Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5393 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המטורה היא להיות מרוכז ועירני יותר במבחן שיש לי עוד 3 שעות, יש למישהו המלצה על דרך שתשאיר אותי מרוכז?

פורסם

ארוחה טובה.

לא עמוסה מידי- תגרום לעייפות.

לא משהו מלוח (חטיף וכו') גורם לתחושת צמאון, שתיה ולחץ על השלפוחית באם המבחן ארוך מספיק.

שתיה מתוקה תו"כ המבחן לא מתוקה מידי אלא מים בטעמים.

וכמובן לגייס את כל הרצון שלך לעבור את המבחן ופשוטו כמשמעו להתרכז נטו בשאלה שאתה עונה עליה או פותר אותה.

בין שאלה לשאלה אפשר ללגום קצת מים ולהמשיך הלאה.

בהצלחה.

פורסם

לא זה ולא זה. רק ריטלין.

וברצינות, עזוב כל מיני כימיכלים. מנוחה טובה, להגיע רגוע, שבע ולא צמא.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

צחוק בצד.

אם יש לך ADHD, ריטלין הוא הדבר היחידי שעוזר להתרכז ולעבור מבחן. כל השאר זה כוסות רוח למת.

אם אין לך, מיץ תפוחים סחוט עוזר מאוד לריכוז, הוא בעל סוכרים טבעיים שמתפרקים בגוף בניגוד למשקאות הממותקים. הוסף לזה energy אחד ובהצלחה.

פורסם

רטלין הוא גם לא פתרון אדיאלי. אומנם רטלין מרגיע ועושה אותך יותר חד אבל הוא גם גורם לך לשקוע ולאבד את תחושת הזמן שכולכך קריטית בבחינות.

פורסם
צחוק בצד.

אם יש לך ADHD, ריטלין הוא הדבר היחידי שעוזר להתרכז ולעבור מבחן. כל השאר זה כוסות רוח למת.

אם אין לך, מיץ תפוחים סחוט עוזר מאוד לריכוז, הוא בעל סוכרים טבעיים שמתפרקים בגוף בניגוד למשקאות הממותקים. הוסף לזה energy אחד ובהצלחה.

אותי אבחנו בסוף התואר השני כשלקחתי את הבת שלי לאבחון. הוא שאל אותנו כל מיני שאלות עליה ובסוף שאל אם יש עוד מישהו שסובל מ ADHD. אמרתי לו שלא אבל את כל התסמינים שהוא ציין יש לי. אחרי אבחון קצר הוא רצה לתת לי מרשם לריטלין אבל בגלל שכבר סיימתי את הלימודים ובעבודה זה לא מפריע לי אז ויתרתי.

אם אתה מודע לבעייה ויודע לעשות את ההפסקות בזמן אין לך בעייה להסתדר עם זה. אני גם במבחנים הייתי עושה הפסקות כדי לנוח וזה די מוכיח את עצמו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
אותי אבחנו בסוף התואר השני כשלקחתי את הבת שלי לאבחון. הוא שאל אותנו כל מיני שאלות עליה ובסוף שאל אם יש עוד מישהו שסובל מ ADHD. אמרתי לו שלא אבל את כל התסמינים שהוא ציין יש לי. אחרי אבחון קצר הוא רצה לתת לי מרשם לריטלין אבל בגלל שכבר סיימתי את הלימודים ובעבודה זה לא מפריע לי אז ויתרתי.

אם אתה מודע לבעייה ויודע לעשות את ההפסקות בזמן אין לך בעייה להסתדר עם זה. אני גם במבחנים הייתי עושה הפסקות כדי לנוח וזה די מוכיח את עצמו.

הדבר המעניין (והמטריד, יש לציין) הוא שאחוז האבחונים של הפרעות קשב וריכוז עולה בהתמדה לאורך העשורים האחרונים.

רטלין הוא גם לא פתרון אדיאלי. אומנם רטלין מרגיע ועושה אותך יותר חד אבל הוא גם גורם לך לשקוע ולאבד את תחושת הזמן שכולכך קריטית בבחינות.

לדעתי זה לא נכון-הכל עניין של ניהול זמן נכון. הוא גורם לך להתרכז, השאלה היא איך אתה מחלק את הזמן בין שאלה לשאלה.

אותי אבחנו עם ADHD חמור לפני 3 שנים כשנכנסתי ללימודים-לא הבנתי מדוע הציונים שלי נופלים ונופלים. הריטלין עזר לי לשפר את התוצאה של כל מבחן בלפחות 10 נק'.

פורסם

מבחן די ארוך - דאג שיהיה לך משהו לכרסם וגם שתיה קלה (או תרמוס עם קפה) למשך המבחן.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני לא יודע מה אתם לומדים אבל אצלי בתואר מבחן של 3 שעות זה מבחן סטנדרטי לחלוטין. מבחן ארוך זה מבחן שהתחיל כמבחן של 3 שעות וקיבל הארכת זמן של שעה וחצי :morning:

אני באופן אישי מוצא את כל הסנדויצ'ים והתרמוסים מציקים ומפריעים. הגעת למבחן, לא לפיקניק. במקום להתעסק בהכנת קפה תסיים את המבחן קודם ותצא לאכול ארוחה נורמלית. למבחן כזה אני לוקח שוקולד קטן ופחית XL. במקרה הכי גרוע, אם המבחן מתארך, יוצאים החוצה וקונים עוד פחית מהמכונה שליד השירותים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

משקאות אנרגיה מכילים קפאין אבל גם סוכר, וסוכר זה לא משהו שיכול להחזיק אותך באותו מצב 3 שעות, לעומת זאת קפה חזק לפני המבחן משאיר אותך מרוכז.

ככה זה עובד אצלי לפחות.

הצרפתיות לא מסתדרות עם הקוריאנית, לכן אני מחנה אותן רחוק אחת מהשניה:-D

לעבוד עם כובע, בגד ים וכפכפים, נראה לי שאני בגן עדן.8)

פורסם
הדבר המעניין (והמטריד, יש לציין) הוא שאחוז האבחונים של הפרעות קשב וריכוז עולה בהתמדה לאורך העשורים האחרונים.

לדעתי זה לא נכון-הכל עניין של ניהול זמן נכון. הוא גורם לך להתרכז, השאלה היא איך אתה מחלק את הזמן בין שאלה לשאלה.

אותי אבחנו עם ADHD חמור לפני 3 שנים כשנכנסתי ללימודים-לא הבנתי מדוע הציונים שלי נופלים ונופלים. הריטלין עזר לי לשפר את התוצאה של כל מבחן בלפחות 10 נק'.

אם אתה מצליח לחלק את הזמן כראוי ולעבוד עם סטופר על כל שאלה בבחינה, אז מן הסתם שום דבר לא יכול להזיק לך.

ניסיתי לשתות קפה וגם XL לפני בחינה ולא הייתה לזה השפעה עליי בזמן הבחינה.

חברים שלי נוהגים לשתות XL בזמן הבחינה ולאכול שוקולדים תמיד סיקרן אותי אם יש לזה השפעה חיובית.

מבחנתי כמה לגימות מים ולא יותר מזה כדי לא לבזבז זמן יקר.

פורסם
אני לא יודע מה אתם לומדים אבל אצלי בתואר מבחן של 3 שעות זה מבחן סטנדרטי לחלוטין. מבחן ארוך זה מבחן שהתחיל כמבחן של 3 שעות וקיבל הארכת זמן של שעה וחצי :morning:

אני באופן אישי מוצא את כל הסנדויצ'ים והתרמוסים מציקים ומפריעים. הגעת למבחן, לא לפיקניק. במקום להתעסק בהכנת קפה תסיים את המבחן קודם ותצא לאכול ארוחה נורמלית. למבחן כזה אני לוקח שוקולד קטן ופחית XL. במקרה הכי גרוע, אם המבחן מתארך, יוצאים החוצה וקונים עוד פחית מהמכונה שליד השירותים.

לא טענתי שמבחן של 3 שעות הוא חריג במשכו. אבל מדובר בפרק זמן די ארוך בשביל ריכוז רציף, מדי פעם צריך "לשבור" לכמה דקות ולהתרענן, וחטיף עוזר בכך. כמוכן - בישראל צריך לשתות, אם בשל החום ואם בשל המזגן המייבש.

מה שלא הוזכר שכדי להיות מוכן למבחן צריך לעשות את ההכנות הרבה לפני שהשאלונים מחולקים - החל בתכנון נכון של הלימוד, בחירה בזמן הנכון להפסקת ההכנות וכמובן השינה, ההשכמה והארוחה המתאימים לפני המבחן.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

רדבול/XL לא כדאי לדעתי, כי אחרי העליה זה מכניס אותך לדאון.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

הפק"ל פסיכומטרי שלי כלל 2 פחיות XL שני מארסים וטוויקס אחד, חירבנתי לפני ויצאתי לפיפי באחד מפרקי האנגלית.

קיבלתי 745, אז להזיק זה בטוח לא הזיק...

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

לא שתיתי שום XL ואף פעם לא אכלתי לפני שום מבחן, תמיד התנהגתי ומתנהג כרגיל.

ממוצע הציונים שלי סביר, אמנם בפסיכומטרי לא קיבלתי 745 אבל אני בטוח שXL לא היה משנה את המצב.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

• תוכן חדש...