Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5377 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה לעשות, יש קופונים שפשוט אי אפשר לעמוד בפניהם ורק אח"כ אתה קולט כמה הם חסרי תועלת...

השאלה האמיתית היא מה זה "רמל"? :headscratch:

רק לי, הג'אנטים מפריעים יותר מהריסים?

לא יודע לגבי הג'אנטים, אבל מפריע לי שאתה אונס את השפה העברית ומכניס סימני פיסוק במקומות לא שייכים.

האמת, אני כבר לא יודע אם עדיף ככה או לגמרי בלעדיהם. המקרה שלך שני רק לחבר הפורום סאונדמן שכותב.

עם נקודות. אחרי כל. שתי מילים. ולא מכיר. בקיומם של. סימני פיסוק נוספים.

פורסם

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני הייתי תולה שק אשכים מתחת לפגוש האחורי, ומחנה מול הפורשה הזו. היא תתחיל למצמץ.

:evil::twisted:

פורסם

לא יודע לגבי הג'אנטים, אבל מפריע לי שאתה אונס את השפה העברית ומכניס סימני פיסוק במקומות לא שייכים.

.

אתה תמיד יכול לבחור להתעלם מההודעות שלי וכך לצאת בוגר, אבל כולנו יודעים שאתה לא בן אדם כזה. ליבי יוצא אלייך.

בכל מקרה, הפסיק הוא במקום.

אין לי בעיה שבביקור הבא שלך בארץ, נפגוש ביחד את המורה שלי ללשון משכבר הימים. נשב שלושתנו ונצפה בתעודת הבגרות שלי.

פורסם

התעלמות היא לעולם לא הפתרון. אם דבריך נכונים, אז אני מסיק שמצב מערכת החינוך בארץ גרוע משחשבתי.

בכל אופן, אני מגן פה בחירוף נפש על המורשת הלאומית ואתה יורד לפסים אישיים, אז כנראה שבאמת מדובר בשיח חרשים.

פורסם

אני היחיד שחושב שזה נראה טוב?

יש כמה רכבים שזה מוסיף להם נופח משעשע.

רק חבל שזה חרא טהור ומספיקה נסיעה של שעה כדי להרוס את זה:

Xiyde.jpg

(לא נורא, עלה גרושים בDX)

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

• תוכן חדש...