Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5384 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1. האם סלקום יעברו מתישהו לטכנולוגיה כמו אצל פלאפון? מהבחינה שהאינטרנט מהיר יותר.

ו2. האם זה נכון שלמי שיש אינטרנט ללא הגבלה המהירות יורדת אחרי נפח מסויים?

פורסם

ה"אינטרנט" של סלקום הוא פשוט בושה.

אפילו במרכז תל אביב עם קליטה מלאה (שקליטה מלאה בפני עצמו - לא תמיד יש בכל המקומות - גם בתל אביב) המהירות הממוצעת שלו היא מגה עד מגה וחצי במקרה הטוב (ויורד גם מתחת לחצי ב50% מהזמן- הכל במגה ביט כן?) ועם LATENCY של בין 300 ל600 (כשהמודם מחובר כבר , לא חיבור ראשון).

פשוט זבל של אינטרנט.

באורנג' המהירות היא באופן קבוע לפחות כפולה מזה.

בפלאפון - בד"כ כפולה משל אורנג' (אם באורנג' רוב הזמן זה נע בין 2.5 ל3.2 - אז בפלאפון 5 מגה ביט זו לא מילה גסה).

דוגרי - זה הדבר שהכי מבאס אותי בליהיות בסלקום.

ואם זה לא מספיק הם גם עושים QOS על וידאו ושיתוף קבצים בצורה רצחנית (לפעמים ממש אי אפשר לראות סטרימים בסיסים ביותר - למרות שהרוחב פס מאפשר)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

האינטרנט של אורנג' אפילו בושה גדולה יותר.

בהתחלה שעברתי חשבתי שזה סתם משפטי מכירה של חברת פלאפון - אבל באמת אין מה להגיד, הם פשוט מעולים מבחינת מהירות גלישה.

אני ביותר מ 50% מהמקומות בארץ לא מצליח לעבור 30k/s

פורסם

בתור אחד שגולש על החבילת גלישה של ה 1 מגה בסלקום יוצא לי להגיע הרבה פעמים עם הורדות לקצב של 120K/S גם בהורדות של כמה מאות מגה בלי ירידה במהירות

כי החיים הם לא רק קו ישר PSI

פורסם

עפ"י אפליקציית SPEED TEST:

DOWNLOAD: 5.35Mbps

Upload: 1.70Mbps

Ping: 204

רשת פלאפון. הבדיקה בוצעה לפני כמה דקות.

TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID LIMITED

פורסם

האינטרנט של סלקום זה אחד הביזיונות הגדולים ביותר שנתקלתי בהם.

הייתה לי את החבילת 2.8 שלהם שלרוב הייתה למעשה בסביבות ה1.0-1.2

באורנג' אני מקבל באופן עקבי 3mbps עם פיקים מדי פעם ל5.

V5

פורסם

חשבתי שזה קורה רק בבלאקברי סלקום המעפן שלי שלוקח לו לטעון עמוד כמו גוגל באיזור ה2 דקות :evil:

Of all the things I've lost, I miss my mind the most

פורסם

"שניר" :) - האינטרנט של סלקום - חצי מהמהירות של זה של אורנג' - ואני לא מגזים בכלל.

יש לי גם וגם.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

כפי שכבר נאמר- האינטרנט של סלקום על הפנים, איטי, נתקע ולפעמים טוען דף אבל לא פותח אותו בכלל גם כשיש קליטה מלאה.

הפייסבוק בכלל עולה אחרי שנה.

:roll:

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

הטענה של פלאפון שהיא הכי מהירה בעולם עם אינטרנט 3G באייפון היא נכונה בהחלט וגם פלאפון היו קצת מופתעים מהתוצאות.

בבדיקות שאני עשיתי הגעתי לתוצאות פי 3 יותר מהירות מסלקום בערך ופי 2 יותר מהיר מאורנג' וההבדל הוא מאוד משמעותי.

בכל רשתות הסלולר כאשר מדברים על חבילה ללא הגבלה זה אומר שאחרי 2G גלישה המהירות יורדת למקסימום 200KB שזה מאוד איטי.

פורסם

הקליטה של סלקום+הגלישה באזור המכינה של אונברסיטת תל אביב שואפת לאפס.

בתוך המבנים כמובן, בחוץ יש קליטה ובפנים אין. נאדה כלום.

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...