Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיה פיקנטו מבחן ריסוק ראשון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5408 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

"בשורה טובה לרוכשי הקטנות הזולות בישראל: קיה פיקנטו, המכונית הזולה ביותר שנמכרת אצלנו למעט סוזוקי אלטו, זכתה לציונים מצוינים במבחן הבטיחות המחמיר של Euro NCAP. הפיקנטו דורגה בציון של ארבעה כוכבים מתוך חמישה אפשריים, אך מבט מעמיק לתוצאות מגלה כי בגרסאות הנמכרות בישראל, עם שש כריות אוויר ובקרת יציבות תקנית, הייתה זכאית לציון של חמישה כוכבים. ב-Euro NCAP הדגישו כי הכוכב החמישי נשלל ממנה באירופה, מכיוון שעד ינואר 2012 היא מוצעת עם בקרת יציבות רק בחלק מהגרסאות. אלא שבישראל כאמור אין דגם ללא ESC, ועל-כן הפיקנטו זכאית לחמישה כוכבים. "

http://www.auto.co.il/%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%94-27428-%D7%A7%D7%99%D7%94-%D7%A4%D7%99%D7%A7%D7%A0%D7%98%D7%95-%D7%94%D7%9E%D7%99%D7%A0%D7%99-%D7%94%D7%9B%D7%99-%D7%91%D7%98%D7%99%D7%97%D7%95%D7%AA%D7%99%D7%AA-%D7%91.aspx

לשם שינוי משהו שיותר טוב אצלנו :)

פורסם

תוצאה מצויינת, הגנה מעולה על הנוסעים (קצת פחותה על הולכי רגל) והתוצאה הטובה ביותר בקטגוריה בשיטת הבחינה החדשה ועדיין למרות זאת, קצת מאכזב שלא קיבלה 5 כוכבים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אפילו אם היא הייתה זוכה ב5 כוכבים, אין לזה שום משמעות בעולם האמיתי. במבחן התוצאה, שום דבר לא יציל את היושבים ברכב צעצוע בהתנגשות מעל ל80 קמ"ש.

מבחני ריסוק מתבצעים בתנאי מעבדה לפי פרמטרים קבועים שקשה מאוד לאמת אותם במציאות. אף אחד לא מבטיח שאת התאונה שתעשו (חס וחלילה) יהיו לפי תנאים אלו ולפי זוויות הפגיעה שנבחנו ביורו אנקאפ.

אני הייתי מעדיף בתאונה לשבת ברכב גדול יותר עם ציון NCAP נמוך יותר מאשר בקיה פיקנטו עם 6 כריות אוויר..

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם

זה בגלל שאתה לא מבין כלום, לא בגלל שאתה צודק!

פורסם

הוא אמנם לא מדייק, אבל צריך להבין שיש משהו בדבריו.

כשמשווים תוצאות מבחני ריסוק חייבים להשוות רכבים בגדלים ומשקלים דומים.

זה לא קשור לכך שמדובר במבחן בתנאים מעבדתיים וכו', אלא לעובדה שמעשית, תוצאות המבחן לא ממש מושפעות מכך שהרכב קטן וקל יותר, כי רק המשקל העצמי שלו משפיע.

במציאות, אם רכב כזה יתנגש ברכב מנהלים גדול שקיבל את אותו ציון בטיחות, נוסעי הרכב הגדול יפגעו משמעותית פחות.

פורסם

אגב,

אם אני מבין נכון, הכוכב החמישי נבצר ממנה מאחר והדגם הנבחן היה ללא ESP. בארץ, מן הסתם היא נמכרת עם ESP, אז יתכן וניתן להתייחס אליה כאל חמישה כוכבים.

פורסם
אני הייתי מעדיף בתאונה לשבת ברכב גדול יותר עם ציון NCAP נמוך יותר מאשר בקיה פיקנטו עם 6 כריות אוויר..

במציאות, אם רכב כזה יתנגש ברכב מנהלים גדול שקיבל את אותו ציון בטיחות, נוסעי הרכב הגדול יפגעו משמעותית פחות.

גם אם אתה צודק בתאוריה הבסיסית, הוא בפרוש מציין שהוא מעדיף רכב גדול יותר עם ציון נמוך יותר ופה הוא טועה.

פורסם

כנראה שאצל הטיפשים של YNET, לא לקבל את הציון המקסימלי זה כישלון.

העיקר לייצר כותרת מתלהמת :x

חבל שהם לא מיישמים את אותה מדיניות קפדנית גם על הכתיבה שלהם.

עיברית עילגת עם תחביר וכמויות של שגיאות כתיב שלא מביישות חיבור של תלמיד בכיתה א' בהקבצה של טעוני טיפוח ומחלקת הגהה ששובטת מאז הקמת האתר. :wink:

פורסם

אכן דרך מעניינת להציג תוצאה של 4 כוכבים,אגב רובם של מיני קיבלו 4 אז כולם כישלון?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אפילו אם היא הייתה זוכה ב5 כוכבים, אין לזה שום משמעות בעולם האמיתי. במבחן התוצאה, שום דבר לא יציל את היושבים ברכב צעצוע בהתנגשות מעל ל80 קמ"ש.

מבחני ריסוק מתבצעים בתנאי מעבדה לפי פרמטרים קבועים שקשה מאוד לאמת אותם במציאות. אף אחד לא מבטיח שאת התאונה שתעשו (חס וחלילה) יהיו לפי תנאים אלו ולפי זוויות הפגיעה שנבחנו ביורו אנקאפ.

אמר המהנדס הבכיר.

פורסם
שברולט סוניק ... לשם שינוי שברולט קטן שלא נראה רע.

גם זה דייהו?

כן , הסוניק היא שברולט קוריאה ולמעשה מחליפה את האוואו.

haters will hate

פורסם
כנראה שאצל הטיפשים של YNET, לא לקבל את הציון המקסימלי זה כישלון.

העיקר לייצר כותרת מתלהמת :x

חבל שהם לא מיישמים את אותה מדיניות קפדנית גם על הכתיבה שלהם.

עיברית עילגת עם תחביר וכמויות של שגיאות כתיב שלא מביישות חיבור של תלמיד בכיתה א' בהקבצה של טעוני טיפוח ומחלקת הגהה ששובטת מאז הקמת האתר. :wink:

מעניין אותי איך זה עובד ב-YNET ? ככול שיצרן X משלם יותר לעיתון ככה הוא מכפיש יותר את המתחרה שלו?

אשכרה דמגוגיה עלובה.

• תוכן חדש...