Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5409 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי 3 חודשים של בעלות על רכב כמעט חדש (2010) הייתי היום בחניה של סופרמרקט, ובעודי מתקדם בזחילה של 3 קמ"ש, מישהו יוצא ברוורס ונכנס לי בדלת האחורית - יש מעיכה בפח כלפי פנים + שריטות עם קילוף צבע...

פרט לזה אין נזק פנימי, והדלת עצמה תקינה - פגיעת פח בלבד.

מדובר ביונדאי i30, בדיוק באיזור שיש לה מעין "גל" כזה (ככה העיצוב של הרכב). הרכב בצבע שחור...

החלפתי פרטים עם הבנאדם + הוא גר קרוב אלי ומסכים לשלם על הנזק מכיסו הפרטי מחר על הבוקר באיזה מקום שאבחר.

האם לגשת לביטוח? או לאפשר לבנאדם לשלם? הוא הסכים לשלם על הכל בלי ביטוח, בחור אשכנזי שעושה רושם נחמד.

פרט לזה - אני די בפאניקה ממה שקרה, זה כאב לב רציני - האם יצליחו להחזיר את הדלת למצבה המקורי? כפי שאמרתי היא קיבלה מכה באיזור שהוא מעוצב עם קימור קל כזה... + האם יראו שהייתה שם עבודת צבע? ממש כואב לי על הרכב החדש... עדיין באחריות..

האם אני הולך למוסך של יונדאי? או שללכת למוסך פחחות וצבע מורשה באיזור שלי זה גם בסדר?

מבחינתי לא משנה כמה זה יעלה, העיקר שיחזירו את הדלת למצב המקורי שלה - זה אפשרי או שאין מצב ויראו שהייתה פגיעה? :( (לא אכפת לי אם יראו בבדיקה במכון כשאני ארצה למכור, אני מדבר על מבחינה חיצונית ביום יום..). פרט לכך - האם לפגיעת פח + צבע בדלת יש משמעות מבחינת ירידת ערך? ושאלה אחרונה - האם על פגיעה כזו כדאי להחליף לדלת חדשה? או שאני מגזים? אני מצרף תמונה מהאייפון של הפגיעה, כמו שרואים הדלת התעקמה פנימה קצת + שריטות ושפשופים:

1z56lo0.jpg

אודה מאוד על תגובותיכם!

פורסם

כל עוד אין נגיעה כל שהיא בשילדת הרכב אין כלל ירידת ערך. לגבי התיקון עצמו, ישנם מקומות שמצליחים לשחזר מכות פח למצב חדש לחלוטין ואת זה תצטרך לבדוק ולשמוע על מקומות מומלצים פה. אם הנהג מסכים לשלם מכיסו חבל לערב ביטוח ששנה הבאה עלול יהיה לייקר לך את הפרמייה בעיקבות התביעה.

:)
פורסם

הממ - יש המצלמה למקום בבאר שבע?

פרט לכך - האם כדאי לקחת את הרכב למוסך מורשה יונדאי בב"ש על מנת לבצע את תיקון הפחחות? (הם עושים פחחות וצבע).

האם המחיר שם גבוה משמעותית? והאם זה שווה את המחיר? או שמוסך פחחות וצבע רגיל זה גם בסדר?

עצות על מה כדאי לעשות? חשוב לי לשחזר את זה למצב חדש ולקבל את העבודה הטובה ביותר..

אם אני עושה את זה דרך הביטוח - כמה זמן זה אמור לקחת? ואיך התהליך עובד? הבנתי שיש עניין עם שמאי, במה מדובר?

אני לא מבין דבר וחצי דבר בנושא, מצטער על הבורות... רכב ראשון ופעם ראשונה שזה קורה לי.

אשמח לקבל עצות בנוגע לכל השאלות ששאלתי עכשיו :) המון תודה!

פורסם

יש לך את גבי בב"ש, אסולין, ועוד כמה. (היית כותב בכותרת שאתה מב"ש והיו מביאים לך עוד כמה טובים).

תראה אם לא אכפת לו המחיר לך גם למורשה.

כעקרון אפשר לשחזר הכל, תלוי רק כמה אתה מקצועי.

פחחות הערבים עושים גם טוב, אבל אם אין לך בעיה כספית והבחור לא מתנגד, תלך לאן שבא לך.

פורסם

גבי נחשב למוסך איכותי של פחחות וצבע בב"ש? מורשה? אתה חושב שהם יעשו עבודה ברמה גבוהה מבין אלו שציינת?

או שעדיף ללכת למוסך מורשה במיוחד של יונדאי בב"ש? (יש אחד כזה).

פורסם

יש גם את האופציה של "בן עמי" ממה שראיתי זה הקומפלקס של יונדאי עם מוסך פחחות של יונדאי

http://www.benamicars.co.il/benamicars/department.asp?dep=hyundai

האם אתם מכירים אותם? מומלצים? הם נחשבים לבחירה הכי טובה שאני יכול לעשות?

ההתלבטות היא אם ללכת למקום כזה או שכל מוסך מורשה של פחחות וצבע יעשה עבודה טובה?

פורסם
גבי נחשב למוסך איכותי של פחחות וצבע בב"ש? מורשה? אתה חושב שהם יעשו עבודה ברמה גבוהה מבין אלו שציינת?

או שעדיף ללכת למוסך מורשה במיוחד של יונדאי בב"ש? (יש אחד כזה).

תראה הרבה ממליצים עליהם.

מורשה של יונדאי אני לא יודע, זה פחחות, לאחד יש ידיים לזה ולשני אין.

תלך תיקח הצעות מחיר ומה עושים, ואז תחליט לבד.

פורסם

טוב אז הלכתי בסופו של דבר למוסך פחחות בעיר שלי שכולם המליצו עליו (מורשה גם לפחחות וגם מורשה לצבע),

הגיע שמאי, בסופו של דבר כמו שבעל המוסך אמר בהתחלה - החלפת דלת.

הבנאדם שבפגע באוטו משלם 1,400 שקל השתתפות עצמית ואת שאר התשלום חברת הביטוח שלו.

מקווה שהדלת תראה טוב אחרי הצביעה בתנור - צבע 9F STONE BLACK של יונדאי :) האוטו בן שנה וקצת אז אני לא חושב שצריכים להיות לצבע הנוכחי נזקי שמש עדיין כך שאני מניח שהדלתות יראו אותו דבר.

למישהו יש נסיון עם זה? יש לי מה לפחד שהדלת תראה שונה משאר הרכב? בעל המוסך הרגיע אותי אבל הייתי רוצה לדעת אם מישהו התנסה בזה.

פורסם
כל עוד אין נגיעה כל שהיא בשילדת הרכב אין כלל ירידת ערך. לגבי התיקון עצמו, ישנם מקומות שמצליחים לשחזר מכות פח למצב חדש לחלוטין ואת זה תצטרך לבדוק ולשמוע על מקומות מומלצים פה. אם הנהג מסכים לשלם מכיסו חבל לערב ביטוח ששנה הבאה עלול יהיה לייקר לך את הפרמייה בעיקבות התביעה.

לא נכוון! אל תטעה את הבחור, יש כאן ירידת ערך מסחרית, קלה אומנם אבל יש כאן ירידת ערך.

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם
1400 שקל ועוד השתתפות?

עושה רושם שהפגיעה ממש לא רצינית, למה כ"כ יקר?

אתה תתעלף כשתשמע כמה עולה דלת חדשה (ורכב עד שנתיים על הכביש מקבל דלת חדשה), לדוגמא בפאסאט הקודמת רק הדלת עולה 18K ש"ח והדלת מגיעה ערומה (ללא דיפונים ופלסטיקים חיצוניים) ולא צבועה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

למישהו יש נסיון עם זה? יש לי מה לפחד שהדלת תראה שונה משאר הרכב? בעל המוסך הרגיע אותי אבל הייתי רוצה לדעת אם מישהו התנסה בזה.

ברכב שלי היו קימוטים מזעזעים ורציניים על הבגאז', הלכתי לערבים שעשו עבודה מצוינת במחיר יפה מאוד.

ישרו הכל למצב חלק וצבעו מחדש, ממש יצא כמו חדש.

הרכב בן 14 ולא נראו הבדלי צבע בכלל.

לעומת זאת אצל בעל מקצוע אחר שנצבע חלק אחר ברכב שלי יש הבדל קטן בגוון הצבע.

הכל תלוי בבעל המקצוע שעושה את העבודה.

פורסם

צודקים בנושא הדלת, יונדאי i30 דלת אחורית - 2,800 ש"ח חדשה לא כולל מע"מ -

בנוסף יש להוסיף עלות של צביעה של הדלת בצבע 9F שחור של יונדאי + העבודה על ההרכבה והפלסטיקים שצריך להוריד ולשים מחדש וכו'. מגיעים לעלות של 5,000 ומשהו ש"ח.

ואני מקווה שבעל המקצוע יעשה עבודה טובה - הוא עובד בתחום כבר 40 שנה והוא אמר שהוא בין הבודדים שיש להם גם רשיון לפחחות וגם רשיון לצבע (לא יודע עד כמה זה נכון). אז נקווה שיהיה בסדר. פרט לכך הוא הביא לי מניפה של יונדאי ולקח את הצבע על המניפה ושם אותו על האוטו וראיתי שזה בדיוק הצבע ללא הבדלים.

• תוכן חדש...