Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5375 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לשתף אתכם במוצר מעניין שהזמנתי מאיביי, מוצר מאוד פשוט. במידה ויש לכם ברכב דפיקה בפח, ניתן פשוט למשוך את הדפיקה על ידי הצמדת ה SUCTION CUP לפח, יצירת ואקום ומשיכה החוצה של הפח. כמובן שזה לא יהיה מושלם כיוון שאם הפח התעקם עדיין ישארו סימנים באיזור הכיפוף, אבל עדיף כמה סימנים קטנים מאשר חתיכת פח גדולה מעוקמת פנימה.

הזמנתי את המוצר הזה לאחר שאיזה דרק החליט למעוך לי את הפח של מכסה המנוע פנימה, הואקום מאוד חזק, מאוד מאוד חזק וזה בהחלט עשה את העבודה:

http://www.ebay.com/itm/350357701003?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649

פורסם

לגבי תמונות, סורי, אין לי, לא צילמתי וחבל, אני יכול להכניס בחזרה את הפח ולצלם את הלפני :)

לגבי דפיקות קטנות או גדולות, יש כאלה בקוטר קטן יותר ויש גם בקוטר גדול יותר, בהתאם לגודל הדפיקה בפח.

בנוגע לפומפה, העיקרון הוא אותו עקרון, נראה לי שאולי הפומפה גסה יותר, כאן אפשר ממש להצמיד אותו לפח ולמשוך בעדינות בלי לגרום נזק רב יותר.

אגב, לגבי דפיקות קטנות, השאלה כמה הדפיקה קטנה, המוצר ימשוך את הפח החוצה אם גודל הדפיקה הוא הוא יותר גדול מהקוטר של המוצר(אחרת זה לא יתפס), גם כמובן אגב שאם יש בפח קימורים הואקום לא יתפס היטב, צריך משטח ישר להתפס עליו.

אני בכל מקרה קניתי, זה לא מוצר יקר ותמיד אפשר להשתמש בו אם לא למטרה הזו אז למטרות אחרות.

• תוכן חדש...