Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5409 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן!

עד לא מזמן הייתה לי בעיה עם פועלים ערבים ממש טיפשים(לא גזעני כלל וכלל,אמת לאמיתה.)

הם בנו לשכנים שלי חומה ומידי פעם ניכנסו לגינה שלי ללא רשות או הודעה מוקדמת.

הרבה פעמים אמרנו להם לא לעשות את זה,אפילו לפני שהם התחילו לבנות.

והם ניכנסו לגינה שלי,ולמזלם הגדול הכלבים שלי היו בבית בכל המקרים האלה.

חוץ מאירוע אחד שאני ואבא שלי שאלנו את אחד הערבים שאלה,והוא החליט לקפוץ לגינה שלי למרות שהוא ראה את הכלב(תפסנו אותו מיד,הכלב רצה לרצוח אותו.) וגם שהוא כבר היה בגינה שלי אמרנו לו ללכת והוא לא הלך(האמת שהכל היה בקטע ידידותי).

ואז הכלבה שלי באה והתנפלה עליו משום מקום,היד שלו הייתה 3 פעמים בתוך הפה של הכלבה שלי,יש לו מזל.

בהנחה שבאחד המקרים האחד הכלבים שלי היה נושך,מה היו ההשלכות?האם היו לוקחים אותם להסגר?האם היה סיכוי לתביעה?

נ.ב

יש לי 3 כלבים מאוד גדולים ואגרסיבים שמתים להזדמנות לנשוך כל פורץ,רק מחכים לרגע.

ליום יום BMW M3-לסופ"ש מרצדס SLK

אבל בתאכלס נוסע על הונדה סיוויק חמש דלתות 2008-טוטאלוס:cry:

עכשיו בתאכלס נוסע על גולף 1.6 2009

פורסם

http://www.solarlaw.co.il/personal-injuries-dog-bite

ציטוט:

מאחר וכלב משמש לעיתים לצורך שמירה והגנה הרי שבחוק נקבעו הגנות אשר באות למנוע מצבים לא מוצדקים של חיוב בפיצוי בגין תקיפת כלב, כמו למשל במקרה של תקיפת פורץ על ידי כלב שמירה. לפיכך כאשר מוכח כי הנפגע התגרה בכלב קודם לתקיפה, יהיה בעל הכלב פטור מתשלום פיצויים וכך גם במקרה בו הוכח כי הנפגע תקף קודם את בעלי הכלב, בן זוגו, הוריו או ילדיו.

גם במקרים של הסגת גבול של הנפגע, במקרקעין של בעלי הכלב, לא ינתן פיצוי לנפגע.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תודה!!!

זה אומר אבל גם שהכלבים לא ישלחו להסגר עקב חשש לכלבת?

פורסם

טוב,אז מזל שהם לא נשכו אף אחד(למרות שאי אפשר לטבוע+יש לנו גם ביטוח על הנשיכות של הכלבים).

כמה פעמים רציתי לשחרר את הכלבים עליהם ואז להגיד "אופס לא ידעתי שאתם בשטח שלי,הייתם צריכים להודיע."...

פורסם

יש איזה סעיף בחוק שמחייב אותך לשים שלט על שער הכניסה המתריע על כלב נושך.

במידה ואותו אדם מחליט, למרות המצאות השלט, להכנס לשטח החצר, לא יוכלו לתבוע אותך על הנזק, אלא רק להכניס את הכלב ל10 ימי הסגר (בתשלום)\ על מנת לוודא שהוא לא חולה בכלבת.

טוב מאוד שעשית ביטוח צד שלישי למקרה של נשיכות!!

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

אם נניח, נכנס פורץ לביתי והכלב שלי תוקף אותו. נושך, הורג או לא יודע מה. מה הדין במקרה הנ"ל?

(אני גר בדירה בבניין. לא בבית קרקע ואין לי גינה)

פורסם

מה הקשר לאנשים טיפשים?

אני חושב שאנשים שמחזיקים כלב למטרת הגנה זה הכי טיפשי

מה גם שזה המכשול שהכי קל לעבור והכי יגרום אובדן וצער לבעליו ולחיה בפרט

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

כלב שמירה זאת הגנה מעולה!

כנראה שלא יצא לך להיתקל בכלבי שמירה אמיתיים!

כאלו שלא אוכלים בלי פקודה. כאלו שהמטרה העיקרית שלהם היא לאכול אותך! והדרך היחידה שלך לנטרל אותם היא ע"י כדור בראש.

אני רוצה לראות את הגבר שיעז להיכנס לתוך חצר שיש בתוכה רועה גרמני/רוטווילר/פיט בול או כל כלב טריטוריאלי אחר.

תאמין לי שגם עם אלת בייסבול/לום ברזל/קרש עץ, אין לך סיכוי!

הרבה יותר קשה לנטרל כלב מאשר לנטרל מערכת אזעקה או מנעול כזה או אחר.

ואם אתה מגדל כלב בית כחיית מחמד ועל הדרך אתה מקבל גם הגנה לבית ולבני המשפחה, אני ממש לא חושב שזה טיפשי.

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

הדבר הכי מהיר שאני יכול לאלתר ב 3 דקות זה חץ הרדמה (אולי גם ללא השכמה) תוצרת בית מחומרים שיש בכל בית מתחת לכיור שאפילו הכלב לא יבחין במתרחש לפני שהוא ינוטרל

ואניי עדיין לא אדם שהשגת גבול וכולי הם חלק מהעיסוק שלו

אז שלא נדבר על פורצים שנשק זה דבר מאוד נגיש אליהם

כלב זה יפה בתור אזעקה אבל לא כחלק מקו החזית ולכן לא מחייב כלב אימתני

פורסם

אם החומה שהם בונים נמצאת בינך לבין השכנים (כלומר מפרידה ביניכם) אז אולי הם "חייבים" להכנס לגינה שלך כדי להשלים את העבודה. ולא נכנסים כדי לפרוץ/להציק לך.

אם זה לא המצב, אז באמת אין להם רשות להכנס לאזור שלך, ואולי כדאי לדבר עם השכן שמעסיק אותם, ולא איתם.

פורסם

ידידו, הבנת הנכתב

רשמת על כלב שכל מטרתו היא לאכול אותי ועל לגדל חיית מחמד שתשמור עליך

את ההבדל בין חיית מחמד ששומרת עליך מטיבעה כמו שאת שומר על משפחתך הוא לא כלב שחונך למטרת חיסול

זה הבעיה העיקרית עם אנשים שחושבים כמוכם, כלומר יותר על עצמכם, פחות על ״חיית המחמד״

פורסם

אם היה מדובר בפועלים סיניים היית מציין ?

או פועלים יוצאי צבא ?

מה הקשר למוצאם ?

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5409 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...