Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5376 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב !

1)במכון הבדיקה נאמר שהמנוע שורף שמן (142000 ק"מ) -מהם הסיבות האפשריות לתופעה? עד כמה להיבהל מהעיניין הזה?

2)ע"מ לבצע טיפול שוטף מה אומרות הוראות היצרן? האם להשתמש בפלגים וכו' של AC DELCO ?,לא מצאתי מידע בנושא ברשת .

3)דבר נוסף בבדיקה היה תושבות מנוע וגיר אבל אני לא מרגיש שום דבר בנסיעה או בעמידה-מה הסבירות שזה כסת"ח?

תודה מראש!

Gn'f'R

פורסם

תבדוק בפורומים בחו"ל, למנוע הנ"ל יש בעיה סדרתית שהייתה עליה תביעה בארה"ב על בוצה שמחסלת את המנוע, תבצע טיפול מנע, זה משהו שקשור למעברי השמן.... תבדוק במוסך מורשה.

פורסם
תבדוק בפורומים בחו"ל, למנוע הנ"ל יש בעיה סדרתית שהייתה עליה תביעה בארה"ב על בוצה שמחסלת את המנוע, תבצע טיפול מנע, זה משהו שקשור למעברי השמן.... תבדוק במוסך מורשה.

מהו טיפול מנע?

Gn'f'R

פורסם

מנוע שורף שמן זה בגלל טבעות בוכנה שחוקות, זה נראה קצת חשוד לדעתי בק"מ יחסית נמוך.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

יש איזה סדר פעולות מסויים /מעקב מסויים שאני יכול לבצע לפני שאני קופץ לצעד של פתיחת מנוע והוצאה כלכלית שאולי לא הכרחית (בקשר לשריפת שמן)?נכון לעכשיו אני עדיין לא יודע מה כמות השמן שנשרפת.

Gn'f'R

פורסם

עדכון-

היום ניגשתי למוסכניק שלי להתיעצות,סיפרתי לו על ממצאי הבדיקה -לפני שהוא פתח את מכסה המנוע הוא כבר אמר לי בבטחון שאין לי מה לדאוג ושמישהו מילא שמן לא מתאים לפני המכירה. כשהוא פתח את מכסה המנוע ושלף את המדיד הוא הראה לי שהשמן הינו מאיכות נמוכה וכי הוא דליל והוסיף ואמר ששמן כזה לא מתאים לרכב הזה ושהוא אינו עומד בעומס הבדיקה.

קבענו ליום שישי לבצע פלאש והחלפת שמן .

האם יש הגיון בדבריו?

תודה מראש.

Gn'f'R

פורסם

אני יכול להמליץ לפניך על מוסך הקניון (רחוב ברוך הירש בני-ברק) מורשה קרייזלר.

מנהל המוסך (אריה) מכיר היטב את המותג וגם היו ברשותו 2 מכונית מהדגם הנ"ל.

אני הייתי משקיע בישור קו רציני (זול זה לא יהיה). אם צריך טיפול מונע הוא הבנאדם שידע להגיד לך עליו.

תחסוך עכשיו תשלם על כך אח"כ.

הרכבים האלו די נדירים בארץ ואין הרבה אנשים שמכירים את המחלות שלהם.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
אני יכול להמליץ לפניך על מוסך הקניון (רחוב ברוך הירש בני-ברק) מורשה קרייזלר.

מנהל המוסך (אריה) מכיר היטב את המותג וגם היו ברשותו 2 מכונית מהדגם הנ"ל.

אני הייתי משקיע בישור קו רציני (זול זה לא יהיה). אם צריך טיפול מונע הוא הבנאדם שידע להגיד לך עליו.

תחסוך עכשיו תשלם על כך אח"כ.

הרכבים האלו די נדירים בארץ ואין הרבה אנשים שמכירים את המחלות שלהם.

לקחתי את דברייך לתשומת ליבי. בני ברק רחוקה בשבילי,אשמח לקבל המלצה על מקום בבאר שבע -פורמולה 1 לא נוגעים ברכב הזה כבר דיברתי איתם.אם ידוע על מקום אחר אמין כולי אוזן.

Gn'f'R

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון:

ביצעתי פלאש לשמן, מילאתי שמן סינטטי מלא 5/40 נסעתי 200 ק"מ גובה השמן במדיד ירד מהמקסימום מעט לכיוון סוף הרשתות במדיד .

נסעתי 800 ק"מ נוספים וכרגע מפלס השמן ירד לתחום התחתון ברשתות המדיד (מתחת לחצי).

סה"כ :בטיפול מילאתי גלון שמן 1 כשבמוסך עצמו גובה המדיד היה על המקסימום ואפילו מעט יותר בגלל הפילטר.

נסעתי סה"כ 1000 ק"מ וגובה המדיד כרגע נמצא על תחום המינימום על הרשת.

האם המדיד משקף את כל כמות השמן בקרטר או שרק איזה גובה מסויים (נניח קילו עליון) ? איך זה עובד המדידה הזו ?..

Gn'f'R

פורסם
המדיד מודד רק את ה"קילו העליון".

תודה בוקי, למען הסדר הטוב שאלה נוספת :

המדיד מתחיל במעיין ספירלה קטנה מתיישר וממשיך חלק עד שמתחילה הרשת עד הסוף הרשת -שזה בעצם המקסימום.

האם כל הדרך הזו מהווה קילו?

Gn'f'R

• תוכן חדש...