Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5399 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל מה ששמתי באוטו מלפני שנה וחצי שהוצאתי רשיון ועד היום, איכזבו אותי אחד אחד ויצאו לא משהו.

אם זו המערכת, שיצאה סבירה אבל ממש ממש לא מה שציפיתי, אם זה מדבקות שיצאו בסדר אבל אחרי כמה ימים אתה מבחין שיצאו עקומים קצת, אם זה לדים קטנים שנשרפו או לא נתנו את האור שחשבתי שהספציפיים האלו נותנים, כנ"ל לגבי אורות הדרך, ועכשיו גם סופית קטנה וחמודה לסוף הצינור התווספה לשרשרת החוסר מזל והיא החזירה רעש עתיק מהאגזוז הפגוע חזרה.

מה זה הדבר הזה?!

אני לא מקנא באף איש\חבר שמשפר את מכוניתו וננהנה ממנה, אך זה גם מסתכל שאני כל מה שעשיתי זה אכן בא מהבנה(בעזרת הפורום למשל או גורמים אחרים)ובכל זאת יצא הכל חר*.

ושתבינו, אני בן 18 וכמעט 19 ומה לעשות שאני אוהב את השטויות האלו, לא תמיד בגלל פוזה אלא גם בגלל שאני נמשך לתוספות לרכב, ותמיד יוצא לי הפוך.

אם זה לא קשור לכאן אני מצטער אבל הנושא ממש ממש מעצבן ומתסכל אותי.

פורסם

תלמד לברר לפני שאתה קונה דברים, כמו המנורות דרך. אני משער שקנית זבל סיני ב 60-80 שקל ולא השקעת על דיימונד ויז'ן עוד 50 שקל?

הזול עולה ביוקר.

פורסם

אני מאמין כי ישנו פתגם עתיק בפורום שאומר כי "זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין ובשניהם תקבל נקניקיה".

למד לקח מהנושא - כל מני לדים והתקנות אחרות (סופיות אגזוז :|), יגרמו רק לכאב ראש, ולמען האמת לא באמת מוסיפים ליופי הרכב (לדעתי האישית, כמובן), אלא להפך - מסמן אותך כילד \ או ערס מתקרב.

לגבי המערכת, אני לא יודע איפה התקנת, או מה הנ"ל כוללת, אם זה כיוונים, חומרה, בידוד וכ'ו, אז אין לי השגות בנושא.

פורסם

יש פה את הפורום ליעוץ,כך שתדע אתה קונה את הדברים הבאמת טובים לקציב,דבר שני תלך למתקין מקצועי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
ממתי מדבקות נחשבות כשיפור ? :|

לא ידעת?

הרי מדבקת V-TEC מוסיפה לפחות 15 כ"ס.

נו תתעדכן.

במאזדה 3 בלם היד נמצא בתוך התחת של הנוסע ליד הנהג.
פורסם

אם יש לך פנסים שהצהיבו,בניקוי יגרום לאלומת האור להיות יותר חזק,כי בפנס נהיה שקוף יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יש בפורום מדריכים איך מחדשים פנסי פלסטיק, אבל אם אתה לא רוצה להסתכן ופוחד שלא יצליח אפשר תמיד ללכת לבעל מקצוע.

בעניין המדבקות, פשוט מאד - נמאס לך מהמדבקה? תעיף אותה. זה לא קעקוע. גם לי יש מדבקות על הרכב, וכשנמאס לי ממדבקה כלשהי שלא מתאימה לשאר אני מסיר אותה.

לדעתי אתה סובל מפרפקציוניזם בעניין הרכב, חייב שהכל יהיה פיקס ותמיד מוצא פאשלות קטנות. גם אני כזה. צריך ללמוד לחיות עם זה.:-)

הבעיה שלך לדעתי היא שאתה נהנה להרכיב תוספות בגלל העניין של ההתעסקות ברכב, אבל לא לוקח בחשבון שזה לא נראה טוב עם המראה הכללי של הרכב. אם אתה מתבאס על הכסף שהלך על השטויות - אין מה לעשות, ככה לומדים. אף אחד לא נולד יודע הכל.

אם אתה רוצה שהרכב שלך יראה מיוחד ומושקע אבל אתה לא סומך על "החוש העיצובי" שלך, חפש תמונות של רכבים כמו שלך באינטרנט ותקבל המון רעיונות יפים!

לפני שאתה הולך לקנות תוספות לרכב תשאל את עצמך האם אתה בטוח שזה יראה טוב על הרכב שלך ואתה רוצה את זה. ככה תמנע מעצמך לקנות שטויות שבסוף יראו מגעיל, כמו מתקן כוסות "של מרוצים" או שטיחונים בצבע אדום מבריק של אוטו דיפו, אבל יהיה לך כיף להתקין אותם. בא לך להתעסק ברכב? תנסה להחזיר אותו למצב המקורי שלו, תפרק דברים שלא מוצאים חן בעינך שהתקנת, תחפש ותקנה כל מני פלסטיקים קטנים שחסרים לך או סדוקים, תחפש מגש אחורי מקורי בלי חורים אם את שלך חוררת בשביל רמקולים ענקיים, תנקה ותרחץ אותו בעצמך, לא חסר מה לעשות ברכב אף פעם.

בהצלחה:mm_yeah:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
במקרה שלי זו מדבקת נייק:-D

?

אההה נייק מוסיף הרבה יותר כ"ס....

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
אני מאמין כי ישנו פתגם עתיק בפורום שאומר כי "זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין ובשניהם תקבל נקניקיה".

יש פתגם יותר עתיק בפורום - אל תקנה דברים שאתה לא צריך בכסף שאין לך.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5399 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...