Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5392 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים הייתי שמח שלמוע על חווית מסירת הרכב חדש באתר בבהי ברק של צ'מפיון. האם אנשים שם נחמדים סבלניים, מסבירי פים ומסבירים על רכב או שמא שם אנשים קוצרי רוח שרק רוצים לשחרר.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בדיוק כמו שאמר הקודם.

שילמת במיטב כספך, בין אם יהיו סובלניים או לא אותך זה לא ממש אמור לעניין.

בדוק את שלמות הרכב ב10 עיניים ואל תתיחס להערות מצידם (במידה ויהיו).

ולמיטב ניסיוני , הם נחמדים מאוד במעמד המסירה.

טיפ קטן, הרץ חיפוש והדפס לך צ'ק ליסט לבדיקה (יש כמה ברשת).

תעבור על הסעיפים.

שיהיה במזל טוב.

יום אחד שאהיה גדול גם לי תהיה מזארטי גראנד טוריסמו ....

פורסם
לבדוק טוב את הרכב!! תמיד שאני מעמיס משמה רכבים ללקוחות בצפון יש בעיות שריטות קילופי צבע , האנשים עצמם נחמדים :) תתחדש

אתה רציני או סתם בא לבלבל וזאת כי בתור אחד שמקבל רכבים ממובליות ומוסר רכבים אני חושב שאתה טועה או שלא מבין מהו רכב למסירה בצפון (גם שם מכינים את הרכב = ניקיון שטיפה וכד').

אהבתי את קילופי הצבע :lol::lol::lol: ( זה קסתח יפה של נהג מובילית) .

לפותח השרשור,

מאיך שאני רואה את עניין המסירה בבני ברק אז זו חויה רק תגיע ללא לחץ של זמן (אתה תקבל הסבר מפורט על הרכב ומכלוליו ).

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם
אתה רציני או סתם בא לבלבל וזאת כי בתור אחד שמקבל רכבים ממובליות ומוסר רכבים אני חושב שאתה טועה או שלא מבין מהו רכב למסירה בצפון (גם שם מכינים את הרכב = ניקיון שטיפה וכד').

לפותח השרשור,

מאיך שאני רואה את עניין המסירה בבני ברק אז זו חויה רק תגיע ללא לחץ של זמן (אתה תקבל הסבר מפורט על הרכב ומכלוליו ).

גיסנו היקר , אני יודע ת'עבודה שלי , יש מקרים שבהם הרכב מגיע לבני ברק ואז מובילים אותו לחיפה ללקוח וכן הלאה , לפני שבועיים לקחתי אאודי משמה לחיפה כל הרכב היה מלוכלך מסתבר שזה היה רכב ללקוח כשאני חשבתי שזה רכב נסיעת מבחן . ולא נשמה בצפון בסוכנוית הרכב בא מוכן ללקוח אין שמה עמדת שטיפה .

פורסם

לפותח השרשור,

מניסיונך האם הרבה רכבים נמסרים עם פגיעות פח?!

שמעתי גם סיפורים שמוסרים רכב בלי שמן או מים, האם באמת זה כך?!

פורסם

שמע מניסיונות העבר (רובם עם צ'מפיון כי אלה הרכבים המועדפים עלי, משפחתי וחברי)

הם מבחינתם יכולים לתת לך רכב עם עד כ5% נזק בלי לדווח לך.

חבר טוב קיבל לא מזמן רכב חדש דנדש עם הרבה תקלות כגון איבזור שלא היה ברכב כמו שהיה צריך להיות,

פגיעות צבע ואפילו נזק לפנלים בפנים הרכב.

בנוסף נפתחו אין ספור שרשורים על רכבים שהגיעו עם ג'אנטים שרוטים, קילומטרג' גבוהה יחסית (מעל 15-20 ק"מ זה חריג! )

אז כן.

תבדוק טוב טוב את האוטו. מעבר לזה הצעה שלי, לפני שאתה חותם על האוטו תבקש לראות אותו באור יום שכן לרוב המסירה מתבצעת בתוך חדר כלשהו ובאור נורות שאין מה לעשות לא תמיד מראות את כל האמת.

מה שקורה זה שאתה רואה את הרכב תחת אור פלורסנטי חלש יחסית מוצא או לא איזה פגם בצבע ואז יוצא לאור יום ובום אתה מקבל פצצה לפנים כשאתה פתאום מגלה מלא דברים שלא ראית קודם.

בנוסף ידוע שרכבים שיוצאים מצ'מפיון עוברים פוליש ווקס מחריד ולרוב הצבע פשוט לא ברמה המתבקשת. (שריטות מעגליות וחלקי רכב שלא עברו עליהם בפוליש כמו שצריך אחרי הסרת המדבקות מהבונדד)

פחות רלוונטי לצבעים בהירים כמו לבן/צהוב

מגיע לך רכב נוצץ ! עם צבע פצצה אל תוותר להם בקטע הזה. אם צריך הם יעשו לך פוליש שוב ברמת גן שם עושים את זה קצת יותר טוב.

הכי חשוב בכל הסיפור הזה לדעתי זה שאתה כלקוח צריך להיות מרוצה לרוב הם ינסו למרוח אותך קצת פשוט תעמוד על שלך. ואל תהיה פזיז לחתום על קבלת הרכב ללא הסכם מראש בע"פ או עדיף חתום ממישהו שהוא לא הסוכן מכירות על טיפול בבעיה (אם קיימת, נקווה שלא)

לבסוף איזה רכב אתה רוכש ?

אתה מוזמן להציף עוד שאלות.

דיטיילר בנשמה...

מוכן לעזור בכל שאלה, בעיה ומה לא

פורסם
שמע מניסיונות העבר (רובם עם צ'מפיון כי אלה הרכבים המועדפים עלי, משפחתי וחברי)

הם מבחינתם יכולים לתת לך רכב עם עד כ5% נזק בלי לדווח לך.

חבר טוב קיבל לא מזמן רכב חדש דנדש עם הרבה תקלות כגון איבזור שלא היה ברכב כמו שהיה צריך להיות,

פגיעות צבע ואפילו נזק לפנלים בפנים הרכב.

בנוסף נפתחו אין ספור שרשורים על רכבים שהגיעו עם ג'אנטים שרוטים, קילומטרג' גבוהה יחסית (מעל 15-20 ק"מ זה חריג! )

אז כן.

תבדוק טוב טוב את האוטו. מעבר לזה הצעה שלי, לפני שאתה חותם על האוטו תבקש לראות אותו באור יום שכן לרוב המסירה מתבצעת בתוך חדר כלשהו ובאור נורות שאין מה לעשות לא תמיד מראות את כל האמת.

מה שקורה זה שאתה רואה את הרכב תחת אור פלורסנטי חלש יחסית מוצא או לא איזה פגם בצבע ואז יוצא לאור יום ובום אתה מקבל פצצה לפנים כשאתה פתאום מגלה מלא דברים שלא ראית קודם.

בנוסף ידוע שרכבים שיוצאים מצ'מפיון עוברים פוליש ווקס מחריד ולרוב הצבע פשוט לא ברמה המתבקשת. (שריטות מעגליות וחלקי רכב שלא עברו עליהם בפוליש כמו שצריך אחרי הסרת המדבקות מהבונדד)

פחות רלוונטי לצבעים בהירים כמו לבן/צהוב

מגיע לך רכב נוצץ ! עם צבע פצצה אל תוותר להם בקטע הזה. אם צריך הם יעשו לך פוליש שוב ברמת גן שם עושים את זה קצת יותר טוב.

הכי חשוב בכל הסיפור הזה לדעתי זה שאתה כלקוח צריך להיות מרוצה לרוב הם ינסו למרוח אותך קצת פשוט תעמוד על שלך. ואל תהיה פזיז לחתום על קבלת הרכב ללא הסכם מראש בע"פ או עדיף חתום ממישהו שהוא לא הסוכן מכירות על טיפול בבעיה (אם קיימת, נקווה שלא)

לבסוף איזה רכב אתה רוכש ?

אתה מוזמן להציף עוד שאלות.

קניתי פאביה וצפוי לקבל בשבוע הבא. מאחר וזה רכב ראשון שלי מצ'מפיון הייתי מעוניין לשמוע עליהם במיוחד העניין האם הם מתייחסים יפה לרכב כשהוא אצלהם. פשוט שמעתי כמה סיפורים לא נעימים שכביכול אצל צ'מפיון רכבים מגיעים לעיתים קרובות עם פגיעות פח ושריטות. רכב הקודם שלי היה סובארו וכשקבלתי אותו ביפןאוטו (יבואן של סובארו) הרכב היה עם מספר שריטות ממש זעירות בדלת.

פורסם

כמו שאמרתי, תבדוק טוב. נקווה שהרכב שלך יגיע מושלם.

לרוב זה לא קורה. תבדוק טוב ותראה האם שריטה זאת או אחרת מפריעה לך או לא..

כמו שאמרתי אתה צריך להיות מרוצה מהמוצר שקיבלת. גם אם זה רק מבחינה ויזואלית.

תתחדש על הקנייה אחלה רכב.

לרוב האנשים נחמדים במסירות ולרוב אחרי קבלת הרכב לידך ואחרי החתימה שלך על טופס קבלת הרכב היחס שתקבל כנראה יהיה פחות טוב וכן הכסף אצלהם והרכב אצלך מבחינתם רוב העבודה מאחריהם.(אל תשכח שאנחנו בישראל)

על כן תשאל כל דבר שאתה חושב ומוצא לנכון בזמן המסירה כגון: איך לכוון את משענת הגב ועד לאיך להדליק את הנורות ערפל.

כמו שכבר נאמר פה, הם לא נשמות תמימות כמו אף אחד במדינה הזאת ותסמוך רק על עצמך. תעשה בדיקה מקיפה וכוללת כל דבר שאתה רק חושב עליו וכן אל תתבייש לבדוק שמן ואם האוטו מגיע לא שטוף תדרוש שטיפה. בקטעים האלה אל תוותר להם אתה צריך לקבל מוצר שהוא 99% אם לא 100% שכן שילמת את מיטב כספך על הרכב.

סע בזהירות.

דיטיילר בנשמה...

מוכן לעזור בכל שאלה, בעיה ומה לא

פורסם

הוצאתי משם רכב חדש יום חמישי.

לבקשתי המסירה נדחתה למרביעי ב18:00 לחמישי בצהריים כדי שאוכל לראות את הרכב באור יום.

לשמחתי לא מצאתי פגמים בצבע, בפח ו/או בג'נטים. אפילו הקילומטראז' היה נמוך בצורה חריגה (7 ק"מ).

הדבר היחיד שקצת עצבן אותי היה שנשאר דבק מאחת המדבקות ש"איבטחו" את סגירת הבגאז' בזמן ההובלה.

מבחינתי תהליך קבלת הרכב (כמו גם נסיעות המבחן לפני הרכישה) היה מצויין.

הזמן המתנה לקבלת הרכב והתנהגות נציג המכירות עד לקבלת הרכב היו קטסטרופאליים.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

מה הנציג עשה?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הוצאתי משם את הפאביה שלי ביום ראשון. השירות היה אחלה, לא חיכיתי יותר מדי והרכב היה ללא שריטות ועם ~15 ק"מ. יום לאחר מכן שתי לב לפלסטיק עקום בבית הגלגל הימני הקדמי - דיברתי עם הנציג שקיבלתי ממנו את הרכב והגעתי אליהם ביום שישי בבוקר.

הסתכלו על האוטו והוזמן לי חלק חדש לאחר שהיה ברור שהפלסטיק כבר קיבל את הצורה העקומה - לא הייתי צריך להתעקש או לצעוק או כלום. בסה"כ אין לי תלונות.

the london underground is not a political movement

פורסם

האם כדאי לקבל את הרכב בבני ברק או אצל הסוכנות ממנה רכשתי את הרכב? בפרט אם מגלים בעיה. מצד אחד אני מניח שבבני ברק יש את האנשים שתפקידם הוא מסירת הרכב וההדרכה שאקבל מהם תהיה יותר יסודית, מצד שני במקרה של בעיות האם עדיף דווקא בסוכנות שם נמצא מי שמכר את הרכב, או בבני ברק, שם נמצאים מי שיכולים לקבל החלטות אם יש בעיה?

פורסם

בוא אני אתן לך את העצה הכי טובה בנוגע למסירה,

תגיע עם הביטוח מוכן (לא יכולים לשחרר רכב ללא ביטוח) .

תגיע עם ההזמנה ותראה כי אכן הכל מותקן כפי שנרשם .

תעבור על הרכב ביחד עם נציג המסירה .

באם משהו לא נראה אז אני בדרך כלל במשרד ליד המסירה רז דבר איתי ואני אשתדל לעזור במה שאפשר.

לנהג המובילית ,

ללכלך מבלי לבדוק עובדות זה גועל נפש (מקבל רכב ללא ידיעה מי ומה הרכב ) .

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

• תוכן חדש...