Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5400 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שכתוב בכותרת, מהחברות אלפיין, קלריון, או אקליפס. הדרישות מהרדיו דיסק: 3 יציאות למגברים, 4 וולט עוצמת יציאה, usb+aux בפנל החיצוני, והכי חשוב- איכות שמיעה טובה. רוצה רק חדש, לא משומש. בתודה לעונים, אור.

פורסם

לגבי האקליפס- אני רואה שעדיין מוכרים כמה דגמים שלהם באינטרנט. לגבי הקלריון, יש דגם בשם cz501a, איך הוא לעומת ה500? והאם פיוניר בתקציב שלי לא יהיו יותר איכותיים מהקלריון?

פורסם

לגבי הקלריון 500/501 - הוא יהיה עדיף על פיוניר באותו מחיר? ב1200 שקל נמכרות הסדרות היותר גבוהות של פיוניר.

פורסם

כבעל פיונייר 7250 ולחבר יש קלריון CZ500 לך על הפיונייר גם מאוד ידודתי למשתמש בכיוונים וגם איכותי וגם נראה אחלה

Sub- Id max 12 comp- Hertz high energy XL comp amp-Diamond d600.2 Mono- Diamond d38001

פורסם

אין ספק שהפיוניר ניראה טוב יותר, נוח יותר לתפעול. אבל ציינת שאתה רוצה איכות שמיעה טובה

אז הקלריון נשמע טוב יותר מהפיוניר. תעשה את השיקולים שלך מה אתה מעדיף

A3

K04 Inside

פורסם

אז שאני אבין, הקלריון 500/501 יותר טוב מהגרסאות 9xxx של פיוניר?? :shock:

ומתי אקליפס הפסיקו לייצר את הר"ד שלהם?

פורסם

הסדרות החדשות של פיוניר לא מציאות שום דבר חדיש שלא היה בסדה 7150, 7250

אקליפס הפסיקו לייצר לפני שנה בערך. אם אתה מחפש תפעול נוח ואיכות שמיעה בסדר אז הפיוניר עולה על הדרישות שלך. הקלריון טיפה פחות נוח לתפעול אבל הוא מציע לך BT ואיכות שמיעה טובה יותר משל הפיוניר.

A3

K04 Inside

• תוכן חדש...