Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5400 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי לפני שבוע פאסאט 2007 רכב מהנה ביותר ובגלל שהוא דיזל כל הצבע של האוטו השחיר (הרכב בצבע לבן) אני מחפש מישהו שהוא בעל מקצוע שאני יכניס לו את הרכב ויעשה לי אותו עם פוליש ווקס וינקה לי אותו כמו שצריך גם בפנים גם בחוץ אני לא יודע למי ללכת אני רוצה ניקוי בלי פשרות עם מישהו עשה ויכול לתת לי עצה למי ללכת אני ישמח מאוד

פורסם

לא רוצה לבאס, חלילה, אבל אתה בטוח שהאוטו השחיר בגלל שהוא דיזל, או שמא בגלל שהיה מונית בעבר?

:lol:

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

יש את קלין קאר סביבות ה500 ש"ח ותקבל אוטו יחסית חדש.

תעשה חיפוש כאן בפורום.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

הוא לא היה מונית פשוט עשה הרבה קילומטרים בלי טיפוח וזה יורד עם פוליש וקס טוב אני מחפש חברה שמתמחה בניקוי כזה

פורסם

דיטיילינג שופ בכפר סבא, נס דיטיילינג (נייד בלי מקום, חפש את האתר שלו), קלין קאר.

אלה האפשרויות שלך.

בכל מקרה נשמח לראות תמונות לפני ואחרי.

גאדג'טיסט,בלוגר, דיטיילר חובב, ובעיקר פרקציוניסט

• תוכן חדש...