Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4652 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 430
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אין שם לשוטר בכלל קו ראייה לצומת.

צריך להפיץ, שיבואו כל אלו שקיבלו דו"ח ממנו באותו יום.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• חברי המעגל הראשון
פורסם
אאל"ט החוק מחייב עצירה של 4 שניות לפחות.

משיעורי הנהיגה אני זוכר שצריך להגיע למצב של עצירה מוחלטת, אבל לא לימדו כמה זמן היא צריכה להימשך.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

גועל נפש,זה בדיוק איך שאנשים היום רואים משטרה,בתור גוף שעושה מה שבא לו ואיך שבא לו מתי שבא לו...

Skoda Superb Elegance 1.8 TSI

Alfa Romeo 159 2.4JTDm 20V 200hp

פורסם

אכן, הרכב עצר עצירה מלאה כמו שצריך. במקרים כאלה-מזל שיש לו מצלמה והוא צילם את הכל. אני רוצה לראות את תגובת השופט לסרטון שצולם.

הלוואי שהנהג יתבע את השוטר בבית דין אזרחי במידה והוא ייצא זכאי מול שופט תעבורה בערעור בבית משפט. לשוטר שכזה צריך לעקל את המשכורת במיידי, אני לא רוצה לחשוב כמה עוד נהגים ניזוקו בגללו. שוטר שמכתים את המשטרה כולה.

הפצתי עכשיו בפייסבוק שלי, אני מקווה שהסרטון יגיע למי שזה צריך להגיע אליו.

אני מאחל לנהג בהצלחה במשפט, ולשוטר אני מאחל מינוס גדול מאוד בחשבון הבנק אחרי התביעה האזרחית.

עריכה: הדבקתי את הסרטון על ה wall של משטרת התנועה בפייסבוק, תוך כדי שאלה האם לציין לשבח או לגנאי את השוטר.

מישהו רוצה להתערב תוך כמה זמן תעצור בביתי ניידת משטרת התנועה? :roll:

פורסם

מעניין באיזו מצלמה השתמש, האיכות טובה ועושה רושם שהגודל שלה לא גדול ככה שנוח מאוד להשתמש. ואם זה לא יקר, זה טוב לשים תמיד באוטו רק לדברים האלה, אחרי כל נסיעה פשוט למחוק ולהלקיט מחדש בנסיעה הבאה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

צריך מעקב של תקשורת אחרי כזה דבר,האם יש איזה מקום לתת לבן אדם הזה להמשיך לעבוד בעבודה כזאת?!

Skoda Superb Elegance 1.8 TSI

Alfa Romeo 159 2.4JTDm 20V 200hp

פורסם

קנית את עולמך בכך שהמצלמה פעלה בעת ביצוע העבירה לכאורה. לך למשפט בלי לחשוב פעמיים! אני כבר מדמיין לעצמי בראש את השוטר והתובע מנסים לקבור את עצמם מרוב בושה ברגע שהשופט יראה את הסרטון הזה.

אאל"ט החוק מחייב עצירה של 4 שניות לפחות.

אני לא מכיר שום חובה כזאת. אתה יכול לגבות את זה בסעיף הרלבנטי?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
ראו כותרת.

וידאו הנ"ל צולם היום.

הנה קישור ליוטיוב.

אודה מאוד אם תוכלו להפיץ גם בפייסבוק.

אודה לקישור לסוג המצלמה, ומהיכן ניתן להשיגה?

פורסם
ראו כותרת.

וידאו הנ"ל צולם היום.

הנה קישור ליוטיוב.

אודה מאוד אם תוכלו להפיץ גם בפייסבוק.

אתה מכיר את הנהג? אם כן, אז אני (ואני מאמין שגם כולם פה) אשמח לדעת על איך העניין מתגלגל (משפט, הוכחות מצולמות וכו').

פורסם

עשיתם לי חשק לקנות מצלמה .

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

משטרה בזיון, אין ספק לגבי זה שהיתה עצירה מלאה והשוטר החוצפן לא מתבייש להגיד עוד:"גם השוטר השני ראה שלא עצרת"- חברים שוטרים אתם לא צריכים משקפיים אלא משקפת! הקלות שבה עושים כסף על חשבון האזרח מקוממת.

• תוכן חדש...