Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט לאון 1.8tsi נגד גולף 1.4tsi

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5409 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עזרה !!!!

תתיחסו בבקשה לכך שסיאט מחליפים דגם שהיה על הכביש מ2005.על הירידת ערך של הסיאט לעומת הפולקסווגן.האיכות חומרים הפנימית והחיצונית.וכל מה שאתם יוכלים להוסיף .

תודה רבה:-o

פורסם

אתה מוכן בבקשה לא לפתוח שרשור שקשור בתהליך רכישת הרכב שלך כל פעם שחוט המחשבה נקטע לך?

קשה לעקוב ולסייע לך בצורה כזו.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
עזרה !!!!

תתיחסו בבקשה לכך שסיאט מחליפים דגם שהיה על הכביש מ2005.על הירידת ערך של הסיאט לעומת הפולקסווגן.האיכות חומרים הפנימית והחיצונית.וכל מה שאתם יוכלים להוסיף .

תודה רבה:-o

אתה חייב לפרט איזו גולף TSI, האם ה- 122 או ה- 160.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
אתה חייב לפרט איזו גולף TSI, האם ה- 122 או ה- 160.

לפי ההשוואה הרי שבטוח מדובר ב - 122.. שכן הגולף 160 עולה 173,000 ש"ח (dsg).

בכל מקרה - לפי דעתי עדיפה הלאון 1.8 DSG שנמכרת במחיר אטרקטיבי של 130K.

למעט כוכב אחד פחות (ומדובר במבחן מ -2005. יש סיכוי שהיום עם כל המערכות שנוספו לה היתה מקבלת 5) היא עדיפה לטעמי על הגולף, הרבה יותר תמורה לכסף, ומבחינת טעם - יותר יפה ממנה.

בהצלחה.

Cupra Leon VZ 2025

פורסם

ללאון ארבע מגרעות לטעמי, נסיעה קשה יחסית, היגוי מעורפל, חלונות קטנים ביחס ועיצוב פנים חסר השראה. מכל הבחינות האלו לגולף עדיפות משמעותית. יתרונותיה של הלאון, יחידת הנעה חזקה וטובה, עיצוב חיצוני מרתק וכמובן מחיר.

פורסם
ללאון ארבע מגרעות לטעמי, נסיעה קשה יחסית, היגוי מעורפל, חלונות קטנים ביחס ועיצוב פנים חסר השראה. מכל הבחינות האלו לגולף עדיפות משמעותית. יתרונותיה של הלאון, יחידת הנעה חזקה וטובה, עיצוב חיצוני מרתק וכמובן מחיר.

המחיר, יחידת ההנעה והעיצוב החיצוני הם באמת נקודות חזקות בלאון.

מבחינת חלונות - אני לא מסכים לגמרי, דווקא ההרגשה שיש הרבה חלונות בצדדים, במיוחד לאור מיקום מראות הצד והמשך החלון הצדדי קדימה.

היגוי - מצוין, אני חושב שנושא זה שופר בדגם האחרון שיצא, אחרי מתיחת הפנים של 2010 (לפי מה שהרגשתי מדובר בהיגוי דומה מאוד לגולף החדשה).

נוחות נסיעה - באמת מכויילת על הצד הקשה והספורטיבי יותר, אבל לא יותר מדי בעייתי.

Cupra Leon VZ 2025

פורסם
המחיר, יחידת ההנעה והעיצוב החיצוני הם באמת נקודות חזקות בלאון.

מבחינת חלונות - אני לא מסכים לגמרי, דווקא ההרגשה שיש הרבה חלונות בצדדים, במיוחד לאור מיקום מראות הצד והמשך החלון הצדדי קדימה.

היגוי - מצוין, אני חושב שנושא זה שופר בדגם האחרון שיצא, אחרי מתיחת הפנים של 2010 (לפי מה שהרגשתי מדובר בהיגוי דומה מאוד לגולף החדשה).

נוחות נסיעה - באמת מכויילת על הצד הקשה והספורטיבי יותר, אבל לא יותר מדי בעייתי.

חלונות-בסדר גמור

היגוי- מדובר באותה מערכת היגוי ואולי בלאון הוא אפילו מעט כבד יותר ובכל מקרה לתחושותי-דינאמי יותר

יחד עם כיול בולמים קשיח יותר האוטו יותר "ספורטיבי" בתגובותיו ויתכן פחות נוח -אם כי אני על 18 אינץ ונוח לי לגמרי-

נוחות נסיעה-להיפך אני חושב שהכיול רך ולכן בקרוב יוחלפו אצלי הבולמים והקפיצים.

• תוכן חדש...