Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5406 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חשמלאי טוב שמכיר את מע' החשמל בפיאט ושאינו במוסך מורשה היבואן יכול להיות רק מי שבעברו עבד במוסך מורשה היבואן.

ברור שיצורים כאלו הנם נדירים בכלל ובאשדוד בפרט.

מה היא הבעייה במכוניתך?.

בברכה - רפי לין

פורסם

הבעיה היא כמו שהיתה לפני שדיברתי איתך... שמתי מערכת באוטו וכאשר אני נוסע עם מערכת דלוקה עד הסוף החום מנוע בסקאלה עולה כאשר אני עושה מוזיקה בשקט אז החום ישר יורד... אבל זה לא תמיד לפעמים החום עולה ונישאר במקום... ובלילה ביכלל כאשר האורות דלוקים וגם המערכת החום עולה כמעט ב2 ריבועים... אני מחבה את האור והחום מנוע יורד... גם בתוך האוטו האורות לפעמים נידלקים לבד ומיתחבים לזמן קצת מאוד..כאשר הם במצב פתיחת דלת.. מה אתה אומר ? אהה וגם המד של הדלק לפעמים עולה בריבוע ויורד אבל זה כאשר אני מביאי גז ברוב המיקרים ...

תודה

CAR: HONDA CIVIC HATCHBACK SPORT 1.5T STAGE 1

פורסם

בסבירות גבוהה מאוד, הבעייה נובעת מהארקה לקויה של המרכב (בודי) ושיטת הטיפול בזה הנה כך:

לתיקון הארקת המרכב (בודי) ובאותה הזדמנות גם את הארקת המנוע פעל כך:

1. נתק את כבל ההארקה (מינוס) מהמצבר.

2. נתק את הכבל מהמרכב, מתחת למצבר.

3. נתק את הכבל גם מחיבורו אל המנוע/תיבת הילוכים.

4. הוצא את כל הכבל הארקה החוצה מהרכב.

5. קלף מעט את בדוד הכבל ליד אוזן המתכת המתחברת אל המרכב כך שיחשפו גידי הנחושת של הכבל.

6. נקה, בעזרת בד שמיר, את גידי הנחושת שנחשפו ואת מתכת אוזן הכבל והלחם את האוזן אל הגידים שנחשפו

בעזרת מלחם (פטיש הלחמה) ובדיל.

7. בצע אותה פעולה עם אוזן הארקת המנוע.

בכך בצעת חיבור חשמלי טוב בין האוזן לכבל עצמו, שמקורית מחוברת רק בלחיצה אל הכבל ובמשך הזמן נוצר שם מפל מתח

עקב מגע חשמלי לא טוב מספיק.

8. הרכב הכבל בחזרה למנוע/תיבת הילוכים, למרכב ולמצבר ובדוק התוצאות.

אם אינך יודע, או מסוגל, לבצע כל זאת בעצמך, אז הדפס והראה זאת לחשמלאי רכב כדי שהוא יטפל בכך.

נא עדכן ממצאים ותוצאות.

בהצלחה ובברכה - רפי לין

פורסם

3. נתק את הכבל גם מחיבורו אל המנוע/תיבת הילוכים.

איפה הוא נימצא ? לא ראיתי אותו ?

זה לא יכול להיות המינוס של הסקאלה עצמה ?

פורסם

כבל המינוס יוצא מהמצבר אל המרכב (בודי) מתמחת למצבר וממשיך הלאה לכוון המנוע/תיבת הילוכים ופשוט עקוב אחריו.

ברוב המקרים הבעייה היא כפי שכתבתי מהארקת המרכב.

בברכה - רפי לין

פורסם

רפי לגבי המינוס עשיתי הכל כמו שאמרתה ונסעתי עכשיו מאשדוד לחולון עם אורות מערכת בכל העוצמה והמד חום לא זז תודה רבה לך באמת, לגבי מד דלק הוא עדין זז כאשר אני לוחץ על הגז אבל לא כל הזמן... וכאשר המיכל מלא אז המחוג אף למעלה יוצא מהגבולות שלו כאשר אני מניעה... צריך להביא מקה בסקאלה כדי שהוא יחזור מה אתה חושב שזה?

ועוד הציפצוף הזה יכול להיות שהרצועת מזגן לא אוריגינאלית? כי כל הרצועות הוחלפו לפני 4 חודש והיו חדשות ועכשיו הם גם מטוחות עד הסוף ? או שיכולה להיות גם סיבה אחרת לה ?

סליחה על כל כך הרבה שאלות ותודה על התשובות

פורסם

אני שמח שבעיית מד חום המנוע נפתרה בדיוק לפי איבחוני ושיטת הפעולה לתיקונה.

לפי תאורך, יתכן מאוד שמחוג מד הדלק נתקע קצת מכנית וזאת ניתן לסדר במכון מחווני רכב.

לגבי הרעשים והצפצופים, אז כפי שכבר כתבתי, דרך המסך והמקלדת, ניתן רק לנחש מה

עלול לגרום לזה ויש הרבה גורמים כאלו.

בברכה - רפי לין

• תוכן חדש...