Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לחייל 8000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5387 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. יש לי חבר והוא חייל המנסה לתמרן בין עבודה לצבא.

הוא החליט לקנות רכב שיהיה כמה שיותר זול וחסכוני בדלק ותחזוקה. (עוד יתרונות יתקבלו בברכה).

הרכבים שהעלתי בראשי:

אופל קורסה 96-99

306XN באותן שנים.

אקסנט באותן שנים.

פונטו.

שרייד.

כולן ידניות.

יש למישהו עוד רעיונות או הכרעה בין ה5?

מיישר קו עם כללי החתימה באתר, כעת החתימה שלי לא עקומה.

פורסם
אם לא אכפת לו מהמראה שילך על פיאסטה

פיאסטה נראית טוב, למה ללכלך :)

מיישר קו עם כללי החתימה באתר, כעת החתימה שלי לא עקומה.

פורסם

לא רוצה להישמע משוחד אבל מניסיון עם פולקסוואגן פולו רכב מאוד מומלץ, חסכוני, אמין בתנאי שמטופל, מנוע חזק ומרגיש הרבה יותר איכותי מכל הפיאטים והפיאסטות למיניהם.

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם

תחפש רכב שטופל ונשמר בצורה טובה יותר,בכאלה מחירים זה כבר יותר פונקציה מאשר רכב X אמין ורכב Y פחות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

שייקח את הסופר מיני (פונטו, קורסה, פולו, שרייד) במצב הכי טוב שיוכל למצוא.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

שיעשה היטב את החשבון אם בכלל כדאי לו לרכוש רכב. אני מניח שהעבודה של חייל לא מכניסה ללו יותר מדי, והרכביכול לאכול אחוז גבוה מאוד מהכנסותיו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...