Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4458 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אפקט הפרפר...

לפני חצי שנה איזה חולירע אחד חתך אותי ביום גשום וגרם לי להיכנס עם הגלגל של ה XT במדרכה, מה שהביא אותי להחליף ג'אנט ועוד כמה דברים.

בגלל אותה מכה יורד לי קצת אויר כל כמה ימים, לכן אני ממלא שוב ושוב.

היום בבוקר יצאתי לעבודה, נכנסתי ל XT ונזכרתי שאני צריך לשנות את המסלול נסיעה שלי כדי לעבור בתחנת דלק למלא אויר, רצה הגורל ולפני הופיעה סובארו GLF שנת 84 בצבע בורדו.

ה GLF נכנסה לתחנת דלק, ישר הלכתי לבעלים ואמרתי: "בוקר טוב, GLF 84, יפיפיה", והוא ענה "נכון, אני בדיוק בדרך לגרוט אותה", ללללללללאאאאאאאאאאאאאא!!!!!

רצה הגורל והפגיש בינינו רגע לפי הסוף המר של הסובארו, "אין מצב" אמרתי לעצמי, מבט חטוף על האוטו, נראה טוב למעט צבע דהוי עם חלודות, בודי יפה, בעל האוטו מבוגר מאוד אישתו יושבת באוטו מסוקרנת, אני מעלה תהייה מה הסיכוי שהוא לא יד ראשונה.

טוב, אני פונה אליו למסע שיכנועים אגרסיבי למכור את האוטו ליד אוהבת, אחרי כמה דקות שבהן הוא ממש נחוש לגרוט את האוטו (הוא פשוט לא האמין לי שאני רציני) הוא נותן לי הזדמנות, תוך 3 שעות לסגור איתו במחיר קרוב למחיר הגריטה.

מתחיל לחשוב על קונה פוטנציאלי, אני? אין מקום או משאבים לסדר אותה. דודי? לא איש של חלודות. אילן? אה אילן!! איש ה GLFים.

טלפון מהיר לאילן, שמסכים לעסקה, תודה לאל, ה GLF ניצלה מגריטה! עכשיו נשאר לגייס את הכסף ולהגיע אליו ישר אחרי העבודה (בשלב זה הוא עדיין לא האמין לי).

לקראת שעה 13:00 הגעתי אליו עם מזומנים לחתום זיכיון דברים, על הדרך להעיף מבט מעמיק יותר על האוטו, אז ככה: מנוע 1800, אוטומט, חלונות חשמל, רב בריח, ריפודים כנראה שמורים תחת כיסויים, דש עם פיצוץ קל עדיין נראה יפיפה, כל הסמלים במקום, חזית GLF נראת נפלא, 195 אלף ק"מ בלוח שעונים! יד רביעית שזה בעצם יד שניה כי הם העבירו את האוטו על שם הבת ואחרי זה החזירו על שמם, טסט לעוד 4 חודשים, ומצבר חלש.

המינוס האמיתי היחידי זה החלודה.

עכשיו מה שנשאר זה שהיא תגיע לאילן ותזכה לעדנה מחודשת.

תתחדש אילן! אני בטוח שהיא תודה לך על שהצלנו אותה מגיטה.

נו, אז איך היה היום שלכם? :lol:

attachment.php?attachmentid=5176&d=1313496575

attachment.php?attachmentid=5177&d=1313496575

attachment.php?attachmentid=5178&d=1313496575

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

• תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לפני הרבה שנים הייתה להורים שלי GLF 1981 1800 חמישה הילוכים, נדמה לי שהפרונט שלה היה עם שני פנסים ולא 4, היא גם הייתה בורדו.

שיחקת אותה, כל הכבוד.

לנו לא היה מזל כזה, הייתה אלפא 75 יד ראשונה שהבעלים גרט אותה ולא הסכים בשום אופן למכור אותה, אלא במחיר מאוד מופקע.

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

• אחראי פורום
פורסם

לא, ה"פשע" המקורית היתה דור אחד קודם.

כל הכבוד לך על ההצלה. יש לי פינה חמה ל-GLF.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

חלודה זו בעייה כרונית בדגמים הללו. כמעט בלתי אפשרי למצוא אחת ללא מקומות נגועים.

גם לי יש פינה חמה בלב לדגם הנ"ל - לי היתה משך שנים GLF 5 הילוכים שנת 1981 עם מזגן מהתקנה מקומית.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

ארז כבוד אבל למה אתה לא חושב עלי ?

גם אני רוצה :-( GLF

עופר

בפייסבוק- "המפגש הצפוני לרכבי אספנות"

היום רנו פואגו 1983 :-)

פורסם

אגב, להזכירכם: http://www.yad2.co.il/Cars/Car_info.php?CarID=1945824&SubCatID=1

תמונות באדיבות ארתור מפורום סובארוהוליק שהלך במיוחד לראות אותה:

img0611m.jpg

img0613dz.jpg

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם

ארז ידידי שלום רב !

תרשה לי לפרגן לך, להצדיע לך בתור ש"ס"ב: שומר סובארו בישראל !

כן ירבו שומרים כמותך.

תודה בשם כל חובבי הרכב כלל, ואוהבי סובארו בפרט.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...