Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5076 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום קראתי שהזמרת בעלת פה 'שמפיק מרגליות' שתמיד חושבת שהאשכנזים אשמים בכול הבעיות שלה ושל המשפחה שלה וכולם תמיד דופקים אותה נעצרה לחקירה.

אלוהים יישמור עלינו ממנה.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4109381,00.html

איזה כייף לי :)

• תגובות 176
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מזכיר את דודו טופז המקרה הזה......

If you're a DJ, whether you're a local DJ or a superstar, if you pull a crowd and you give people a great night with your music then you're #1 anyway. Armin van Buuren

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה עצוב שהיום ההגדרה לבני עדות המזרח זה ערסים ועבריינים. אנשים כמוהה שנחשבים ה"פנים" של העדות האלה רק מחזקים את הסטיגמה המגעילה הזאת.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

רק אני חושב שיש קשר כלשהו לכך שהיא פתחה את הפה (ואמרה דברים צודקים) על מחאת השמאל ? כלומר מחאת האוהלים ?

לפחות לתזמון של הדברים.

כן, הקרן החדשה לישראל משחדת את מפכ"ל המשטרה בכדי לעצור כל מי שמעיז לפתוח את הפה על המחאה.:brickwall::loco:

עם רציונל כזה היתי במקומך מפחד לצאת מהבית!

אתה עד כדי כך הזוי או פשוט טיפש?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
מדהים.

רק אני חושב שיש קשר כלשהו לכך שהיא פתחה את הפה (ואמרה דברים צודקים) על מחאת השמאל ? כלומר מחאת האוהלים ?

לפחות לתזמון של הדברים.

אייל, עשה לעצמך טובה ולך לטיפול במחלת הרדיפה שלך.

אם לא שמת לב אז מפכ"ל המשטרה וכל הבכירים שם מונו בזמן שלטון הימין (הארוך מאוד לטוב ולרע). כנ"ל גם היועץ המשפטי לממשלה, שר המשפטים ולא מעט שופטים.

זה עצוב שהיום ההגדרה לבני עדות המזרח זה ערסים ועבריינים. אנשים כמוהה שנחשבים ה"פנים" של העדות האלה רק מחזקים את הסטיגמה המגעילה הזאת.

ממש אכפת לי איך מגדירים אותי. מרגול ושאר הבהמות הם לא הפנים שלי. הפנים שלי הם רק אני עצמי ולא אף אחד אחר שהוא "מהעדה" שלי או משהו בסגנון. מי שמתייחס לאנשים לפי מוצא/דת/צבע וכו' ממילא לא מעניין אותי אז גם לא אכפםת לי בתור מה הוא יקטלג אותי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
מדהים.

לפחות לתזמון של הדברים.

חבל שלא שמעת את הפה שפתח עלייה זאבי עצבני במשך כול השבוע האחרון.

במה בדיוק היא צדקה ?

איזה כייף לי :)

פורסם

אל תמהרו לחרוץ גורלות.

המשטרה לא אחת עוצרת אנשים בקול תרועה רמה, משחררת הודעות לעיתונות, מזמינה צלמי עיתונות שיצלמו את המעצר ה"ספונטני", ובסוף הכל נגמר בלי כלום.

לא מעניינות אותי הדעות שלה, המוצא שלה או זה שהיא זמרת. המשטרה לא אחת עושה יח"צ על גב אנשים מוכרים.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

משהו לא מסתדר לי פה.

אני אמנם מנותק כבר כמה שנים מתעשיית הבידור בארץ, אבל מרגלית צנעני זכורה לי כנציגה די איכותית של המגזר שלה.

הייתי תחת הרושם שהיא לא מהבכיינים והמקופחים, וגם כישורי השפה שלה טובים בהרבה מהממוצע הנהוג כיום בישראל.

מעניין לראות לאן זה יתפתח.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ממש אכפת לי איך מגדירים אותי. מרגול ושאר הבהמות הם לא הפנים שלי. הפנים שלי הם רק אני עצמי ולא אף אחד אחר שהוא "מהעדה" שלי או משהו בסגנון. מי שמתייחס לאנשים לפי מוצא/דת/צבע וכו' ממילא לא מעניין אותי אז גם לא אכפםת לי בתור מה הוא יקטלג אותי.

אני בדיוק כמוך ומסכים אתך ב100%, בעניין הפנים ובעניין הבהמות. אבל לפעמים המצב שונה כשאתה צריך לקבל שרות או להגיש בקשה כלשהי דרך מישהו שמקטלג אנשים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
כן, הקרן החדשה לישראל משחדת את מפכ"ל המשטרה בכדי לעצור כל מי שמעיז לפתוח את הפה על המחאה.:brickwall::loco:

עם רציונל כזה היתי במקומך מפחד לצאת מהבית!

אתה עד כדי כך הזוי או פשוט טיפש?

טיפשים הם אנשים שחיים כמוך בסרט שהעולם אידיאלי.

יש הרבה אינטרסים ,תככים וסגירת חשבונות מתחת לפני השטח.

מספיק שאיזה עיתונאי נתן רבע ראייה מפוברקת למשטרה והיא תהיה חייבת לחקור את זה בשיא הרצינות,

את העובדה שאחר כך הנאשם יוצא נקי לחלוטין כבר לא טורחים לפרסם בעיתונות כי זה לא מעניין אף אחד וזה בניגוד לאינטרסים שלהם (ע"ע שרה נתניהו והעוזרת למשל שזו עוד פרשה מני רבות שמנסים להלביש על נתניהו שהתקשורת לא מחבבת אותו ובכולן יצא נקי)

אישית , אני לא אוהב את הזמרת הזו, גם מתעב את התוכנית כוכב נולד אבל האימרה שלה בתקשורת על סטלני האוהלים היתה נכונה וזה הדבר היחיד שיש לי לומר לזכותה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

מה בדיוק היה נכון? שמארגני המחאה הם צפונבונים מפונקים שהסבתא שלהם לא הורישה להם דירה בבזל?

אני מקווה שאתה לא באמת מאמין בשטות הזאת, ואם כן אז חבל לי מאוד. ציפיתי ממך לקצת יותר.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...