Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5357 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נכנסתי היום לאתר סיאט אשר מבייש את המותג.

האתר עלוב בלשון המעטה ביחס לאחיו האנגלי ומפוצץ בבאגים.

סתם דפדפתי לראות אם יש משהו חדש וכ"ו, והגעתי לעמוד המנועים של ה FR וראיתי את הבדיחה הבאה :

2mdge42.png

אז לא הבנתי,

היא מאיצה ב 7.6 או 7.8 ? :)

כמו כן, שימו לב לחזות האתר, הטבלה מכוערת, אין שום אחידות בעיצוב, דברים מיושרים פעם לימין ופעם לשמאל בחיי שלא כיף להסתכל על זה...

Peugeot 208 GTI 2016

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בנוסף עכשיו קלטתי שכתוב שם "אתה מוזמן לנסיעת מבחן" וכשאני בקשתי נסיעת מבחן בסוכנות אמרו לי שאין :)

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם

מה גם שבתור בעלים לשעבר של איביזה קופרה (180 כ"ס) אני יכול להעיד שסטנדרטית היא בקושי האיצה ל-100 קמ"ש ב7 שניות אז FR עם 150 כ"ס? אני מתקשה בכלל להאמין לנתון המצחיק הזה...

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם
מה גם שבתור בעלים לשעבר של איביזה קופרה (180 כ"ס) אני יכול להעיד שסטנדרטית היא בקושי האיצה ל-100 קמ"ש ב7 שניות אז FR עם 150 כ"ס? אני מתקשה בכלל להאמין לנתון המצחיק הזה...

אתה מתכוון לקופרה 1800? או 1400?

בכל מקרה לי לא ממש אכפת... גם ככה זה לא מה שחשוב לי כשאני נוהג. חשוב לי להאיץ מהר בכל סלד בלי הרבה רעש וצלצולים.

ובהיבט הזה, האיביזה מככבת. (FR).

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם

האתר של סובארו שרושם על הB3

"מפרט טכני מקוצר B3 5 Doors 1.5L :

הספק / מומנט:

תיבת הילוכים:

תקן מנוע:

מערכת הנעה: "

כלומר, אין הספק, אין תיבה, אין מנוע ואין הנעה :lol:

ממש אתר למופת. :roll:

האתר של סיאט מאידך פשוט זוועתי. אציין לרעה במיוחד את המחירון שלהם שאפשר ללכת שם לאיבוד מאוד בקלות. הכל נראה כמו clusterfuck אחד גדול.

ביחד עם האתר של לאנצ'יה (שעדיין לא כולל שום איזכור לאפסילון) ואבארט', שבבנייה כבר חצי שנה לפחות.

כמה כבר צריך לבנות, לכל הרוחות, לשתי חברות שיש להן בדיוק שני דגמים של רכבים ??

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

יצא לי לראות גם באתר של סיאט ישראל פרסומות קופצות שנלקחו היישר מהאתר האנגלי.

אני לא זוכר בדיוק את התוכן, אבל הוצע שם אבזור מטורף לסיאט קופה Copa, שמן הסתם לא נמכרת אצלנו בשם הזה :)

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם

זה מצחיק? טוב כן, קצת.

באתר של אאודי ישראל רשום תיאור על דגם הקונספט R8 V12, ורשום שם: "...רכב ספורט-שטח..." הייתי מביא ציטוט מלא, אבל משום מה האתר לא באוויר.

צ'מפיון מוטורס לא יודעים מה כתוב באתרים שאמורים לתאר הכי טוב את הרכבים שלהם?

Float like a Cadillac, sting like a Beamer

פורסם

בתור בעלים של FR בעבר הלא רחוק, וקופרה בהווה, אני נאלץ שלא להסכים.

ההבדל בין ה FR לקופרה אומנם קיים ומורגש, אבל לא עד כדי כך גדול, כך של 7.8 אני נוטה להאמין.

הקופרה לפי היצרן 7.2 שניות.

במגזין "אוטו" נמדדו לה 7 או 7.1 אם אינני טועה.

פורסם

ממש אין מה להסתמך על נתוני יצרן לטובה או לרעה, אדבר מניסיון.

הונדה סיווק 2008 האצבק, נתוני יצרן היו 10.5 למאה שבפועל עשתה 12.5...

מצד שני סיאט לאון FR2008 סטנדרטית (הייתי הבעלים הראשון) נתוני יצרן 7.1 בפועל הכי טוב שנמדד היה 6.7, מעבר לכך היא נתנה בראש פעם אחר פעם אחר פעם מכל מצב אפשרי מ0 מ30 מ50 לBMW 330I קופה חדשה...( 6.3 למאה)

והנתון המוזר האחרון שלי, A1 שבראשותי כרגע, נתוני יצרן 8.9 בפועל נמדד 7.9! שניה פחות מנתוני יצרן שההבדל היחיד ביני לבין A1 רגילה זה צמידים רחבים וגאנט גדול יותר שהוא גם מקורי מהחברה.

אל תסתמכו על הנתונים האלה לקנות את המכוניות שלכם, יש מספיק דברים אחרים לבדוק מאשר 7.6 או 7.8...

פורסם
ממש אין מה להסתמך על נתוני יצרן לטובה או לרעה, אדבר מניסיון.

הונדה סיווק 2008 האצבק, נתוני יצרן היו 10.5 למאה שבפועל עשתה 12.5...

מצד שני סיאט לאון FR2008 סטנדרטית (הייתי הבעלים הראשון) נתוני יצרן 7.1 בפועל הכי טוב שנמדד היה 6.7, מעבר לכך היא נתנה בראש פעם אחר פעם אחר פעם מכל מצב אפשרי מ0 מ30 מ50 לBMW 330I קופה חדשה...( 6.3 למאה)

והנתון המוזר האחרון שלי, A1 שבראשותי כרגע, נתוני יצרן 8.9 בפועל נמדד 7.9! שניה פחות מנתוני יצרן שההבדל היחיד ביני לבין A1 רגילה זה צמידים רחבים וגאנט גדול יותר שהוא גם מקורי מהחברה.

אל תסתמכו על הנתונים האלה לקנות את המכוניות שלכם, יש מספיק דברים אחרים לבדוק מאשר 7.6 או 7.8...

רק מדגיש שאני לא מחפש לדעת מה הנתון הנכון, בבעלותי FR כזו ואני מבסוט עד הגג ואף פעם אפילו לא בדקתי 0 - 100...

רק ציינתי את הנושא כדי להראות כמה האתר של סיאט חובבני.

מצאתי שם קישורים שלא עובדים, לינקים שמחליפים לפעמים רק פריים אחד ולפעמים את כל העמוד.

טבלאות לא מיושרות בקיצור - הבאלגן חוגג.

Peugeot 208 GTI 2016

• תוכן חדש...