Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5402 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תשובה בקצרה: לא.

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

יש קיטים כאלו שאתה מדביק דבק חם על פטמות וואקום קטנות מדביק לפח ואז מושך עם הכלי היעודי.

לפי הסרטונים בyoutube זה עובד אולי זה תלוי בסוג הערכה שרוכשים.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

על פניו, אין סיבה שזה לא יעבוד.

מקסימום נשארת עם אקדח דבק חם במחיר מופרז. :)

אבל תשים לב זה מתאים לשקעים גדולים יותר, אני לא חושב שהמחלה העיקרית בארץ, סימנים קטנים של פתיחת דלתות, תקבל פה מענה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

אין סיבה שזה לא יעבוד אם הוואקום מספיק חזק. יש גם משמעות לאופי המכה ולגודל.

יש מספיק סרטונים ביוטוב שמראים אנשים שמחממים את הפח של הרכב ואז מתיזים גז קר (פחית אוויר דחוס הפוכה) לאחר חימום. הפח פשוט "קופץ" החוצה.

אולי התוצאה לא תהיה 100% אבל ללא ספק תשפר את המצב. אולי יש פומפות כאלה בארץ בזול?

פורסם

חבר'ה חבל על הכסף שלכם! אני ניסיתי את השיטה הנ"ל וזה ממש ממש שטויות! הפח של הרכב כל כך חזק שלמוצר הזה אין כוח למשוך את המכות הקטנות הללו החוצה.

אל תנסו את זה חבל על המאמץ.

מי שרציני ויש לו זמן וכוח שילמד את השיטה הבאה:

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

חח זה בהחלט לא קל! הייתה לי תקופה שניסיתי ללמוד את השיטה ואני אחד עם ידיים ממש טובות בכל הקשור לפחחות וצבע ולאחר שבוע פשוט נשברתי ועזבתי את זה.

מי שעדיין מתעקש לעשות את זה בשיטה עם הדבק אז באמת עושים את זה עם דבק אפוקסי מיוחד ולא דבק חם.

הנה לכם דוגמא טובה:

תשימו לב שגם לאחר המשיכה עדיין יש המון עבודה על מנת ליישר לגמרי את הפח וזה לא כזה קל כמו שמדגימים לכם בסרטון של הפרסומות.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
  • תוכן חדש...