Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5387 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני גר בחדרה ועובד בנתב"ג 120 ק"מ הלוך חזור

איזה רכב לדעתכם מתאים מבחינת תצרוכת דלק זולה

ועדיפות ל:

תחזוקה זולה וחלפים רבים

שנתון: 90-00

מחיר: עד 7,000 ש"ח גג

תודה מראש חבר'ה.

פורסם

פורד פיאסטה משנתון 95 ואילך יכולה להיות בחירה טובה.

לאמא שלי הייתה פיאסטה דגם youth בנפח 1.3 ליטר במשך 13 שנים, הפגינה אמינות מופתית, הבעיות היותר כבדות התחילו בשנה ה13- מדחס מזגן הלך, והוחלפו מסרק הגה, רדיאטור+מאוורר. אני חושב שזה בלאי סביר ביותר לרכב בן 13 שנה.

פורסם

יכול להיות שבתקציב הזה אפשר למצוא פולו קלאסיק SDI משנים 97-99.

מנוע חסכוני מאוד ואמין מאוד שיכול לעשות מעל מיליון ק"מ אם הוא מטופל כמו שצריך. סוס עבודה אמיתי.

V5

פורסם

מניסיון חפש סיטרואן סקסו ידנית. רכב מפתיע באמינותו ובחיסכון דלק ותוכל להשיג שנה יחסית גבוהה במחיר שלך.

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

פורסם

סובארו לאונה\DL ועדיף גיר רגיל אם אתה רוצה לחסוך בדלק!

זה רכב שלא רואה מוסך!

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

תבדוק שרייד,פולוSDI בכזה מחיר יהיה רכב גמור כבר,DL אופציה טובה אכן מאוד אמין לנו הייתה כזאת,היא לא חזקה אבל סופר אמינה ופשוטה,פיגו 205,פונטו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

SAXO דיזל תענה על צרכיך כמעט באופן מושלם.

אם היא קטנה חפש פולו/קורדובה דיזל.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

תודה חברים

נראה לי שאחפש אחר סקסו או פולו

מה מביניהם יותר עדיף?

מה חשוב לבדוק במנועי דיזל? מה הצריכת דלק שלהם לליטר?

פורסם

הפולו יותר מוצלחת באופן כללי. מבחינת צריכת דלק- תלוי ברגל: בין 1:17 ל1:19.

דברים עיקריים שעולים לי בראש כרגע לגבי מה לבדוק: תפקוד המנוע, גיר ומשאבת סולר. עדיף שתקבל מידע מאחרים פה מהסיבה שלמצוא אחת עם תקציב של 7000 ש"ח שהיא לא גמורה/ טחונה/ שוברת שיאי מרחק (מחק את המיותר) זאת משימה לא פשוטה (גם בזמן) אך לא בלתי אפשרית. תוסיף לרשימה את סיאט קורדובה SDI (אותו רכב כמעט ואותם מכלולים).

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם
אני גר בחדרה ועובד בנתב"ג 120 ק"מ הלוך חזור

מחיר: עד 7,000 ש"ח גג

אל תיעלב, אבל בתקציב וקילומטראז' כזה עדיף רכבת (מה גם שיש לך רכבת מחדרה לנתב"ג). אוטו ב7 אש"ח לא יסבול נסועה כזאת בפקקים של המרכז.

האמת שגם אם היית מגדיר תקציב של 70 אש"ח, הייתי אומר לך שעדיף לנסוע ברכבת. להגיע לנתב"ג מחדרה בפקקים זה חתיכת סיוט.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

היתה לי גם פולו וגם סקסו.

הפולו היתה מצויינת, אם היא מטופלת בזמן לא אמורות להיות לך בעיות מיוחדות למרות שהחלפים והטיפולים קצת יקרים יותר מהמתחרות. כמו שציין פה מישהו יהיה לך משימה קשה עד בלתי אפשרית למצוא אחת שלא עברה התעללות/טחנו לה את הצורה אבל שווה חיפוש.

לגביי הסקסו - היתרון הענק שלה הוא שהמחיר שלה נמוך יחסית לשנתון (במחיר של פולו 96-7 תקנה סקסו 99-00!) וזה לדעתי שווה לקנות שתתון כמה שיותר גבוה במקסימום תקציב. פרט לכך היא הפתיעה לטובה! זריזה, פשוטה ואמינה ואל תשכח שהיא אחות תאומה ל-106.

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

פורסם

העלויות של התיקונים (המטורפים) שהוא יצטרך במכוניות דיזל ישנות שכאלה, מתגמדים לעומת החיסכון בדלק.

ממליץ על הכיוון של קטנות כמו סובארו ג'אסטי, רנו קליאו, סקסו בנזין וכו'. יש גם גירסאות 1.1 סופר חסכוניות, עגלתיות מעט.

פורסם
העלויות של התיקונים (המטורפים) שהוא יצטרך במכוניות דיזל ישנות שכאלה, מתגמדים לעומת החיסכון בדלק.

ממליץ על הכיוון של קטנות כמו סובארו ג'אסטי, רנו קליאו, סקסו בנזין וכו'. יש גם גירסאות 1.1 סופר חסכוניות, עגלתיות מעט.

אני יכול לחלוטין להבין לגבי משומשות טורבו דיזל עם מסילות משותפות עם חיישנים וכו',(ולכן ירדתי מרכישה של C3 2005 FABIA TDI 2006) אבל למה שסקסו דיזל או פולו SDI יעלו יותר בתיקונים לעומת בנזין מאותן שנים? מבדיקה שלי מנוע SDI מפירוק עולה לא יותר מבנזין מקביל, משאבת סולר יכולה לעשות הבדל כלשהו אבל זניח בדגמים הפשוטים האלה..

• תוכן חדש...