Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8024 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סקר זה נועד להרחיב את הידע האישי (שלי :D ) בנוגע לאולי חברות רמקולים מצויינות של SQ (איכות צליל) שאינני מכיר.

בכל אופן בוא נתרכז בשאלה, מה לדעתכם הן חברות הרמקולים המובילות בעולם בתחום איכות הצליל SQ? והאם יש חברות לייצור דרייברים עלומות אי-שם שמדורגות בטופ, אך לא ידועות לציבור?

פורסם
כמה חברות:

seas, cdt, dst (scan speak, vifa, peerless), dynaudio, focal, brax, boston acoustics, polk audio, rainbow, diamond audio, morel, mb quart, audio development

כמובן שלחלק מהחברות יש סדרות ככה שלא כל הרמקולים שלהם הם היי אנד.

לפי מה שאני רואה,רוב החברות האלה בכלל לא נמכרות בארץ. :? (או שרק אני לא ראיתי אותן)

לדעתי (ממה ששמעתי במו אוזניי):

מורל,MBQ,דראגסטר...3 חברות מעולות.

.All Imprezas are equal,some are more equal then others

פורסם
כמה חברות:

seas, cdt, dst (scan speak, vifa, peerless), dynaudio, focal, brax, boston acoustics, polk audio, rainbow, diamond audio, morel, mb quart, audio development

כמובן שלחלק מהחברות יש סדרות ככה שלא כל הרמקולים שלהם הם היי אנד.

מה אם הGENESISS שלך? איך שכחת?

rainbow, xtant

והסדרות הגבוהות של המוכרות: jl, alpine, dls kikcer ....

פורסם

VW עם כל הכבוד לדרגסטאר היא לא ברמה של שתי החברות שרשמת לידה. זה לא רק עניין של דעה אישית (כמו שאתה יכול לחשוב שמזדה זה אחלה רכב אבל אתה לא יכול לרשום אותו לצד למבורגיני ופורשה).

ג'נסיס אבסולוט, אלפיין F1 וריינבאו רפרנס הם שלושת הסטים היקרים ביותר (בפער די גדול מהשאר). לא שכחתי :wink:

בטח שלא יהיה מבחר אם אין קהל לקוחות. גם השוק קטן (כמו המדינה) וגם סך הכל תחום ההיי אנד לרכב בארץ לא ממש מפותח (כמו בעצם התחום כולו). באודיו ביתי יש נציגות להמון חברות היי אנד אולי גם כי שם קהל הלקוחות מורכב יותר מאנשים מבוגרים שכבר יש להם בסיס כלכלי בניגוד לאודיו לרכב שסך הכל הרוב הגדול של המתעניינים בארץ הם חבר'ה צעירים יותר.

פורסם

ואתה חושב שההבדל כל כך גדול בין הקומפוננטים האלה לקומפונטים של למשל 2500 שקל שווה את הכסף? אני חושב שזה למשוגעים בלבד. כמה עולה הRAINBOW?

פורסם
VW עם כל הכבוד לדרגסטאר היא לא ברמה של שתי החברות שרשמת לידה. זה לא רק עניין של דעה אישית (כמו שאתה יכול לחשוב שמזדה זה אחלה רכב אבל אתה לא יכול לרשום אותו לצד למבורגיני ופורשה).

כנראה אתה צודק.

אבל זאת הייתה השאלה:

"מה לדעתכם הן חברות הרמקולים המובילות בעולם בתחום איכות הצליל SQ?"

אז עניתי כשאני מבסס את דעתי על נסיון אישי...

(גם אני בכיף הייתי יכול לרשום אלפיין וכו'..רק שאין לי מושג איך הם נשמעים :roll: )

.All Imprezas are equal,some are more equal then others

פורסם

בסדר.. אף אחד פה לא שמע ולא ישמע את רוב הרמקולים פה.. אבל סתם אנחנו מדברים על חברות שנחשבות טובות.

פורסם

לא זוכר בדיוק כמה עולה הריינבאו, נדמה לי שזה באזור ה6000$

ברור שככל שעולים במחיר ככה התמורה למחיר קטנה יותר ויותר. גם עם סט של 2500 בהתקנה נכונה וטובה אפשר להגיע לתוצאות מעולות וזה שיש רמקול יקר לא אומר שהוא גם ישמע טוב אם לא תתקין אותו טוב.

מהחברות שציינתי לא שמעתי 4 אבל גם לא שמעתי את כל הסטים של השאר.

פורסם

מה??? 6000$?? :shock:

מה זה סליל פלטינה אם סראונד מעור של אנקנודה וממברנה מלא יודע מה..?

ויש איזה יהלומים על הגריל? אני קונה אחלה אוטו המחיר הזה.. זה המחיר בארץ או בארה"ב? בטח בארץ זה עוד יותר יקר.

• תוכן חדש...