Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5402 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז לאחר שיטוט בקניון עזריאלי ראיתי שעונים של חברות כמו Emboss וSub חלק עם עיטורי זהב, חלק כסף ועם תגי מחיר שמגיעים אפילו ל8K, אך להפתעתי בשיטוט באתרים בחו"ל ובאיביי אין שום זכר לחברות האלו, אז מה העניין? אני לא חיפשתי טוב או שפשוט החברות הללו לא מוכרות כלל וכלל בעולם? (באיביי לא מצאתי אפילו שעון אחד של אחת מהחברות הללו). :roll:

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

למרות שלא מדובר באיזה פירמה מובילה בענף השעונים העולמי, לקח לי בערך 10 שניות למצוא את שניהם!

sub

emboss

או כמו שאמר מר"ן :"בשביל למצוא צריך לחפש!"

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

2 החברות הנ"ל הינן חברות ישראליות כל עוד לא מסתכלים על הצד הביוקרטי. זהו הסיפור שאני שמעתי עליהן, האם הוא נכון או אפילו מדוייק? אין לי מושג.

בקצרה, 2 אחים ישראלים הקימו את סאב כרונו.

כדי להיקרא עולמיים (וכמובן בשביל הסיכוי לגדול) הם פתחו גם חנות אחת בניו יורק וחנות אחת בפריז.

לפי מה שידוע לי שתיהן לא פועלות יותר.

הבנתי שהמנגנונים משוויץ אבל השעונים עצמם מורכבים במקום אחר בעולם (שוב, שמועה עיקשת)

בשלב מסויים האחים ניפרדו ואחד נישאר עם סאב והשני פתח את אמבוס.

*ושוב אני חוזר, אלו לא נתונים מבוססים אלא סיפורים ששמעתי בחנויות ומעובדים זוטרים של חברת סאב*

האם הם שווים את המחיר? זה כל לקוח פוטנציאלי יחליט בעצמו.

אישתי הולכת רק עם סאב, גם פאטק פיליפ לא יעניין אותה אם לא יהיה רשום עליו סאב כרונו :roll:

קניתי לה כבר 2 שעונים מסאב, מניסיון מיקוח מאוד עוזר להורדת המחיר פלאות, גם כשהם אומרים שאסור להם להוריד יותר אם מתעקשים הם מקבלים אישור מנהל להגדלת אחוזי ההנחה מעל המקסימום.

השירות שאני קיבלתי מסאב היה בושה וחרפה, אחרי היחס המזעזע העדפתי לקחת שעון שלהם למעבדה של חברה אחרת וגם הסופו של יום המחיר היה יותר זול מהמעבדה של סאב ברמת גן.

על טעם וריח אין אמנם מה להיתווכח אבל לדעתי שעוני הגברים שלהם וולגארים במקרה הטוב ומזעזעים במקרה הרע.

פורסם

באגירה דחיל רבאק, נראה לך שלא הגעתי לשתי האתרים המצ'וקמקים האלו? התהייה שלי הייתה איך למותג שמוכר את מוצריו בארץ באלפי שקלים אין אזכור ולו הקטן ביותר באתר המכירות העצום איביי..

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם
איך למותג שמוכר את מוצריו בארץ באלפי שקלים אין אזכור ולו הקטן ביותר באתר המכירות העצום איביי..

כי אין להם זיופים? :wink:

ציינת שלא מצאת איזכורים באתרים בחו"ל אז נתתי לך את הקישור לאתר בחו"ל.

אם היית מציין שמצאת אותם, היית חוסך לי מראש את הטרחה שבחיפוש למענך.

במידה והסיפור של FISH נכון, זה עוזר לך להבין למה אתה לא מוצא אותם באי-ביי.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני לא מבין למה אנשים קונים שעונים מחברות שהן לא חברות שעונים מובילות אלא חברות אופנה / כמו אלו הנדונות כאן בשרשור.

הרי כמעט לא חוסכים כאן כלום וברוב המקרים השעון מבחינה מכאנית וגם איכותית פחות טוב.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

תודה בכל מקרה על הטרחה באגירה (; אייל האמת היא שראיתי את השעונים ומשום מה הנחתי שהם מפירמה עולמית, מסתבר שטעיתי.

פורסם

למיטב ידיעתי הסיפור של פיש נכון.

גם אני לא מבין איך אנשים קונים זבל כזה במחירים כאלה.

שאתה מתחיל לשאול את המוכרים על הפירמה ואיפה זה מיוצר הם שולפים תמיד את

משפט המנגנון השוויצרי. ואנשים קונים גם את הסיפור וגם את השעון.

פורסם

ולאן נכנס המותג swatch?

פורסם
ולאן נכנס המותג swatch?

שעון שוויצרי שהוכיח את עצמו,

בעצם זה השעון שהציל את תעשיית השעונים השווצרית בשנות השמונים, כשהשעונים הדיגיטליים של קסיו איימו לכבוש את העולם.

הנה ראיון עם המנכ"ל שהוביל את המהפך:

http://www.youtube.com/watch?v=Z8pe4lmXZyA דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

לדעתי קצת מתומחר יקר, אבל אין ספק שאתה מקבל איכות.

בברכה ירון

אני תמיד אומר שיש דבר אחד שמפריד ביני לבין גאונות: וזה אני:shock2:

פורסם
שעונים כמו דיזל, לי קופר ,דולצ'ה גבאנה וכו' וכו' אלו לא באמת חברות שעונים.

מקסימום חברות עיצוב.

זה לא כמו לקנות שעון מ TISSOT או OMEGA.

אני מוכן להחליף ראש בראש Omega Speed Master Broad Arrow אם יש לך להציע Chanel J12 Superlegerra במקומו.

אני אחיה עם העובדה ששאנל מזוהים יותר עם בשמים.

פורסם
לדעתי קצת מתומחר יקר, אבל אין ספק שאתה מקבל איכות.

אני לא ממש משוכנע בנוגע לאיכות, אבל מה שבטוח,

השעונים מיוצרים בשוויץ מא' ועד ת'. או לפחות יוצרו.

גיגול קצת יותר מעמיק יגלה בדיוק מי הן החברות בעולם שמייצרות מנגנונים (רמז: אפשר לספור אותן על יד אחת, בערך),

ומי הן החברות שהן בסך הכול מארז או מדבקה, עם מערך שיווק אדיר (כמעט כולן).

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...