Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5403 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש רכב קטן, חסכוני בדלק ואמין. עד עכשיו חיפשתי בעיקר סיריון, כשהאופציות היו בעיקר 2007 (ליסינג->פרטי),

שהמחירון שלה הוא בערך 53 אלף. קיוויתי למצוא משהו ב-50 אלף שקל, שזה התקציב שלי.

אבל...

אז הלכתי לקרסו והציעו לי הצעה מאוד מפתה:

רנו מגאן 2008, 77 אלף קילומטר, 53 אלף שקל.

+

3 שנים אחריות מלאה כולל הכל, חוץ מבלאי טבעי

+

מבצע לחברי מועדון בהצדעה:

ביטוח מקיף + חובה לשנה

3 שוברי טיפול (350 שקל כ"א)

מערכת מולטימדיה עם מסך מגע, DVD, גיפיאס, מצלמה אחורה וכל הפיצ'יפקעס האלה.

מצד אחד מפתה מאוד. מצד שני - זה אוטו יותר גדול ממה שרציתי, פחות חסכוני ממה שרציתי, והרבה פחות אמין ממה שרציתי.

מה הייתם עושים?

והאם מגאן 2 באמת לא רואה מוסך?!

פורסם

לא מזמן היה שירשור דומה לשלך:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=3068464

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ב43K שקל זה בד"כ רכבים עם יותר ק"מ,דבר נוסף הוא מקבל ביטוח לשנה+עוד אביזרים,נכון שעל חלק מהאיבזור זה גימיק והוא לא יקר במיוחד,GPS עולה היום 500 שקל, מה גם שברכב כמו המגאן בפרט,אני הייתי מעדיף שלא יתקינו שום מערכת מולטימדיה ולא יתחברו לחשמל של הרכב.

לפי דעתי המחיר שווה, וגם מצדיק את התוספת של 10K שקל, 3 שנות אחריות לרכב לא חדש זה מצוין, לא מדובר פה על שנה.

אביב8)

פורסם

אני קניתי מהם אחרי התלבטויות, הרכב אצלי רק שבוע אבל סה"כ אני מאוד מרוצה. אם אתה מעוניין אני אפנה אותך לסוכן שמכר לי את הרכב, באמת בחור נחמד (בסניף ראשל"צ).

פורסם
כיום ניתן לקנות רכבים כאלה גם ב43K עם נתונים זהים .

ההשאלה אם שלוש שנות אחריות שוות 10K.

תודה על התשובה -

וזו בדיוק הנקודה שבגללה אני מתלבט. מצד אחד, כפי שאמרת, אפשר לקנות רכב כזה הרבה יותר בזול מפרטי. מצד שני, רכב כמו מגאן ממש לא היה בתוכניות שלי, אז אם אני כבר הולך על קנייה מפרטי בלי כל הביטוחים והאחריות - אני כבר אקנה רכב קטן.

בנוגע לאחריות של 3 שנים, השאלה היא באמת אם זה כזה שווה. כי התקלות שאופייניות לרנו למיטב הבנתי - תקלות קטנות ומעצבנות, כך אומרים - דווקא לא מכוסות באחריות.

פורסם

מישהו יודע אם האחריות שהם נותנים זהה לאחריות יצרן?

האם עלויות טיפול 10K במוסכים המורשים של קרסו יקרים יותר מטיפולים במוסך מורשה רגיל?

פורסם

מניסיון, המחירים בכל מוסכי היבואן, של רוב סוגי הרכבים מאותה קטגוריה כמובן דומים, כל יבואן "מגזים" בתחומו. בהנחה שתקלות אמורות לקרות אחת לתקופה, ההפרשים זניחים.

עם כל רכב צריך גם מזל. מסקנה, אם אהבת את הרכב, קנה בלי להתבלבל. לטעמי, 3 שנות אחריות, שווה 10K (זה בטח לא מציאה!). זה פחות או יותר מחיר תקלות ממוצע לרכב משומש לשלוש שנים וכבונוס אתה מקבל נסיעה נטולת דאגות. כשקונים רכב חדש, על מרכיב האחריות משלמים כמעט כפול.

כמובן שאם הרכב מיועד לשמוש אגרסיסבי עם כמה נהגים, אז ביכלל כדאי.

גילוי נאות, אני רכשתי רנו מגן ישנה, נוסע בה כבר 3 שנים באגרסיביות ובהנאה מרובה, בינתיים כל השמועות עליה ביחס לתקלות ומחירי מוסכים ניראות כקישקוש אחד גדול. מה שוודאי אני נהנה מרכב מרווח ומהנה במחיר מצחיק. מה יהיה בבוא היום במכירה, לא יודע מבחינתי הרכב נתן ונותן את שלו ובגדול, מצידי שילך לזבל.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם
ב43K שקל זה בד"כ רכבים עם יותר ק"מ,דבר נוסף הוא מקבל ביטוח לשנה+עוד אביזרים,נכון שעל חלק מהאיבזור זה גימיק והוא לא יקר במיוחד,GPS עולה היום 500 שקל, מה גם שברכב כמו המגאן בפרט,אני הייתי מעדיף שלא יתקינו שום מערכת מולטימדיה ולא יתחברו לחשמל של הרכב.

לפי דעתי המחיר שווה, וגם מצדיק את התוספת של 10K שקל, 3 שנות אחריות לרכב לא חדש זה מצוין, לא מדובר פה על שנה.

בד"כ זה המחיר ולפעמים אפילו פחות...

השאלה היא באמת עד כמה שווה לך משפחתית לעומת רכב קטן פה זה כבר שיקול שלך

פורסם

מה הייתם עושים?

והאם מגאן 2 באמת לא רואה מוסך?!

רואה, רואה.

אל תתפתה להצעות הללו. היבואן לא היה יוצא בהצעות האלו אם השוק של הרכב לא היה ברצפה.

האם ראית מבצע דומה בטויוטה/סוזוקי/מאזדה/ניסאן?

ברור שלא.

לגבי המגאן. מנסיון רב עם שנתון 2006-2008 הרכבים האלו לא מחזיקים מעמד.

מבחינת אמינות, האמינות של הרכב פשוט גרועה. מרימי חלונות, תקלות גיר, חשמל ועוד כהנה וכהנה.

כמה קציני רכב שאני מכיר, קיללו את היום שהביאו את המגאן לחברה.

מה גם שמחיר ההצעה גבוה, ועוד לא דיברנו על מחירי הטיפולים השערורייתיים במוסך קרסו.

תתרחק.

פורסם
רואה, רואה.

אל תתפתה להצעות הללו. היבואן לא היה יוצא בהצעות האלו אם השוק של הרכב לא היה ברצפה.

האם ראית מבצע דומה בטויוטה/סוזוקי/מאזדה/ניסאן?

ברור שלא.

לגבי המגאן. מנסיון רב עם שנתון 2006-2008 הרכבים האלו לא מחזיקים מעמד.

מבחינת אמינות, האמינות של הרכב פשוט גרועה. מרימי חלונות, תקלות גיר, חשמל ועוד כהנה וכהנה.

כמה קציני רכב שאני מכיר, קיללו את היום שהביאו את המגאן לחברה.

מה גם שמחיר ההצעה גבוה, ועוד לא דיברנו על מחירי הטיפולים השערורייתיים במוסך קרסו.

תתרחק.

+++

אל תתפתה ...:twisted:

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

עשה חיפוש בפורום על האחריות של קרסו לרכב משומש - כבר היו שירשורים כאלו.

לדעתי מגיעה לקרסו מילה טובה על שהתחילו שמתם אחריות לרכב משומש (זה לא מונע דעה שלילית על ידע ומחירים בחלק מהמורשים שלהם, יש תחליפים טובים). יש בזה אמירה של אמונה באמינות, והם לא מתכוונים להפסיד, נכון? אם יצרנים אחרים שהוזכרו לא נותנים כזו אחריות - אולי יש להם סיבות? בין אם מקצועיות ובין אם להגדלת רווח.

שים לב למחיר הזול של המגאן מול מקבילות, יש בו לכסות המון תיקונים אם במקרה יהיה בהם צורך. אתה מקבל תמורה מצויינת למחיר בבטיחות גבוהה, נוחות ומרחב פנימי.

בכל רכב ובמיוחד עם עבר ליסינג - יש הרבה מזל לגבי מצבו וצורת התחזוקה. ולא משנה מי היצרן.

בחיפוש על המגאן תוכל למצוא הרבה דעות וחוות דעת מנסיון אישי (לרוב טוב וממליץ בחיוב) ולא של כאלו ששמעו משהו מהבן דוד של השכנה של סבתא שלי.

ילה גבר בא נראה! מר +1
  • תוכן חדש...