Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4690 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ozkithmm0mjd.png

ככה נראית החניה, לשכן יש רכב חברה, הירוק זה עמוד.

אני חונה כל כך צמוד לעמוד כל פעם, שלפעמים אני כמעט ושורט את המראה השמאלית שלי!

לא משנה כמה קרוב אני חונה לעמוד, הבן *#% פותח דלת עד הסוף, הדלת היחידה שנראית כמו קורבן אונס אצלנו היא הדלת של הנוסע מצד שמאל, יש מכות, יש שריטות, יש שאריות צבע בקטנה (הצבע שלו!)

עכשיו יש לי שאלה - רק לדבר איתו? אין משהו אחר לעשות?

אם אני יורה במישהו אבל לא הורג, העונש הוא פחות זמן?

אם אני מז* את הדלת שלו, בצורה שהוא לא יוכל לפתוח אותה בכלל, יכולים לעשות לי משהו? או שאני יכול להגיד שאני החזרתי לו?

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא יודע איזה טיפוס הוא , אבל נסה להסביר לו מה הוא עושה ותבקש שיפסיק .

אם זה לא יעזור אז תערב משטרה או איום במשטרה .

פורסם

דבר איתו חבר ממה אתה מפחד?

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם

אתה יכול לערוך חיפוש ותראה כמה רבים היו לפניך וכמה פתרונות הם קיבלו, הפתרון הכי טוב הוא לדבר וכדאי שתעשה סימולציה קטנה לפני.

בנוסף תמליץ לו לרכוש על חשבונך ספוגיות לדלתות שלו אולי זה יעזור.

פורסם

יש הרבה פתרונות תיאורטיים.

פתרון פרקטי שאני יכול להציע הוא למצוא חתיכת ספוג תעשייתי, להדביק אליה כמה מגנטים דקים ולהצמיד

לדלת הנוסע כל פעם שאתה חונה. ככה השכן יוכל להמשיך לפתוח את הדלת שלו, אבל הדלת שלך לא

תיפגע. גם אם יגנבו לך את האביזר, תוכל להכין אחד חדש, בתהחשב בעלות האפסית שלו.

או שתאנוס את השכן בחזרה, זה ילמד אותו לקח.

פורסם

הבעיה היא שהפגיעות הם כל פעם במוקדים שונים, לאורך כל הדלת, להדביק ספוג בעזרת מגנטים זה דבר כל כך פשוט שלא חשבתי עליו! אני חושב שאני באמת ינסה את זה.

תודה רבה.

פורסם

אפשר לקנות כמה מצלמות דמה זולות, ולפזר אותן בקרבת הרכב על התקרה או העמוד. דבר איתו ותסביר לו יפה שנמאס לך וששתקת מספיק תוך שאתה מציין משהו על מצלמות שצופות על אזור הרכב שלו ושלך :)

פורסם

קנה לו מתנה גומיות הגנה שירכיב על הדלתות שלו...

ככה נמנעת מריב ,הוא יבין את הרמז, וגם אין שריטות...

פורסם

היה לי בדיוק אותו דבר רק עם שכנה מבוגרת ,

לאחר שיחה והסבר מעמיק שכללו תמונות של המפגע כהוכחה ,

הסברתי לה כי בסופו של דבר היא תצטרך לשלם את עלות תיקון הנזק ,

היא הבינה והחנתה בצמוד לצד השני .

פורסם
היה לי בדיוק אותו דבר רק עם שכנה מבוגרת ,

לאחר שיחה והסבר מעמיק שכללו תמונות של המפגע כהוכחה ,

הסברתי לה כי בסופו של דבר היא תצטרך לשלם את עלות תיקון הנזק ,

היא הבינה והחנתה בצמוד לצד השני .

יש לי קייס אם יש שאריות צבע של האוטו שלו על הדלת?

אני רוצה לרמוז לו ע"י כך שהוא ישלם על הנזק.

פורסם

גם לי יש שכנים שכונים צמוד אליי, דיברתי איתם ונפתרה הבעיה. אצלך השכן פגע, אז פשוט תגיד לו תקשיב אתה פוגע לי ברכב אם זה ממשיך אני מערב משטרה או משהו.

פורסם

תדבר איתו אם זה לא ילך,

תאנוס אותו בחזרה זה חייב לעבוד:twisted:

ואני לא מבין את הקטע הזה הוא יודע שאתה תדע טוב מאוד שזה הוא עושה את זה,והוא בכל זאת לא נזהר.

איך השכל של אנשים עובד היום אני כבר לא מבין:?

החיים הם חצי הימור - למה לא להנות מזה?:twisted:

YOU DON'T KNOW HOW DEEP YOU CAN RIDE UNTIL YOU CANT GET BACK OUT

VW גולף- עוד אחת מהנאות החיים8)

פורסם

השכן החדש שיש כרגע בשכונה שלי הוא דפק לאבא שלי את הדלת כל פעם שהוא היה מגיעה אז יום אחד הוא דפק שוב את הדלת ואבא שלי יצע אליו ומאז האיש לא חונה לידו יותר.

Volkswagen POLO 6R

פורסם
השכן החדש שיש כרגע בשכונה שלי הוא דפק לאבא שלי את הדלת כל פעם שהוא היה מגיעה אז יום אחד הוא דפק שוב את הדלת ואבא שלי יצע אליו ומאז האיש לא חונה לידו יותר.

שכחתי לציין שהחניות הם פרטיות (חניה אחת אישית לכל דייר) ולכן, הוא יחנה לידי לא משנה מה.

• תוכן חדש...