו דעה שזה דבר ליגטימי לגמרי.

לא צריך להיגרר להודעות כאלה ולצרף צילומים שממילא לא אקטואלים מזמן

לגבי הרכב של גיא.

אולי אתה לא מעודכן.

כל השיפורים שגיא הרכיב פורקו מזמן לפי מיטב ידיעתי והרכב בשיקום לצורה המקורית שלו .

אבל אתה יודע מה עזוב שטויות

גמר חתימה טובה אמן :-D

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

אין צורך לריב,

עם כל הצער, הרכב פורק לצורך הצלת רכב יותר מעניין, אם נדב ירצה הוא ימשיך לפרט.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

• תוכן חדש...