Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

הכנת בירה ביתית


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4650 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נתקלתי בדבר הבא: http://www.gadgetshop.co.il/items/%D7%9E%D7%91%D7%A9%D7%9C%D7%AA-%D7%91%D7%99%D7%A8%D7%94-%D7%91%D7%99%D7%AA%D7%99%D7%AA.php?c=1&gift=719

 

נראה מגניב, נראה מפתה, אמנם זה לא שיא התחכום או מתקרב לדברים הבאמת מגניבים שיצא לי להתקל, אבל איך הדבר הזה ביחס של עלות/תועלת ?

למישהו כבר יש כזה (או משהו בסגנון) ויש לו סיפורי הצלחה ?

או שזה עוד גימיק שעולה 500 (או 600) שקל ויושב בפינה של הבית ומעלה אבק ?

 

אני בכוונה מבקש לחסוך את הסיפורים על האלו שהקימו מבשלות בירה אימתניות בסלון או אלו שמכינים וודקה באמבטיה מתפוחי אדמה.

Of all the things I've lost, I miss my mind the most

  • תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

  • חברי המעגל הראשון
פורסם

בעבודה הקודמת שלי היה אחד שקנה כזאת ערכה, והיה מביא לנו במשמרות לילה בירות שהוא עשה בבית.

יצא לו בירה כהה בטעם כמו של murphy's אם אתה מכיר. אפשר לקנות תערובות שונות של דגנים ולקבל טעמים אחרים. זה גם תלוי במשך הזמן שאתה נותן לזה לתסוס.

רציתי לקנות כזה בעצמי אבל אין לנו מספיק מקום במקרר לאחסן את זה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
בעבודה הקודמת שלי היה אחד שקנה כזאת ערכה, והיה מביא לנו במשמרות לילה בירות שהוא עשה בבית.

יצא לו בירה כהה בטעם כמו של murphy's אם אתה מכיר. אפשר לקנות תערובות שונות של דגנים ולקבל טעמים אחרים. זה גם תלוי במשך הזמן שאתה נותן לזה לתסוס.

רציתי לקנות כזה בעצמי אבל אין לנו מספיק מקום במקרר לאחסן את זה.

 

מקום במקרר זאת לא הבעיה, מקסימום כל האוכל ישב על השיש שבוע.

Of all the things I've lost, I miss my mind the most

פורסם

דלוח ומוגבל באפשרויות.

טוב כגאדג'ט, אבל יימאס די מהר.

כדי לקבל בירה טובה (זאת אומרת, לפחות כמו בחנות...)

צריך להשקיע בערך את אותו הסכום בערכה רצינית,

ולהשקיע לא מעט זמן בעבודה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

חבר שמחזיק כזה הוציא מהמכשיר בירה מצויינת. הוא הפסיק עקב הוראות הדיאטנית, ובדיוק כשאני הייתי אמור לרשת את המכשיר לנסיון, ביקרתי גם אני אצל הדיאטנית...:cry:

שורה תחתונה - הוא היה מאוד מרוצה, ומדובר בבחור שגר תקופה ארוכה (ולמד ) בצפון אירופה, כך שיש לו מושג או שניים על בירה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

לכבוד יום הולדתי האחרון קיבלתי מזוגתי את המכונה הזאת.

אני כרגע נמנע מלכתוב כאן ביקורת כלשהי מכיון שיש לי דין ודברים עם היבואן. העניין צפוי לבוא על פתרונו בתחילת השבוע הבא.

אכתוב כאן ביקורת לאחר שאבין לאיזה כיוון הדברים הולכים. אם אתה לא לחוץ על הרכישה, אני ממליץ לך להתאזר בסבלנות עד שאפרסם את הביקורת.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

 

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

דין ודברים זה מצויין, אבל איך הדבר הזה מתפקד ביום יום ?

יש נזילות ? הבירה יוצאת דרעק ?

 

אשמח אפילו לאיזה ה"פ עם החסרונות

Of all the things I've lost, I miss my mind the most

פורסם

גם אני שקלתי לקנות את המכשיר המדובר,

לאחר קריאה באינטרנט הבנתי שזה לא בשבילי.

הכנת בירה ביתית יכולה להיות מגניבה אבל כנראה שההכנה דורשת הרבה ליכלוך ובלאגן.

מעבר לזה המיכל חייב להיות בקירור, לא לכל אחד יש מקום במקרר לדבר כזה גדול.

 

מה יותר טוב מלשבת בסוף היום ולפתוח בקבוק בירה?

פורסם
דין ודברים זה מצויין, אבל איך הדבר הזה מתפקד ביום יום ?

יש נזילות ? הבירה יוצאת דרעק ?

 

אשמח אפילו לאיזה ה"פ עם החסרונות

יום הולדתי חל בינואר, מה שאומר שהמכונה הזאת כבר תשעה חודשים אצלי. נכון שבחודשיים הראשונים לא השתמשתי בה (הייתי לפני מעבר דירה והשארתי אותה סגורה בקופסה כדי שיהיה לי קל יותר להעביר אותה).

מצד שני, עברו כשבעה חודשים מהיום שבו היא הורכבה. לצערי, אין לי אפשרות לכתוב לך כיצד הדבר הזה מתפקד ביום יום מכיון שזה פשוט לא מתפקד! לא הצלחתי לעשות בה בירה אפילו פעם אחת, ולא משנה כמה פניתי לסוכן האזורי שמתגורר לא רחוק ממני.

כדי שהמכונה תתפקד כיאות, לחץ העבודה שלה הוא 15PSI (יש מד). אם היא עוברת את הלחץ הזה, יש שסתום שאמור לפרוק את הלחץ העודף באופן עצמאי.

הבעיה היא שמהרגע הראשון השסתום הזה כל הזמן דלף, ככה שאפילו 3-4PSI כבר היו גורמים לו להיפתח ולפרוק את הכל. אחרי שהמכונה חזרה מטיפול של היבואן (ואני מזכיר: עוד לפני שאפילו עשיתי בה בירה פעם אחת!!), עשיתי בדיקת לחץ בבית, רק כדי לגלות ששוב השסתום לא עומד בעומס.

הפעם כבר קיבלתי שסתום חדש בדואר, אלא שגם הפעם זה לא עבד.

בסוף היבואן בכבודו ובעצמו הגיע אלי הביתה ביום א' האחרון, ובבדיקה שעשינו יחד גילינו שהדליפה היא לא רק מהשסתום, אלא גם ממד הלחץ עצמו.

המצב כרגע הוא שהוא השאיר אצלי התחייבות בכתב לפיה תוך שבוע ימים תגיע אלי מכונה חדשה. אם היום יום רביעי, יש לו עוד ארבעה ימים למימוש ההתחייבות שלו.

מסיבה זו אני עדיין מעדיף לתאר את העניין בצורה יבשה ככל הניתן. אם בסופו של דבר העניין יסתדר לשביעות רצוני - הוא יקבל ממני את מלוא הקרדיט. אם לא, אספר יותר בפרוטרוט על ההתנהלות שלי מולם.

זאת גם הסיבה שכתבתי לך להמתין קצת עם הרכישה - יש לך כאן הזדמנות מצויינת לראות עוד לפני הרכישה מהי רמת השירות שתקבל אם וכאשר תזדקק לו.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

 

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

תבדוק גם את אלו:

http://www.beerandbeyond.com/homebrewing-supplies/brewing-kits/homebrewing-kit.html

http://www.beer-d.co.il/65841/%D7%9E%D7%A2%D7%A8%D7%9B%D7%AA-%D7%9C%D7%91%D7%99%D7%A9%D7%95%D7%9C-%D7%91%D7%99%D7%A8%D7%94

 

יש לי חבר שמכין בירות בייתיות וממליץ על 2 האתרים האלו בתור ספקים לחומרים.

אין לי מושג בקשר למכונות שהם מוכרים.

פורסם

עדכון:

יום ראשון הגיע, ומכונה להכנת בירה עדיין אין לי. התקשרתי אל היבואן, שהתחיל למכור לי סיפורים על כך שיש מכונות שתקועות במכס ושצריך לשחרר אותן.

הזכרתי לו שיש ביננו איזה הסכם שהוא עצמו ניסח, לפיו היום זה התאריך האחרון שבו אני אמור לקבל מכונה, ובהתחשב בכך שיש עיכוב, אני מבקש לדעת כיצד הוא מתכוון לפצות אותי.

הטונים התחילו לעלות, וכמו בכל מפגש מצוי לקוח-נותן שירות ישראלי, הרגשתי שאני צריך להתנצל על כך שהוא בכלל הואיל בטובו לתת לי שירות.

ציטוט: "אתה מדבר איתי על הסכם? אני יכלתי לתקן לך את המכונה, אבל במקום זה אני נותן לך מכונה חדשה". באמת תודה.

רק שהמכונה שאותה אתה רוצה לתקן כבר היתה בחברה ועדיין חזרה מקולקלת :?

בקיצור: BEER MACHINE זאת אומנם חברה אמריקאית והייצור הוא בארה"ב, אבל השירות הוא ישראלי למהדרין. ראו הוזהרתם.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

 

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אחרי שהכנתי פעמיים בירה בלי המכונה אלא עם ציוד שקניתי דרך משווק וממדריך תל אביבי מסויים, אני חושב שעדיף לשקיע בקורס מאשר במכונה. אני וחבר עשינו שתי בירות אחת פייל אייל והשנייה הייתה אייל שעורבב עם קצת לתת של סטאוט ותסס באופן חופשי במשך שבועיים באיזור עם מעט מאוד צל, וטמפרטורה שנעהה בין 8-22 מעלות. התוצר היה בין הטובים ואני מקווה לשחזר, למרות שחוץ מהתסיסה החופשית אין לנו מושג מה קרה שם. הכיף הגדול הוא הכמות. הכנו שני דליים של 20 ליטר האחד. משמע בתום שבועיים היו לנו 40 ליטר בירה מבוקבקים בבקבוקי חצי "באדיבות" גולדסטאר. התהליך של הבישול וההכנה היו תענוג שמומלץ לכל אחד שחובב בישול, בירה וסתם לעשות ולהתנסות. בקשר למכונה, שוב. אחלה גאדג'ט, אבל מבאס להפיק כאלו כמויות קטנות כל פעם והקורס, שלא עולה הרבה יותר (נדמה לי עלה 800 או משהו כזה) באמת מעניין כולל בישול בירה בהדרכה עם עוד כמה חברה.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

איפה קנית את הציוד להכנה ?

ראיתי באינטרנט משהו סטייל דלי טמבור עם שסתום לחץ שרוצים עליו בין 300 ל400 שקל (חעחע !)

יש המלצות לציוד או חנות ספציפית ?

אני שואל בשביל לא להכנס לפינה שאלעד נמצא בה ברמת העיקרון.

Of all the things I've lost, I miss my mind the most


×
×
  • תוכן חדש...