Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5377 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

לחברתי יש כלבה שאני מאוד מחבב.

לאחרונה שמתי לב לקרחות בגבה (ליד הזנב), כששאלתי מה זה נאמר לי שהיא מתגרדת בצורה אובססיבית.

מה שהיא עושה, היא ניגשת לכיסא כלשהו שיכול ל"גרד" לה את איזור הגב, ואז היא משתפשפת בו עם הגב.

היא עושה את זה כמעט ללא הפסקה, ואפילו מתעוררת כמה פעמים בלילה על מנת להתגרד.

הם ניסו וחשבו כבר על הכל (משחות, קולרים, חיסונים), אך היא לא מפסיקה להתגרד.

יש למשהו מושג מה יכול לגרום לגירוד האובססיבי, או מה ניתן לעשות על מנת שזה ייפסק?

בתודה, חג שמח!

פורסם

אכן - מה לגבי וטרינר? אם כן איזה טיפול תרופתי נוסה? פרדניזון לדוגמא או טיפול אלרגיות אחר?

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

באם שללו בעיה רפואית (פטריה, אלרגיה), זו עלולה להיות הפרעת OCD. במקרה הזה פרוזאק יכול לעזור או טיפול התנהגותי (סוג של אילוף).

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

דבר ראשון יש לפנות לוטרינר על מנת שיבדוק האם זו בעיה בריאותית. במידה ולא, זוהי בעיה התנהגותית. תפנו לבנאדם שמתמחה בפסיכולוגיית כלבים על מנת לאתר את מקור הבעיה ולפתור אותה. בכל מקרה, זה לא טבעי שכלב ניגש לחפץ כלשהו על מנת להתגרד עליו או מתעורר באמצע הלילה על מנת להתגרד. יכול להתפתח פצע מסויים מגירוד/ליקוק יתר שבסופו של דבר צריך להסיר באמצעות ניתוח. להיזהר שלא להגיע למצב הזה כי לפי מה שאתה מתאר זה בכיוון(לפי דעתי לפחות)

פורסם

דבר ראשון, תודה רבה על התגובות!

עדיין לא היה ביקור אצל הוטרינר.

הבעלים חשבו שאולי מדובר בקרציות, ועל כן פעלו במישור הזה בעזרת טיפול מונע.

הבעיה לא נפתרה לצערי, והפתרון שגם אני חשבתי עליו הוא וטרינר כמובן, אך חשבתי אולי אנשים נתקלו בנושא בעבר ועל כן פניתי כאן לעצתכם. הפנייה לוטרינר תתבצע כמובן, אם יתברר שאין מדובר בבעיה בריאותית, נבדוק את הפן ההתנהגותי.

שוב - תודה רבה, וחג שמח!

פורסם

כנ״ל לגבי הכלב שלי. מתגרד בצורה מטורפת. משפשף את הגב בקירות החצר.

טיפות וכימיקלים לא עזרו כולל בקבוק שפריץ עם ריח(ומחיר) שכמעט גמר אותי ואותו.

הוטרינר לא יכל לעזור:|

יכול להיות זאת פשוט ״עונה״ כזאת ולקראת הימים הקרים זה יחלוף.

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

פורסם

יש המון דברים לעשות לפני שמוותרים, אבל חלקם לא זולים (בדיקת אלרגיות מיוחדת ועוד), ולא תמיד יש פתרון.

אני מציע לפנות לנרי מרמת השרון, יש לו מומחיות בבעיות עור ואלרגיות, רק שזול הוא לא... (בלשון המעטה).

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אני הגעתי לבהי"ח הויטרינרי ליד צריפין עם כלב שהתגרד עד כדי פצעים.

המחיר הגיוני.

הם שיערו שמדובר באלרגיה, כנראה לעוף אבל זה הימור, והמליצו שניתן לו לאכול כלבים אוכל שלא מכיל עוף (יותר יקר, אבל לא אוכל אלרגני מיוחד).

כדי לעצור את התופעה המיידית של הגירוד כולל השיפשופים נתנו לו כדורי הורמנים.

זה עזר, אבל מידי פעם התופעה חוזרת, אבל לא ברמה כ"כ חמורה כמו פעם.

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

פורסם

בדיקת אלרגיה עולה המון כסף(לרוב) ולרוב, כלבים עם אלרגיה אלרגיים לחלבון שנמצא בעוף. לכן, ניתן גם ללא בדיקת אלרגיה לנסות מזון ללא עוף.

• תוכן חדש...