Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5222 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עכשיו חזרתי הביתה וכבר מהכניסה לר"ח ראיתי את האורות מהבבים של המישטרה.איך שאני מתקרב אני רואה חבלן מתעסק לי עם המרצדס. אני אומר לו שהאוטו שלי (רשום על שם אחי)מראה לו ת.ז ורשיון רכב חדש אבל לא בתוקף. הוא טוען שניסה להשיג את הבעלים ולאחר שהשכנים אמרו שהם לא מכירים את האוטו (שקרנים הם הזמינו את המישטרה )הוא חייב לפרוץ את האוטו .

לאחר בירור קצר קיבלתי דוח נזק שאיתו אני צריך לגשת למס ריכוש

הנזק מנעול דלת נהג ,מנעול בגאז,דלת בגאז עקומה. החבלן אמר לי שהגעתי בזמן כי הוא כבר רצה לחתוך את הבגאז.

למישהו קרה כזה מקרה? מה קורה שהאוטו ללא טסט? מאיפה הם ישיגו חלקים? ולפי מה הם קובעים את הסכום שצריך לתת לי?

אני צריך לגשת עם האוטו?

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הנבלות שככל הנראה לא נראה להם שהרכב תופס חניה פתחו אירוע על רכב חשוד, ומאחר ולא אותרו בעלים טלפונית ההוראה היא כמובן לפרוץ לרכב. פשוט מגעיל מצידם.:evil:

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם

אני מבין שלרכב אין טסט בתוקף , אבל האם יש לוחיות רישוי? האם הוא רשום בצורה מסודרת על שם אחיך? האם הוא נראה "חשוד" ? היו לך התראות קודמות מהעירייה או משהו בסגנון?

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

מצטער לשמוע על הנזק שנגרם לך אבל קצת חומר למחשבה.

נגיד שלשכן שלך יש תחביב לנגן על תופים... לא היה מפריע לך?

כל עוד התחביבים שלנו לא מתנגשים עם הצרכים של השכנים זה נהדר, אבל מה קורה אם כן?

אם יש מחסור במקומות חניה (תמיד יש מחסור כזה) למה השכנים צריכים לסבול בגלל התחביב שלך (נפלא ככל שיהיה)

עם כל הצער זה לא הוגן לתפוס מקומות חניה בתקווה שיום אחד תשפץ את המכונית או תעביר אותה טסט.

קבל זאת כביקורת בונה, נסה לחשוב על פתרונות אחסנה לרכב במקום שלא יפריע לשכנים.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אם היתי גר בתל אביב היתי מבין אבל בר"ח שלי אין מצוקת חניה .

אם אני ניגש למס רכוש עם הצעת מחיר על החלפים מחברת מרצדס ובנוסף מפחח על העבודה אם זה מספיק?

פורסם

הייתי הולך לשמאי שיעריך את הנזק

לרוב זה יהיה יותר מעלות התיקון בפועל

וזה יכלול ירידת ערך של הרכב

מניסיון של מישהיא שאני מכיר בשבירת חלון שילמו את הנזק והעבודה

כמובן נשאר רק עוגמת הנפש

גם אם לרכב לא היה טסט (תלוי כמה זמן * ויש עליו מספרים אין שום בעייה לתר את הבעלים

הם לא התנהלו לפי הכללים

בדיקה קצרה במחשב היה מראה שזה שייך לבנאדם X

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם
אם היתי גר בתל אביב היתי מבין אבל בר"ח שלי אין מצוקת חניה .

אם אני ניגש למס רכוש עם הצעת מחיר על החלפים מחברת מרצדס ובנוסף מפחח על העבודה אם זה מספיק?

היי לירוי

מצטער לשמוע על האירוע ומבין לליבך.

פעולה פשוטה

תזמין שמאי רכב מטעמך שיבדוק את הרכב

יוציא מהחברה (מרצדס) מחירים לחלקים ותיקון הרכב למצב כמו שהיה

שיכין דו"ח שמאי מסודר ויוציא לך חשבונית עמלת שמאי.

קח את הניירת למס רכוש בלי הרכב ותגיש.

זו הדרך הכי מהירה לקבל את מלוא הכסף בזמן הקצר ביותר.

לחילופין: תקן את הרכב בחברה (מרצדס) ותגיש חשבוניות תיקון למס רכוש.

יש לציין שבמידה ותכיו דו"ח שמאי ללא תיקון לא תקבל את המע"מ אבל תוכל לתקן את הרכב במקום זול יותר באופן עצמאי

ולהרויח את ההפרש לעצמך.

המשך תביעה קל מאחל

אבי גואטה

פורסם

מבין ללבך. אני לא יודע לעזור לך בשאלות ששאלת. אבל בכל זאת משהו: את הקורטינה דור 3 שהיתה לי, פרצה המשטרה 3 פעמים במשך 11 שנה, לשמחתי אף פעם לא גרמו נזק ממשי. הלקח שאני הפקתי אז, ומיישם גם בכלי הרכב שלי היום כשאני חונה במקום בו עלולה להיווצר בעיה, הוא לשים על הדש-בורד פתק קטן עם שמי ומס' טלפון. הפתק מספיק קטן כדי לא לעורר תשומת לב של עוברים ושבים, אך חבלן אמור להבחין בו. אם תרצה, תאמץ את הפטנט כדי אולי לחסוך עוגמת נפש בעתיד.

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

פורסם

הוזמן שמאי.נראה מה הנזק.

השכנים יודעים בודאות שזה האוטו שלי הם ראו אותי שוטף אותו וגם האמרו לי על זה שהאוטו לוקח חניה .

עכשיו מה אתם אומרים להעניש אותם ולהביא לר"ח עוד כמה מכוניות או לקחת את המרצדס ולהחנות אותה בחניה פרטית ?

פורסם

יש לך שכנים גועל נפש זה מה שיש לי להגיד .

עם אתה רוצה לנקום תתחיל מלברר מי המלשין?

ומשם פשוט תתחיל לחפש אותו בקטנות ותאמין לי שאפשר למצוא .

פורסם

eקודם כל תבדוק את השכנים שלך טוב טוב כי עם ההכרות עם המערכת חבלן לא סתם עבר במקום ואמר בא לי לפרוץ לרכב אלה כנראה שיש לך שכנים שאתה ממש מפריע להם! דבר שני עם הנזק שנעשה עדיף היה שובר חלון!

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

אם הרכב הזה באמת חשוב לך תימצע לו חניה במקום אחר עד שהוא יהיה עם טסט ויסע אחרת גם יום אחד השכנים\ שכן שלך יכליתו לשבור כל מיני דברים ואז כבר לא יהיה מס רכוש אתה תשלם הכל מהכיס שלך.

טל

• תוכן חדש...