Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הסחוג של זהבי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4012 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יודע מה יש שם בפנים שזה כל כך טעים? טעמתי כזה השבוע ופשוט לא האמנתי איך משהו יכול להיות כל כך טעים. אני יודע על פלפל חריף, שום ושמן, אבל כמובן שהסוד הוא בתיבלון.

מי יודע?

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא יודע מי זה זהבי אבל אני מכין את הסחוג שלי בעצמי,

התבלון שאני מוסיף בנוסף למה שכבר רשמת זה פלפל שחור ובהרט, איך שכחת לרשום כוסברה?!

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

אז זה מה שעשה את זהבי עצבני.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם

[אולי זה ?]

17/06/2015

חשד לחיידק ב"סחוג ירוק פיקנטי" מתוצרת זהבי הכרם

חברת זהבי הכרם מודיעה ללקוחותיה כי בבדיקה שגרתית נמצא חשד לנוכחות חיידק ליסטריה מונוציטוגנס במוצרי "סחוג ירוק פיקנטי" מתאריך 8.6.15. זהבי הכרם פועלת לאיסוף המוצר מדרכי השיווק ומהמדפים ומודיעה כי נמכרו יחידות בודדות בלבד. הציבור שרכש את המוצרים מתבקש לא לצרוך אותם ולהחזירם למקום הקנייה לצורך קבלת זיכוי.

חיידק הליסטריה מונוציטוגנס הוא חיידק העלול לגרום למחלה באוכלוסייה בסיכון גבוה, כגון בעלי מערכת חיסונית מוחלשת או הפלות בנשים הרות. מי שרכש מוצר זה יכול לפנות למוקד הצרכנים לבירורים ולקבלת פיצוי במסר 1700-555-006.

The first one to get angry loses

פורסם

אחלה סחוג

גם האריסה החריפה (יותר בכיוון של פיקנטית) מעולה

בברכה ירון

אני תמיד אומר שיש דבר אחד שמפריד ביני לבין גאונות: וזה אני:shock2:

פורסם

עוד לא טעמתי סחוג אחד מסחרי שמשתווה לטעם של הסחוג של סבא.

וסבא שלי לעומת הסחוג הזה באמת תימני אסלי, כנ''ל המתכון.

הסחוג של סבא שלי כל כך חריף שאנשים לוקחים אותו לפני מרתון ומסימים אותו בכמה דקות.

רועי

פורסם
הסחוג של סבא שלי כל כך חריף שאנשים לוקחים אותו לפני מרתון ומסימים אותו בכמה דקות.
את הסחוג או את המרתון?

השרשור הזה לא שווה בלי דוגמיות לטעימה.

פורסם

בלי מתכון מדוייק - לכו לעזעזל!

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

איך אתם מסוגלים לאכול את הסחוג' של זהבי?

הוא ממש לא חריף ומלוח בצורה מוגזמת.

אין על הסחוג' של אבא. חריף אשש וטעים

פורסם

בסחוג של זהבי (שאני אוהב מאד!) לדעתי מינון השום גבוה לעומת סחוגים ביתיים שאני מכיר, וזה הטעם.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תוכן חדש...