Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5356 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אגסי סיפר ש"הנהג הישראלי יכול לקחת מכונית שמתומחרת פחות מטויוטה קורולה, טובה יותר מטויוטה קאמרי, שיש לה טווח בלתי מוגבל והיא מהירה יותר מאאודי A6. רוב הלקוחות בישראל רוצים אותה. זוהי מכונית מייצור המוני שמיוצרת במפעל שיכול לייצר 450 אלף מכוניות בשנה. 460 חברות ותאגידים בישראל כבר חתמו על החלפת כל הצי שלהם ברכב חשמלי ב-4 השנים הקרובות. מדובר על כ-85 אלף מכוניות - כמחצית ממה שהישראלים קונים בשנה ממוצעת. בקצב הזה, המכונית הנמכרת ביותר בישראל בתוך שנתיים-שלוש תהיה חשמלית".

http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000683952

אני לא יודע אם לצחוק או לבכות.

בתור מכונית חסרת תקן, אישור מכון תקנים ובעיות טווח ותשתית, כנראה החזון הזה הוא כמו הרכבת החתית בתל אביב :)

• תגובות 124
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בתמיכה ממשלתית (למשל הסרת מכס ממכונית חשמלית) - הוא יגיע לשם מאוד מהר.

אם באמת הוא ישלוט על מחצית השוק בישראל - אנו בצרה גדולה, ומשפחת עופר בשמחה גדולה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

מישהו זוכר את העלויות של רכישת הרכב והחלפת המצברים? כי לפי מה שזכור לי שראיתי זה בכלל לא היה כזה משתלם למרות מחיר הדלק אצלנו.

פורסם
בלוקבסטר התקשרו לאגסי ביקשו שיחזיר דחוף את הסרט הרע שהוא חיי בו. :roll:

אם כל המלעיזים פה, היו עוצרים לרגע אחד (לא יותר) ו"מרביצים"(:)) חיפוש על שי אגסי באינטרנט, אולי דברים היו נראים אחרת.

אני לא מכיר אישית את שי אגסי, אבל כן משתדל לעקוב פחות או יותר, אחריו באינטרנט (באתרי כלכלה, כן?:)). אני חושב שהבן אדם מאוד, אבל מאוד חכם. למעשה, הייתי מוכן לשלם ע"מ להתלוות אליו ליום עבודה אחד, כיוון שאני מאמין שניתן ללמוד ממנו כ"כ הרבה ודברים אלו נאמרים בפרגון מלא.

אני מזמין אתכם לחפש את הנאום שלו באנגלית, אשר הופיע בטד. אני מצאתי את עצמי מרותק לכסא.

פורסם

חוכמה קטנה, כאשר אתה מחובר לממצצה (כינוי למקום ממנו אפשר "לינוק" כספים), כמו למשל מדינת ישראל.

אגב, לא זוכר שהיא היתה זולה מטויוטה - להיפך.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
בינתיים לא ראיתי אפילו מכונית אחת על הכביש של שי אגסי.

יש לו חזון נפלא :-) גם לי...

כדאי שתעשה חיפוש בפורום כי כבר צילמו ודיווחו על רכבים כאלה על הכביש.

השבוע עברתי באזה"ת של יבנה וראיתי תחנה נוספת שלהם שקרובה להשלמה.

אני חושב שבמהלך 2012 כבר יושלמו רוב התחנות שכרגע בבניה ויוכלו להתחיל לשווק את האוטו.

עד לכאן המציאות. אני אף פעם לא אוהב אנשים שיוצאים בהצהרות מפלצתיות ולכן אף פעם לא התייחסתי להצהרות של שי אגסי.

אני מתייחס רק למציאות וכרגע המייזם הזה קורם עור וגידים בקצב מסחרר (משהו שלפני שנתיים כולנו לא האמנו שייצא בכלל לפועל).

לגבי העלויות, כרגע הם נראות לי לא משתלמות ולכן אם שי ירצה לממש את ההצהרות שלו הוא יצטרך לחתוך חזק במחיר. מכיוון שכמות האנשים שיסכימו לשלם יותר על רכב אקולוגי אך פחות שימושי הוא מועט מאוד, וכידוע מה שהכי משכנע את עם ישראל הוא מחיר זול.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

העניין הוא אחר

אם המיזם יכשל, יהיו פה סדרי עולם חדשים אצל האוליגרכים.

קרנות הון סיכון יפלו כמו דומינו

מיליארדרים יקרסו

ושי אגסי יהפוך לכשלון הענק הבא. ויסולק מכל החוגים.

אני בספק אם האנשים הללו יתנו לזה לקרות. הם ידאגו שיעלו את מחירי הדלק, המיסוי על רכבים מזהמים, ירכשו יבואני רכב כדי להעלות מחירים, יעשו לובינג מטורף לפני שזה יקרה.

מה שכן, העם לא טיפש, המצב של הרכב החשמלי (עם התנאים הקיימים) לא ימכר בארץ הקודש. היהודים פשוט לא אוהבים לשלם סתם. בגלל זה הייתה מלחמה עם חברות הסלולאריות. גם פה זה יקרה.

פורסם

לפי דעתי כל רואי השחורות לפרוייקט- כנראה צודקים

השימוש והעלות של רכב חשמלי כיום כגון של אגסי פשוט לא משתלמים, החיבור בין חברה בעלת בלעדיות, תעריפים יקרים וחוסר תחרות , לא יתרמו לנושא.

לפי דעתי מה שיסגור את הפרוייקט הראוותני הזה הוא הדבר הבא והעתיד לבוא אחריה

http://www.auto.co.il/כתבה-27570-טויוטה-פריוס-מתיחת-פנים-וגרסה-נט.aspx

פריוס עם טווח של 47.6 ק"מ לליטר!, מי צריך עמדות טעינה, מי צריך לשלם פי 13 עלות ממחיר חשמל , הרכב עומד בתקן טעינה 2 שאומר שניתן להטעין בבית ולא רק זה, ניתן בבתים פרטיים לבנות מערכת PV ולהטעין את הרכב בעלות של 0 שקלים ל KV

לא צריך טובות, יש תשובה לעניין אבל כמו שרשמו פה מקודם, מישהו במדינה ידאג למכור את הפריוס בעלות פי 3 ממחיר הרנו רק כדי למנוע תחרות.

פורסם
העניין הוא אחר

אם המיזם יכשל, יהיו פה סדרי עולם חדשים אצל האוליגרכים.

קרנות הון סיכון יפלו כמו דומינו

מיליארדרים יקרסו

ושי אגסי יהפוך לכשלון הענק הבא. ויסולק מכל החוגים.

אני בספק אם האנשים הללו יתנו לזה לקרות. הם ידאגו שיעלו את מחירי הדלק, המיסוי על רכבים מזהמים, ירכשו יבואני רכב כדי להעלות מחירים, יעשו לובינג מטורף לפני שזה יקרה.

מה שכן, העם לא טיפש, המצב של הרכב החשמלי (עם התנאים הקיימים) לא ימכר בארץ הקודש. היהודים פשוט לא אוהבים לשלם סתם. בגלל זה הייתה מלחמה עם חברות הסלולאריות. גם פה זה יקרה.

זו בדיוק הדעה שלי, אף אחד חוץ מאיתנו לא יפסיד כסף על "המיזם" הזה.

• תוכן חדש...