Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5310 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אחרי 3 שנים באוויס,עקב קיצוצים בחברה,פוטרתי.

רציתי להתייעץ לגבי המשך דרך, היכן ללכת לעבוד.

אני בן 28

מתגורר בירושלים.

לקראת סיום התאור הראשון בקרימינולוגיה {הייתי שוטר,חשבתי להמשיך בשירות,לא המשכתי}

ניסיון:

3 שנים שוטר

3 שנים קצין ביטוחן ומנהל תורן ערב בשרתון

3 שנים דייל השכרה באוויס,מתוכם סגן מנהל בשנה האחרונה.{או סופרוויזר תקראו לזה איך שאתם רוצים}

בעל ידע במחשבים-חומרה\אופיס\הקלדה מהירה\פתרון בעיות רשת {מגיל 12 בעולם המחשבים,5 יחידות בגרות בפסקל-לא זוכר הרבה מהשפה הזאת...}

אוהב מכוניות,אוהב שירות לקוחות-אין לי בעיה לעזור כל עוד אין לחץ של 100 איש עליי,זה לא עבודה כייפית.

מעוניין לקבל 6-7 נטו.

אם יש לכם רעיונות לעבודה אשמח לשמוע.

{לדוגמא קרמיקה סיטי מרווחים בין 9 ל12 נטו-סוכן מכירות שגם כך אנשים באים אלייך לקנות,זה שלא צריך לעמוד בכביש ולחפש לקוחות}

תודה לעוזרים

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

העלו את שכר השוטרים ל7 אלף לשוטר מתחיל, כנ"ל שב"סניקים.

סתם שתדע, אם תחליט לחזור לעולם הזה.

אישית הייתי בודק את השב"ס, אני יודע שהם בגיוסים כל הזמן והתנאים מעולים (יחסית).

שלא לדבר על זה שהתואר שלך יעלה לך את המשכורת במעל 20אחוז!

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

זה נכון שבשב"ס התואר שלו ייתן לו 20 אחוז תמריץ ועוד כמה תוספות אבל השאלה פה האם כל זה שווה תמורת חוסר חיים טוטאלי?

TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID LIMITED

פורסם

שכר השוטרים אומנם עלה אך לא ל 7K, השכר החדש זה משהו כמו 6600 + מענקים כאלה ואחרים, כמובן השתתפות בשכירות ועוד תנאים כאלה ואחרים, בהחלט נהיה טיפה יותר אטרקטיבי. + תוספת של התואר 6 או 7 אחוז ע''פ התנאים החדשים (אם אתה רוצה ליישם את התואר ולהרוויח משהו זה נראה לי האופציה הכי טובה).

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

לבינתיים לא מצאתי שוטר אחד שאמר שהעלו לו.ואני מכיר קרוב ל10 שנשארו במשטרה מאז משעזבתי,הרוב המוחלט {מעל 40 אם לא יותר} ברח.

לגבי שב"ס, יש בעיה כי בירושלים אין כלא קרוב.

יש בית סוהר עופר ליד גבעת זאב שמבירורים שעשיתי צריך לשכב עם מנהל הכלא {לא חשוב אם אתה זכר\נקבה\אחר} בכדי לקבל סיכוי להתקרב למקום הזה. רק פרוטקציות,דבר שאין לי.

לגבי להיות בנחשון,שמעבירים את האסירים, רציתי ללכת עד ששמעתי מה הולך שם,שימו לב:4:30 אוספים אותי מהבית,5:30 בבוקר כבר מעלים את האסירים לפוסטה {המשאית} ספירה,בלה בלה בלה, נוסעים לבית המשפט ברחבי הארץ. אין לי בעיה עם השעות של ההתחלה,הבעיה היא שאתה תקוע עד שהשופט משחרר בסביבות 16:00 וגם 17:00 ורק אז חוזרים לכלא,מזדכים על האסיר והביתה.מילא להתחיל ב4:30,אין בעיה,אבל למה לסיים בשעות הערב? מי יהיה לו כוח לאישה ו או הילדה????

ועוד לא התחלתי לספר על הסיפורים של האסירים העקומים שזה מחרבן בפוסטה והשני צועק על עצמו...

לגבי משטרה, פסלתי\ לא פסלתי לחזור.

לא פסלתי-לחזור לעבוד במטה ארצי-במידה ומתגייסים ישירות לשם- עולם. במידה ונופלים ברשת של תתגייס לתנועה ונעביר אותך שיהיה תקן- זה בולשיט אחד גדול כי מטה ארצי זה מחוז נפרד ממחוז ירושלים ולא יעבירו שוטר ממחוז ירושלים ששרוי בחוסר מטורף של כוח אדם למחוז של מטה ארצי {מספיק לראות אנשים נפלאים שבאמת אני מעריך שהיו במוסדות חינוך,באטחה,עם שעות נוחות, ואז באה המשטרה ואמרה,סוגרים את מוס"ח,תעברו לסיור.למה שוטר שנתן 20 שנה מחייו בלילות,שבתות ומרדפים וקיבל קצת נחת לעבור למוס"ח צריך לחזור ליחידות הסיור ולעבוד לילות\שבתות\חגים ומועדים? הוא כבר סבא! ואני מעריך אותם מאוד}

אמרו לי,אנחנו זוכרים אותך, בוא תחזור, תיהיה בחקירות. אמרתי עולם.

אבל.... אני לא מוכן לסגור שבת כן שבת לא בתשעת החודשים של הקורס שוטרים במלמ"ש.אין לי בעיה להישאר שם ראשון עד חמישי בתנאי פנימייה,אבל שאני אסגור שבת? עברתי כבר את השירות הצבאי שלי. אמרו לי, לא בבית ספרנו. אישתי אמרה,לא בבית ספרי {היא מורה...} ואמרה שאם אני הולך על זה וסוגר שבתות בקורס,9 חודשים, למה התחתנתי? למה שהיא תגדל לבד את הילדה?

דרך אגב איציק, למה סחטיין על הישרדות באוויס 3 שנים?

סך הכל עבודה כיפית מאוד. אולי בגלל האנשים הנדירים שהיו,אני אומר שהיו כי גם הפ פוטרו...לפחות הלכנו כולם ביחד לחתום אבטלה היום.

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

אלעד, צר לי לשמוע שפוטרת, אבל קודם כל תזכור שדלת נסגרת ואחרת נפתחת.

אם אתה טוב בשירות לקוחות/עבודה עם אנשים, תנסה למצוא משהו בתחום

הזה, או תחום של מכירות שקרוב לנושא, כי גם שם אתה עובד עם אנשים ונותן שירות.

מה עם עבודה בתחום מכירות הרכב? או שרות לקוחות שלהם?

אני לא יודע מה המשכורות שלהם, ואיך השכר בנוי, אבל שווה לברר.

לגבי המשטרה, אני הייתי משאיר את זה כאופציה, אם לא תמצא כלום, תמיד תוכל לחזור

לשם.

פורסם

השכר עלה רק לשוטרים חדשים.

יש חבר שעבר את המבחנים והתגייס. מקבל קרוב ל7 + הרבה הטבות.

אפילו אוכל לא עולה לו כי הוא נכנס לתחנה קרובה אליו ואוכל שם כשהוא לא במשמרת.

בסופו של יום, זה כמו צבא, רק עם שכר טוב יותר, מדים כהים יותר, ולא חייבים להתגלח.

פורסם

מגרש הרוסים עבר לידי השב"ס, לדעתי לא תהיי לך בעיה להתקבל לשם.

אגב, הם עובדים במתכונת של יממה בעבודה ו2 יממית בבית, לא בדיוק חוסר חיים.

כיוון נוסף שהייתי שוקל הוא אבטחת אישים.

קורס קטן וקצת מזל ואתה מסודר.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

מה לגבי נהג בוס? עם כמה קורסים יעודיים בחו"ל תוכל להתמקצע ברמה שמעטים בארץ מגיעים אליה.

עם הרקע הבטחוני שלך ואולי קצת הכשרה נוספת באמנויות לחימה שונות, השמיים הם הגבול.

במידה ומתגייסים ישירות לשם- עולם.

אמרו לי,אנחנו זוכרים אותך, בוא תחזור, תיהיה בחקירות. אמרתי עולם.

תגיד, אתה מודע לזה ש"עולם" זה ביטוי שהיה באופנה זמן קצר מאד אי שם בתחילת העשור הקודם, כן? :-D

אני דווקא מחבב אותו ומבין מה אתה מנסה לומר, אבל לא בטוח שכל הקוראים יבינו למה התכוון המשורר.

פורסם
תגיד, אתה מודע לזה ש"עולם" זה ביטוי שהיה באופנה זמן קצר מאד אי שם בתחילת העשור הקודם, כן? :-D

זהו, שאני הייתי בסביבה גם בתחילת העשור הקודם ועדין לא הבנתי למה בדיוק התכון המשורר... חשבתי שזה "אולם" בשגיאות כתיב, אבל זה לא כל כך הסתדר לי במשפט.

מישהו יכול לפרשן לתל אביבי שנכשל בקורס "סלנג למתקדמים"?

פורסם

במידה ומתגייסים ישירות לשם- עולם. משו best, פצצות לגבות. התפקיד טומן בחובו אופציות קידום רבות ומגוונות.

אמרו לי תחזור, תהיה בחקירות. אמרתי עולם. סחתיין אחים שלי. אני מודה לכם מאד ומעריך את האמון שנתתם בי.

----------------------------------------------> דומני כי זו תחילתו של שת"פ פורה שעשוי להתפתח לידידות נפש.

באדום - מילים נרדפות בסלנג. בכחול - הגרסה לאשכנזים.
  • אחראי פורום
פורסם
{לדוגמא קרמיקה סיטי מרווחים בין 9 ל12 נטו-סוכן מכירות שגם כך אנשים באים אלייך לקנות,זה שלא צריך לעמוד בכביש ולחפש לקוחות}

אין לי מה להוסיף לגבי השאר, אבל לגבי הג'וב המצוטט ממך - זה בדיוק להיפך.

כלקוח פוטנציאלי, אני מקבל מסוכני מכירות שונים בתחום הבנייה 2-3 שיחות ביום, כל יום במשך השנה האחרונה.

כמובן שחלק מהשיחות זה אותם סוכנים שמנסים לפתות עם הנחות ניכרות וכל פעם עוד מורידים מההצעות הקודמות.

הם מתאבדים על כל לקוח, מתזזים המון בין פגישות סרק, יושבים על הראש של קבלנים, מפקחי בנייה ואדריכלים

כדי שיעבירו להם לקוחות. עבודה מאוד לא קלה ולדעתי מאוד מתישה ואני גם קצת סקפטי לגבי השכר שציינת,

אולי לתותח מכירות שסוגר המון עסקאות.

בכל מקרה - בהצלחה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תוכן חדש...