Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5383 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רק רציתי לפרוק את ה"חוויה" של היום.

היום הגעתי בשעה מוקדמת מאוד לוינגייט ונאצלתי לחכות במשך שעות ארוכות אבל זאת לא הפואנטה.

רציתי לומר שאפשר לסכם את כל היום מיונים הזה כאכזבה אחת גדולה.

כל המבחנים הללו שהיו ללא אף קשר לנהיגת מירוצים.

מבחן הסימולטור הוא עלוב עם הגאים על הפנים ולא משקף שום דבר בטח שהתנהגות המכונית במשחק הזה על הפנים.

מבחן בכתב למציאת מספרים וצורות?! לא ידעתי שאם אני נכשל בזה אני לא אהיה נהג מרוצים ראוי!

מבחן הליכה עם משקפיים המדמים ראייה תחת השפעת אלכוהול?! מה הקשר בין זה לנהיגת מירוצים? כאילו ובאמת נשתה אלכוהול לפני שנעלה לתחרות באילת(אם תהיה כמובן.)

מבחני הקארטינג(שלא היה לו מסלול נורמלי) והג'ימקאנה שאמורים להוות את הגורם הגדול ביותר בעל המשקל הגדול ביותר ללא מערכת מדידת זמנים כפי שהובטח,אז לפי מה בוחרים את המתמודדים בדיוק ?! זו היא דגולת הכותרת של היום הזה.

ולסיום משחק הוידאו של הורדת ידיים שעליו לא ארחיב כלל, אני חושב שכולם מבינים לבד.

התאכזבתי מאוד מהיום הארוך והמייגע עם המבחנים הלא משקפים האלה.

תודה רבה,דני.

פורסם
רק רציתי לפרוק את ה"חוויה" של היום.

היום הגעתי בשעה מוקדמת מאוד לוינגייט ונאצלתי לחכות במשך שעות ארוכות אבל זאת לא הפואנטה.

רציתי לומר שאפשר לסכם את כל היום מיונים הזה כאכזבה אחת גדולה.

כל המבחנים הללו שהיו ללא אף קשר לנהיגת מירוצים.

מבחן הסימולטור הוא עלוב עם הגאים על הפנים ולא משקף שום דבר בטח שהתנהגות המכונית במשחק הזה על הפנים.

מבחן בכתב למציאת מספרים וצורות?! לא ידעתי שאם אני נכשל בזה אני לא אהיה נהג מרוצים ראוי!

מבחן הליכה עם משקפיים המדמים ראייה תחת השפעת אלכוהול?! מה הקשר בין זה לנהיגת מירוצים? כאילו ובאמת נשתה אלכוהול לפני שנעלה לתחרות באילת(אם תהיה כמובן.)

מבחני הקארטינג(שלא היה לו מסלול נורמלי) והג'ימקאנה שאמורים להוות את הגורם הגדול ביותר בעל המשקל הגדול ביותר ללא מערכת מדידת זמנים כפי שהובטח,אז לפי מה בוחרים את המתמודדים בדיוק ?! זו היא דגולת הכותרת של היום הזה.

ולסיום משחק הוידאו של הורדת ידיים שעליו לא ארחיב כלל, אני חושב שכולם מבינים לבד.

התאכזבתי מאוד מהיום הארוך והמייגע עם המבחנים הלא משקפים האלה.

תודה רבה,דני.

אהלן דני,

חבל לי מאוד שהתאכזבת מיום המיונים ועוד יותר חבל לי שאתה חושב שלא היה קשר בין המתקנים לנהיגה/נהיגת מירוצים.

המתקנים בדקו יכולות פיזיות ויכולות מנטליות, בנוסף בדקו שליטה בסיסית ברכב, סגנון נהיגה וראיה מרחבית.

בשלב ב' של המיונים יבדקו יכולות הנהיגה בצורה גבוהה יותר וכך גם היכולות הפיזיות, אל תשכח שהמבחנים כאן הם ראשונים ואמורים להתאים לכלל האוכלוסיה.

בכל מקרה מאחל לך המון בהצלחה.

פורסם

מר פורמולה היקר, (לא ידוע ל שמך)

גם אני הייתי היום במיונים, וגם אני הייתי בתחרות מרוצים מחוץ לארץ,

לא היה שום קשר למוטוריקה בפרט ולמרוצים בכללי, פשוט (מצטער על השפה) בזיון.

לא רק שאמרו שיהיה 3 שעות כל המיונים, שבפועל בגלל חוסר האירגון, והבלאגן, נשארתי שם יותר מ8 שעות לאחר שהודיעו לי שוויתרו לי על הסימולטור כי אין מקום( למרות ששילמתי על זה ורציתי לעשות את זה) ונקבל על זה ציון מלא,

הקארטינג לא היה כמעט אפשרי לבצע את המסלול בלי לפגוע בקונוס , לפחות לא בנסיון אחד שהיה לדעתי ממש לא מציאותי,

לא מעניין אם זה לקהל הכללי או רק לכאלה ואחרים, זה אינו יום מיונים של ספורט מוטורי כלשהו , אלה יותר דימה למיונים של חייל קרבי .

ועוד משהו קטן, את עניין האופניים ממש הבנתי שבודקים את עניין שמקבלים סחרחורת אחרי סיבוב אחד, וכושר להצליח לעשות סיבוב, אבל האופנים האלה עובדים על שרירי הרגלים העליוניים, מה אכפת לכם אם אני מצליח סיבוב אחד או שניים או עשרים, השרירים האלה ממש לא פעילים במרוץ, גם לא בפורמולה,

ועוד משהו אחרון שלדעתי נחשב לבזיון הכי גדול במיונים שאתם קוראים לזה ספורט מוטורי, בדיקת כושר גופני נבדק על הליכון או משקולות או מירוץ 100 מטר או משהו בסגנון, לא באמצעות משחקי ווידאו משנות השמונים של הורדת ידיים ודחיפת קרניים של שור בנסיון להסביר שזה לבדוק אם אחיזת ההגה טוב,

לסיכום, אם היו נותנים חצי שעה של קארטינג לכל בן אדם, היו לא רק חוסכים בהמון עלויות של האירוע, גם היו חוסכים שעות רבות של המתנה להרבה אנשים שגם עזבו באמצע מרוב מה שהלך שם.

מקווה שהתחרות לא תיהיה מאורגנת ככה.

A.R.T Performance

פורסם

חבל לי מאוד שחבל לך מאוד.

עם כל הכבוד,כל המבחנים הללו לא משקפים כלום,לא נראה לי שסבסטיאן ווטל הולך על קורות של 4 מטר ובטח שלא משחק בהורדת ידיים במחשב.

הג'ימקאנה והקארטינג שאמורים לשקף הכי הרבה הם בלי שום מסלול בנוי ובלי מדידות זמנים שאמורות להראות על היכולת ולא יעזור שום חרטוט עם משקל ועוד כי רובנו מבינים בנושא. לא ייתכן שלפי איך שאתה נתפס בעין של אדם אתה תעבור או לא.

קו נהיגה בסימולטור? הגה שבקושי מסתובב? המחשב בולם לך לבד? זרקו את כולם בלי עזרים ונראה מי הנהג הטוב ביותר בכל תחום.

כל המיונים האלה הם בושה ואני בטוח שלא יירשמו לכם בעונה הבאה נהגים,פשוט בושה אחת גדולה.

ביטול הראיון אישי,הדבר ההכי אלמנטרי בכל מיונים לכל תחום שהוא,הוא בכלל בושה,זה הדבר היחיד המשמעותי שלפיו אפשר לקבל חוות דעת בעוד שהמבחנים האחרים שלכם לא משקפים דבר. לאן הלכו שנים של השקעה של אנשים בקארטינג,ראלי,ג'ימקאנה ובמכוניות אחרות אם הם לא יכולים להצהיר על זה בראיון אישי?

פורסם

אני רוצה להדגיש משהו, ממש היתעצבנתי שלא עשיתי היום את הג'מיקאנה. לא אמרתם באתר ההרשמה שהנהיגה בג'מיקאנה ביום המיונים היא לאנשים שיש להם רישיון ואלה שאין להם לא יכולים לעשות[אני בן 16]. אתם לא יודעים כמה מושפל יצאתי, שכל הקבוצה שלך עשתה ג'מיקאנה ואתה לא, שהמדריך ירד עליך בקטנה כזה שהוא הדגיש את זה בתחנה אחרת שאין לי רישיון. ובכלל לא הבנתי מההקשר באמת כל המבחנים האלה. במקום לעשות את המיונים האלה אני יכול לטוס לחו''ל ולהוציא רישיון פורמולה ולהנות פי מיליון מאשר פה! למה לעשות את המבחנים הלא קשורים האלה? מכונת משחק משנות השמונים תבחן לי את הכוח? חשבתי באמת שהפעם הישראלים ירימו משהו רציני, אבל עזבו, זה נשאר אותו דבר. מסחרה.

יש לי 306 סיבות לחייך בכל סיבוב :lol:

פורסם

הייתי גם ביום מיונים. והיה פשוט מבעס!!!!

חצי קבוצה ( כולל אותי ) פשוט קמו והלכו! כי ב-8 בערב סיימנו רק בקושי 6 תחנות ( מתוך 10)

הייתי שם מ-11 בבוקר וחוץ משטויות לא עשינו שם שום דבר שימושי שבאמת בודק את היכולות!

ביזבוז זמן וכסף

אכזבה אחת גדולה :twisted:

פורסם

ההפקה מאכזבת ברמה קשה..

אני מוכן להשבע שבדרך לווינגיט נהגתי יותר תחרותי..

הציונים אינם מבוססים על שום יכולת, אלא על מזל בלבד..

לא מפרסמים תוצאות, אז אין תחרותיות.

מחכים שעות לכל תחנה שנגמרת אחרי 30 שניות של שטות.

ג'ימקאנה: 50 מטר נהיגה בניסאן מושכרת שבורה, נוהגים פעם אחת וזהו (בלי אימון)

קארטינג: נוהגים 75 מטר מסביב ל4 קונוסים כשאף אחד אפילו לא מסתכל עליך..

את שני מבחני הנהיגה אנחנו עשינו בחושך מוחלט..(טיפה לא מאוזן לעומת אלו שנהגו באור).

ביטלו 3 עמדות עקב חוסר זמן..

בקיצור, עוד עבודה בעיניים כדי להוציא כמה גרושים..

מי שמבין בנהיגה, שיחסוך לעצמו את העצבים על המדינה.. עוד פעם..

אני התאכזבתי קשות, וכשנרשמתי ממש התלהבתי...

פורסם

גם אני רוצה להביע את אכזבתי הרבה.

מראש לא באמת חשבתי שיש לי באמת סיכוי להתקבל לנבחרת, אבל אמרתי יאללה בשביל 330 ש"ח נקבל יום כיף מוטורי.

לא דובים ולא סולר ואפילו לא חולר!

אפשר לומר ש 85% מהזמן בוזבז בהמתנה ושאר ה 15% על פעילויות שגם בני בן ה 9 היה מוצא כמשעממות.

לדעתי רוב המשתתפים ציפו לקבל איזושהי חוויה מוטורית מינימלית אבל 30 שניות של קרטינג ו30 שניות של נהיגה בניסן מיקרה בין כמה קונוסים לא מגרד את המילה חוויה מלמטה.

מכל העניין נודף ריח כבד של עוד תכנית ריאליטי ומטרת היום הייתה בעצם להראות יום מיונים שמצטלם טוב, אפשר היה לראות איך צוותי הצילום חיפשו את ה"סיפורים" המעניינים והתמקדו בהם.

כבר בשלב שחיכינו על המדרגות בבוקר לפני ההרשמה "נבחרו" כמה מטרות כמו למשל נשים שברור שיהיו "אטרקציה" באירוע בעל צביון כזה. לאחר מכן בפירוש שמעתי את אנשי אחד מצוותי הצילום מדברים על כך שכבר יש להם מטרות מסומנות להתמקד עליהם במהלך היום.

ב 330 שקל לאדם אפשר להעביר אחלה יום כיף באחד ממסלולי הקרטינג, גם עם הרכבים המוגבלים בד"כ שמציעים לקהל הרכב היינו נהנים יותר, בעצם גם מהמכוניות המתנגשות בלונה פרק היינו נהנים יותר.

אני מאחל לאלה שכן ייבחרו שלפחות השלבים הבאים יהיו מהנים ובאמת קשורים איכשהו לספורט מוטורי.

פורסם
המבחנים שהיו היום במיונים והקשר שלהם לעולם המירוצים

ברוב המבחנים שהיום שם - אין שום קשר לעולם המירוצים.

BMI נגיד שכן.

תגובות נגיד שכן.

צורות ומספרים נגיד שכן.

אבל דריפטים על קארט במגרשון חניה?

דיבוש באופניים?

נהיגה בסימולטור על מסלול לא מוכר עם הגה לא מגיב ודבשות שבורות?

תעשו לי טובה.

רצו להצדיק את 333 ש"ח ששילמנו.

יאללה, סימנו V וממשיכים הלאה.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

חברים לא אנסה להצטדק, רק אגיד שאתם שוכחים שמדובר ביום שהיה מכוון לכלל האוכלוסיה וככזה היה צריך להיות חוויתי ומאתגר אך ברמה נמוכה יחסית על מנת שכולם יכולו להנות ואנחנו נוכל לבחור את ה-10% שהראו יכולות כלליות גבוהות מהממוצע.

שלב ב' יורכב מתחנות קשות ומקצועיות יותר.

בכל מקרה הזמנים הארוכים אכן היו בעיה ואנחנו מתנצלים על כך אנחנו באמת עושים הכל על מנת לשפר זאת בימים הבאים.

בכל מקרה אני לוקח לתשומת ליבי את כל ההערות שלכם על מנת לשפר את האירועים העתידיים.

פורסם

שום דבר - מי שהיגיע לשם והיה מוכן לעמוד חצי שעה בתור בחלל צפוף יחד עם עוד 30 גברים מסריחים זה לא קהל הרחב אלא אנישם סרוטים שמוכנים לסבול ולהקריב.

יאללה, תפיקו, תשפרו שהבאים בתור יהנו יותר.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

לדעתי, זו בושה שבן אדם משלם כסף על שטויות.

היה אפשר לארגן עמדות סימולציה עם הגאים רציניים (G25 למשל), סימולציה LFS דמו זה כבר חינם וריאלסטי ברמת על.

ג'ימקאהנה ברכבים פרטיים, טוב ולמי שאין - לפחות יש ראיון אישי. קארטינג - מסלול הקפות רגיל לחלוטין..

ולדעתי מבחני כוח זה סתם פרימטיבי. מה זה השטויות האלו? כושר מפתחים, וזריזות ידיים תמיד יותר חשובה.

ובתור אחד שסובל מבחילות בתור נוסע, כשאני לא מרוכז בדרך וכו', בחיים לא הייתה לי בחילה בתור נהג, גם לא במסלול או כבישים מפותלים בארצינו..

בקיצור חבל שהכל תמיד חייב להיות 10 רמות פחות מאירופה, למרות שאנשים משלמים כסף.

פורסם

ההתרשמות שלי בכמה מילים:

היינו שם (אני והקבוצה שלי) מהשעה 16:30 ועד 23:00. כאשר ההערכה הייתה לסיים ב-20:00. וזה מבלי שעשינו תחנות מרכזיות כמו אופניים 360 ורכב מתהפך. ההתנהלות הייתה צולעת, והציוד והמתקנים צולעים עוד יותר (במיוחד הסימולטור - מה זה?!). תיזוזים בוינגייט חשבתי שכבר סיימתי אחרי השחרור מצה"ל.

ת'אמת שלא ציפיתי להרבה מארגון ישראלי חובב רווחים שמנים, אבל זה ירד אפילו מתחת לציפיה הנמוכה שלי. אז יפה מאוד שדאגו לחבר נחמד כאן שיענה לנו תשובות יפות בפורום, אבל תדעו לקחת את הביקורת הזאת ופעם הבאה להשקיע טיפה יותר ולצאת עם שם טוב.

מילה טובה אני מוכן לתת לאנשים שהגיעו לאירוע - אחלה של חברה שבאו להאמין שאפשר לעשות כאן ספורט על גלגלים.

אה, ותתלבשו יפה כי אתם הולכים להופיע בריאלטי בערוץ 5.

תבלו באילת!

172

• תוכן חדש...