Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5395 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב!

שלום לכולם ובוקר טוב!

לא ידעתי אם לפתוח שרשור חדש או להצטרף לאחד קיים, בסוף החלטתי שמגיע לי אחד משל עצמי :wink:

מבקש ייעוץ, אני לפני רכישת סיאט איביזה סטייל 1.2 Tsi עם התיבה DSG. המחירון 111900 לפני אגרות עלוקה וצבע צהוב! קיבלתי הנחה למחיר של 99,900 לפני עלייה, אחרי עלייה לכביש המחיר הוא 103800.

לדעתי המחיר יפה ותנאי המימון נוחים! הרכב יפה ומאובזר, איכות החומרים לא משהו! זו פעם ראשונה שאנו קונים רכב חדש ולכן הלבטים והחשש יחדיו עקב כל הסיפורים הרבים על צ׳מפיון ועל גיר הDSG, תכף נגיע גם לזה.

אני גם מתלבט בגלל שישנה הפביה tsi דגם האלגנס ב105900 וכן תיכף צריכה להגיע ארצה הריו החדשה של קיה! אשמח לשמוע מה אתם חושבים, אילו חלופות יש לי במחיר הזה!

אני מתכנן לקחת את הלוואת הבלון הנוחה שיש במבצע פריים מינוס אחד ובעזרת השם להשתדרג עוד 3 שנים שוב. אנא עזרו לי.

מנגד גם אני שומע על גיר הDSG לא דברים מלהיבים במיוחד, רעשים מתכתיים למיניהם, האם זה גורם לבלאי מואץ של הגיר?

כיום אני נוהג על גולף דור4 שנת 2000 גיר ידני, מנוע 1.4 ל׳. הרכב אצלי כבר 5 שנים ושירת אותי נאמנה, לולא הרצון להשתדרג לרכב חדש ורצונה של אישתי היקרה לעבור לאוטומט אז הייתי נשאר עם הרכב.

אז לסיום אבקש את דעותיכם והמלצתכם מה עליי לעשות?

תודה מראש ויום טוב.

עידן. 

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

פורסם

1. במקומך הייתי מצטרף לשרשור הקיים ולא פותח אחד חדש, כמה כבר אפשר לטחון אותם דברים?

2. אחר כך עובר על השרשור הטרי הבא, ועל עוד כמה שכמותו : http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=394682&page=7

3. בסופו של דבר הייתי מגיע למסקנה שעדיף לקנות רכב ידני בן שנתיים - שלוש שמור מטופל, שספג את ירידת הערך של השנים הראשונות ולהמשיך טיפול בכל מוסך שהוא לא ממוסכי הרשת של היבואן.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם
1. במקומך הייתי מצטרף לשרשור הקיים ולא פותח אחד חדש, כמה כבר אפשר לטחון אותם דברים?

2. אחר כך עובר על השרשור הטרי הבא, ועל עוד כמה שכמותו : http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=394682&page=7

3. בסופו של דבר הייתי מגיע למסקנה שעדיף לקנות רכב ידני בן שנתיים - שלוש שמור מטופל, שספג את ירידת הערך של השנים הראשונות ולהמשיך טיפול בכל מוסך שהוא לא ממוסכי הרשת של היבואן.

מישהו פה מרוצה בכלל מהסיאט שלו??? מהגיר? מהמנוע?

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

פורסם

תודה על העזרה, כמה הערות אם יורשה לי:

1. ברשותך... כמובן פתחתי שרשור חדש כי איני נעול רק על האיביזה, ציינתי גם את הפביה ועכשיו נוספה גם המיקרה על הפרק בגלל המבצע של חבר

2. עברתי כבר על השרשור לפני שפתחתי את שלי.

3. ברשותך... שוב, ציינתי שאני צריך גיר אוטומט ומעוניין ברכב חדש!

בנוגע לאקו מיקרה החדשה היא אמנם קטנה מהאביזה והפביה אבל ישנה אפשרות לקנות אותה בהנחה של חבר מחירה:

אסיינטה 88,000 במקום 97,000

ואסיינטה פלוס ב91,000 במקום 99,000

מדובר בדגמים האוטומטיים!

מה לדעתכם עלי לעשות?

איביזה, פביה, מיקרה או שאולי רכב אחר בסכום של עד 100,000 ₪ הנטייה היא לכיוון האיביזה והמיקרה כי ישנה הנחה משמעותית אך אשמח להצעות נוספות!

אנו זוג ללא ילדים חושבים להתרחב בקרוב חשוב שיהיה חסכוני ואוטומט ולא צרפתיה!!!

אז שוב תודה מראש לעוזרים!

שיהיה לכולנו שבוע טוב.

עידן. 

פורסם

אם ביצועים זה לא הדבר הראשון שדיברת עליו... אז אני ממליץ בחום על סיטרואן C3 אוטומטית חדשה, מחיר יבואן רשמי של פחות מ-90K ש"ח.

לדעתי- הסופרמיני האוטומטית המשתלמת בשוק נכון לרגע זה. מפנקת, מעוצבת ומאוד "משפחתית".

איביזה ופאביה מזדקנות, יקרות משמעותית יותר, מעוצבות פחות וכן, בניגוד לסטיגמת קונצרן פולקסוואגן - גם איכותיות פחות.

מיקרה- עיצוב משעמם, מנוע משעמם, ולסיכום- אוטו משעמם.

בהצלחה ברכישה

פורסם

אם יש לך הנחת מועדון חבר, בדוק את הניסן נוט - אוטו מצויין בפחות מ 100 אלף.

כדאי לבדוק שתנוחת הישיבה של הנהג מתאימה לך, החיסרון העיקרי של האוטו.

פורסם
אם יש לך הנחת מועדון חבר, בדוק את הניסן נוט - אוטו מצויין בפחות מ 100 אלף.

כדאי לבדוק שתנוחת הישיבה של הנהג מתאימה לך, החיסרון העיקרי של האוטו.

כן תודה, שמתי לב גם לניסאן נוט, הבעיה היא הצריכת דלק שלו שגבוהה משאר המכוניות שציינתי!

בנוסף ביררתי גם לגבי היאריס החדשה שתגיע ארצה עוד מעט.

פורסם
אם ביצועים זה לא הדבר הראשון שדיברת עליו... אז אני ממליץ בחום על סיטרואן C3 אוטומטית חדשה, מחיר יבואן רשמי של פחות מ-90K ש"ח.

לדעתי- הסופרמיני האוטומטית המשתלמת בשוק נכון לרגע זה. מפנקת, מעוצבת ומאוד "משפחתית".

איביזה ופאביה מזדקנות, יקרות משמעותית יותר, מעוצבות פחות וכן, בניגוד לסטיגמת קונצרן פולקסוואגן - גם איכותיות פחות.

מיקרה- עיצוב משעמם, מנוע משעמם, ולסיכום- אוטו משעמם.

בהצלחה ברכישה

השאלה מה עם הגיר האוטומט שלה? האם זה ה AL4 המפורסם!!!

תודה בכל אופן, אני לא חסיד של מכוניות צרפתיות.

פורסם
כן תודה, שמתי לב גם לניסאן נוט, הבעיה היא הצריכת דלק שלו שגבוהה משאר המכוניות שציינתי!

בנוסף ביררתי גם לגבי היאריס החדשה שתגיע ארצה עוד מעט.

הנוט היא אחד המכוניות החסכוניות 1.6 אוטומטי שיש.

אגב, המגזין "אוטו" בחנו את הנוט מול הטויוטה וורסו (שהיא בעצם יאריס חדשה בלבוש מיקרווון), והנוט היתה חסכונית יותר.

האיביזה 1.2 DSG לא תהיה חסכונית משמעותית מהנוט בנסיעות עירוניות, אבל עם חסרונות ידיעים של ה DSG בנסיעה עירונית.

• תוכן חדש...