Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5407 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4113348,00.html

אני בשוק מהאנשים ההזויים האלה!:shock:

המחיר כל כך גבוה והרווח בשמיים אז ממה הם מפחדים?

גם ככה כל הורדה לשם עליה נוספת אז גם את ההורדות הקטנות הן רוצים למנוע?!

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4113348,00.html

אני בשוק מהאנשים ההזויים האלה!:shock:

המחיר כל כך גבוה והרווח בשמיים אז ממה הם מפחדים?

גם ככה כל הורדה לשם עליה נוספת אז גם את ההורדות הקטנות הן רוצים למנוע?!

התגובה שלך הזויה (או שפשוט אתה אנוכי) לאנשים שהולכים לקצץ בעשרות אחוזים ממה שהם מתקיימים.

כשהרפתנים מוחים גם אז אתה חושב שהם הזויים ?

פורסם

אתה מכיר את המונח הרוב קובע?

זה מקרה קלאסי, ציבור שלם רוצה הורדת מחיר ורק 500 איש לא רוצים...

אז במקרה הזה ברור מי המנצח...

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם
אז במקרה הזה ברור מי המנצח...

חביבי האמת שבמקרה הזה באמת ברור מי המנצח וזה דוקא חברות הדלק, כי לממשלה לא משתלם להוריד את המחירים.

מדהים כמה קצר הם מחזיקים אגב את המתדלקים שלהם. בטח אמרו להם אם לא תלכו להפגין תפוטרו.

פורסם

כןןן בטח הם הולכים לעבודה ברגל מה זה השטויות האלה. מפגרים נמאס לי כל חודש לשלם רבע משכורת על דלק.

שלפחות יעשו את ההוצאה הזאת מוכרת במס לכולם.

התנהלות מדינה חרה

8)
פורסם
חביבי האמת שבמקרה הזה באמת ברור מי המנצח וזה דוקא חברות הדלק, כי לממשלה לא משתלם להוריד את המחירים.

מדהים כמה קצר הם מחזיקים אגב את המתדלקים שלהם. בטח אמרו להם אם לא תלכו להפגין תפוטרו.

ברור מי המנצח ברמה התאורטית כמובן.

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם

האמת - אני לא מבין את ההפגנה הזאת.

כי זה לא שחברות הדלק יעברו להיות חברות למים מינרליים, או ייצרו מסכי מחשב. הם יישארו חברות דלק.

המתדלקים ימשיכו לתדלק (אולי יוסיפו עוד עמדות בשירות עצמי?) וימשיכו לקבל שכר מינימום

המקום שבו חברות הדלק יוכלו לקצץ זה בעובדי מנהלה, ובשכר הבכירים והדיבידנדים שהם מושכים ואולי ייסגרו תחנות לא רווחיות.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

החשש של אנשים מפיטורים הוא ברור ומובן ועל כן בהחלט ברור מאין מגיע הצורך של ציבור זה להפגין.

לכל פעולה בנושאים כאלה תמיד יהיו מתנגדים, בין אם אלו פנאטים של איכות הסביבה או עובדים של תחנות הדלק שחוששים מפיטורים.

ולמרות שזה נשמע אכזרי אין מה לעשות וצריך (כמו תמיד - או אולי בד"כ במקרה של המדינה שלנו והדרך שלה לחלק את התקציבים שלה, ולא ארחיב בעניין מעבר לכך) להתחשב בטובת הכלל

טל.

פורסם

קודם כל לא מדובר על מחיר הדלק אלא על מרווח השיווק שזהו הרווח שחברת הדלק רשאית להרוויח על מחירו של כל ליטר דלק(בנזין או סולר). חברות הדלק איימו שבמידה והרווח שלהן על כל ליטר יצטמצם הן לא יוכלו להעניק את ההנחות לכל המועדונים השונים שמקבלים בין 15 ל 40 אגורות הנחה. כמו כן, חברות הדלק יצטרכו לצמצם עובדים.

בקיצור, עובדי סונול לא הפגינו נגד הורדת מחירי הדלק אלא נגד הורדת המחיר שחברת הדלק מרוויחה מכל ליטר. יש הבדל.

אבל ישנם קולות הקוראים ההיפך והנה עוד צד למטבע.

http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000670382&fid=3860&nagish=1

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תוכן חדש...