Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5382 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן ,

בתחילת השבע , אחותי נכנסה לחניה ובמקום להכנס לחניה נכנסה בקיר ודפקה את כל הטמבון .

הנזק :

החלפת פגוש קדמי , פח חזית , סורג תחתון , סורג ימין , סורג קדמי , מעבה מזגן , מגן תחתון , קורה קדמית ומוביל אויר.

חלק מהדברים לא היה צורך דחוף להחליף אבל מכיון שהרכב חדש המוסך העדיף לא לקחת סיכון והחליף הכול למקורי וחדש.

לרכב אין ירדת ערך והשמאי לא קבע ירידת ערך רצינית ( 1 אחוז ).

התיקון בוצע בקלדס ראשון לציון , התיקון היה מעולה , הרבה יותר טוב מהצביעה הקודמת של הטמבון למי שזוכר.

אגב - עלות התיקון - 21,740 ש"ח.

תמונות לפני ואחרי :

attachment.php?attachmentid=259246&stc=1&d=1317914819

attachment.php?attachmentid=259243&stc=1&d=1317914819

attachment.php?attachmentid=259244&stc=1&d=1317914819

attachment.php?attachmentid=259245&stc=1&d=1317914819

img0534rq-2.jpg

img0534rq-3.jpg

img0534rq-4.jpg

img0534rq.jpg

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קורה קדמית? האם מדובר בקורה שיושבת אחרי הפגוש ומחוברת בברגים? לדעתי החלפה של קורה כזאת יופיע ברוב מכוני הבדיקה כ-"קצה שלדה" ויש לו משמעות מסחרית שכן הוא גרור ירידת ערך מסחרית לרכב. אני הייתי בודק גם את ההגדרה "פח חזית" נשמע שעשו פה ניפוח עצום לחשבונית.

אני אישית במקומך בכלל לא הייתי טורח להפעיל ביטוח למרות הפרפקציוניסטיות והייתי מסתפק בצביעה ותיקון של הפלסטיק הרופף שמופיע בתחתית הפגוש. החשבונית הזאת, במיוחד אחרי שרואים את התמונה של הנזק היא כמעט פיקטיבית.

פורסם

אנחנו שילמנו רק השתתפות עצמית , הביטוח שילם את כל העלות.

לגבי ההחלפה של חלקים - במוסך הוא אמר שהם מעדיפים לא לקחת סיכון ולהחליף הכול כי הרכב חדש.

בכל מקרה השמאי אמר שאין פגיעת שלדה.

פורסם

אם אני זוכר נכון אתה כבר צבעת את הפגוש ואז עשית לו איזה דיטיילינג ועכשיו זה?

כמה חודשים האוטו הזה על הכביש בכלל?

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

21 אלף שקל? נשמע המון, לפי מה שרואים בתמונה המכה לא רצינית וכל כך הרבה דברים נדפקו. רכב עדין או שאני סתם נסחף?

עלות התיקון היא רבע ממחיר הרכב...:?

פורסם

קיבלת 1% ירידת ערך? האם מדובר בשמאי הסדר של חברת הביטוח שלך?

אם כן, בטוח שמגיע לך יותר. אני הייתי מתייעץ עם שמאי פרטי, שאינו קשור לחב' הביטוח שלך.

פורסם

זה לא פיקטיבי כי השמאי אישר את התיקון והשמאי הרי נותן דין וחשבון לחברת הביטוח (לצערנו).

אבל, אם יש ירידת ערך כלשהי, אפילו אחוז בודד, אז מאד יכול להיות שכן יש פגיעה בקורת אורך, רוחב, אלכסון או לא יודע מה וזה יופיע בטופס בדיקה בתור משמעות נמוכה (ולא שולית) ובע"פ הבוחן יגיד שמדובר בקצה שלדה.

אני ממליץ לך לקחת את האוטו לבדיקה במכון (שלדה בלבד) ואם אכן יציינו קצה שלדה תתפוס את השמאי ותדרוש ממנו ירידת ערך גדולה הרבה יותר.

בעצם, כשהשמאי נותן ירידת ערך נמוכה הוא חוסך כסף לחברת הביטוח. אז נכון, היה לארג' איתך בהחלפת כל החלקים (אין לו ממש ברירה כשמדובר ברכב חדש) אבל שלא ידפוק אותך בעניין ירידת הערך כי במכירה תאלץ להתפשר במחיר משמעותית.

Peugeot 406 2L turbo 1998 Škoda Octavia RS 245 2018

פורסם

הרכב לא קיבל מכה רצינית , היא נכנסה בקיר ב-10 קמ"ש תוך כדי חניה.

המוסך בדק וגם השמאי וקבעו שהמכה לא הגיעה לשלדה , והמוסך הודה שלא היה צריך להחליף הכול אבל הוא לא לוקח סיכון ( אגב אף חלק לא מולחם לשלדה כל החלקים מוברגים בברגים).

בכל מקרה אני אבדוק במכון רישוי רק את השלדה וככה אנ אהיה רגוע.

אגב זה שמאי שהמוסך הזמין והוא עובד עם חברת הביטוח שלי.

פורסם

היא אומרת לך שהיא נכנסה בקיר ב-10 קמ"ש אבל אתה לא היית שם ואולי המכה היתה חזקה יותר.

לפי מיטב ידיעתי כשיש ירידת ערך אז סימן שיש נזק לחלקים שאינם מוברגים לרכב.

במקרה שקרה לחבר שלי לפני שנה בערך האוטו קיבל מכה בגלל בור בכביש והבור היה מוצף במים ונראה כשלולית.

המוסך אמר לו שהנזק גדול יחסית וכדאי לערב ביטוח, השמאי טען בתוקף שאין נזק לשלדה בתשובה לשאלה של החבר ונתן אחוז וחצי ירידת ערך.

השבוע האוטו נכנס לבדיקה ובדוח מופיע נזק במשמעות נמוכה - מעיכה בקורת אורך. בע"פ הבוחן דיבר על קצה שלדה.

Peugeot 406 2L turbo 1998 Škoda Octavia RS 245 2018

פורסם
היא אומרת לך שהיא נכנסה בקיר ב-10 קמ"ש אבל אתה לא היית שם ואולי המכה היתה חזקה יותר.

לפי מיטב ידיעתי כשיש ירידת ערך אז סימן שיש נזק לחלקים שאינם מוברגים לרכב.

במקרה שקרה לחבר שלי לפני שנה בערך האוטו קיבל מכה בגלל בור בכביש והבור היה מוצף במים ונראה כשלולית.

המוסך אמר לו שהנזק גדול יחסית וכדאי לערב ביטוח, השמאי טען בתוקף שאין נזק לשלדה בתשובה לשאלה של החבר ונתן אחוז וחצי ירידת ערך.

השבוע האוטו נכנס לבדיקה ובדוח מופיע נזק במשמעות נמוכה - מעיכה בקורת אורך. בע"פ הבוחן דיבר על קצה שלדה.

לפי מה שידוע לי מעיכה זה לא קצה שלדה, חבל שתוריד מחיר על ריק, אתה מפסיד.

פורסם

המוסך "לא מוכן לקחת סיכון" ? איזה סיכון בדיוק ?

21 אלף שקל להחלפת פגוש זה סכום מגוחך. בתור צרכן - גם אם אתה לא משלם אותו באופן ישיר אתה תשלם אותו באופן עקיף בעלויות ביטוח מקיף לאורך זמן.

מדהים בעיני שלקוחות של צ'מפיון מוכנים לשלם כאלה מחירים.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

חלקי חילוף מקוריים של אודי מהדור האחרון אפילו לא עולים כ"כ הרבה, ויצא לי להחליף לצערי כבר כמה כאלה.

לפי התמונות הפגיעה לא כזאת רצינית,היה אפשר לתקן את הפגיעה ללא החלפה מלאה.

עם כזאת עלות תיקון אפשר היה למכור את הרכב AS IS ובתוספת 21K לקנות כבר פולו חדשה. :|

לדעתי מדובר במקרה קלאסי של:

m5nTAtV_V00 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם
זה יותר מעיד על התנהלות ענפי הביטוח, השמאות והמוסכים בישראל וחבל שככה זה נראה.

+1

C3 שהייתה לי וקיבלה מכה קלה מאחורה הייתה צריכה החלפה של הטמבון וצמיג אחורי שמאלי שנקרא מהשפיץ של הטמבון.

התיקון עלה כ 7000 ש"ח, הצמיג (משהו סיני שאני לא מסוגל לבטא אפילו את השם שלו) עלה 950!! ש"ח.

הטינופות לא שמו קלבר כמו שהיה לי, ואחרי 3 ימי מריבות ומריטת שערות הסיני הוחזר לפנצ'ריה, במקומו קיבלתי מישלין (כמו הרזרבי שהיה חדש לחלוטין ) בתוספת 250 ש"ח שיצאו מכיסי,שני המישלינים הורכבו מאחורה והקלבר הימני הפך להיות הרזרבי.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

• תוכן חדש...