Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5409 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היה דגם של פיאט בראבו עם מנוע 2000 וגיר ידני. זה היה דגם hgt.

אם תמצע מנוע וגיר וגם תצליח לאשר את זה אז אתה יכול להיות עם רכב מאוד מעניין:-)

vw-golf כתב:

זו פאקינג מדינה דמוקרטית, זה לא שהוא הרים יד על מישהו, אז חלאס, סתמו פיות!!
פורסם

אפשר לספור על שתי הידיים, או אפילו על אחת, את כמות הבראבו HGT המקוריות שיש בארץ. :?

בחו"ל דווקא יש גרסה חזקה של הפיאט מריאה, שנקראת HLX, שמגיעה עם המנוע הזה: 2 ליטר, 147 או 154 כוחות סוס.

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

שלום חבר

ידוע שכל אחד אוהב את הרכב שלו וכל אחד רוצה לעשותו מיוחד!!

תראה הרכב המדובר יכול להפוך לרכב מהנא או רכב מרוץ וכאלה כמו כל רכב אחראבל יש לך מגבלות והראשונה היא התקציב והשניה היא הבירוקרטיה מול משרד הרישוי!!

ה1.6 של הרכב הנ"ל הוא עדין מאד הראש נוטה בשלב מסויים להתחמם ואז צריץ לעשות ראש אני ראיתי אנשים שלאחר הראש או מכרו את הרכב או עשו לאחר מכן עוד כמה פעמים ראש בתקפוה קצרה או החליפו מנוע כי המנוע המשיך להתחמם לאחר הראש ב80% מהמקרים!!

עזוב את הרכב במנוחה הוא רכב שיכול להיות מהנא לא מביצועים אלה מהנוחות שאתה מקבל ממנו!!

אם תרצה מפלצת תאוצה או מלכת הפניות בהחלט עדיף לך לחשוב על רכב אחר

התשובה מופנת לכל אלה שנמצאים בארץ (עלויות חלקים ועבודה, בירוקרטיה) כיוון שקשה פה מאד להתעסק בשינוים ושיפורים!!

פורסם

כנו שנאמר לפני המריאה לא בדיוק מככבת ברשימת הרכבים המיועדים לשיפור.

אם זאת, אני ממליץ לך לבצע יישור קו מלא לרכב ולהחזיר כמה סוסים שברחו לך מהאורווה.

בנוסף, צמיגים ספורטיבים ואיכותיים יאפשרו לך לנצל את הכח שיש לך בצורה יעילה יותר.

את התחום הקוסמטי/ וויקאלי תוכל לשפר בעזרת דוד אחורי יפה, גם תגובת הדוושה תהיה מהירה במקצת.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
כנו שנאמר לפני המריאה לא בדיוק מככבת ברשימת הרכבים המיועדים לשיפור.

אם זאת, אני ממליץ לך לבצע יישור קו מלא לרכב ולהחזיר כמה סוסים שברחו לך מהאורווה.

בנוסף, צמיגים ספורטיבים ואיכותיים יאפשרו לך לנצל את הכח שיש לך בצורה יעילה יותר.

את התחום הקוסמטי/ וויקאלי תוכל לשפר בעזרת דוד אחורי יפה, גם תגובת הדוושה תהיה מהירה במקצת.

איןן ספק שצמיגים יותר טובים יעזרו במשהו אבל שוב הרכב לא אמין ולכן אסור לתת למנוע הזה בראש!

נכון דוד אחורי ופילטר פתוח אולי יתנו משהו לדוושה ואולי 2 סוסים!!

אבל באמת עידן אתה יודע כמה אנשים ראיתי שבוכים בגלל הרכב הזה?

זה רכב לפנסיונר פדנט!!

בנוסף רכב כזה נמכר קרוב ל5 אלף ש"ח אז למה תחשוב שרכב שנת 2000 ימכר במחיר כזה?

פורסם

תהנה מהאוטו. עזוב אותך משיפורים.

כשהייתה לי אחת כזו, חרשתי את הרשת אחרי שיפורי קוסמטיקה למיניהם.

בוא ונגיד שזה לא רכב "פופולארי" עבור משפרים. רד מזה.

אחלה רכב, מאד חמוד ומהנה לנהיגה (כשהוא עובד, והוא עדיין היה יותר טוב = עבד יותר פעמים מהמאזדיינת שהייתה לי).

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
איןן ספק שצמיגים יותר טובים יעזרו במשהו אבל שוב הרכב לא אמין ולכן אסור לתת למנוע הזה בראש!

נכון דוד אחורי ופילטר פתוח אולי יתנו משהו לדוושה ואולי 2 סוסים!!

אבל באמת עידן אתה יודע כמה אנשים ראיתי שבוכים בגלל הרכב הזה?

זה רכב לפנסיונר פדנט!!

בנוסף רכב כזה נמכר קרוב ל5 אלף ש"ח אז למה תחשוב שרכב שנת 2000 ימכר במחיר כזה?

הייתה לנו מריאה 7 שנים והיא גילתה אמינות יואצת מן הכלל למרות שאני מודע לכך שהיא לא ממש מזדקנת בכבוד.

אם זאת, כיצד יישור קו מקיף וצמיגים איכותיים יכולים להזיק לה??

דוד אחורי לא יזיק לשום דבר ועלות סימלית יחסית.

אם פותח השרשור מבסוט מהרכב שלו ורוצה לפנק אותו קצת מה רע בזה?

מה משנה מהו מחיר הרכב? יישור קו יעשה לו רק טוב.

זה פורום לחובבי רכב להזכירכם.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
הייתה לנו מריאה 7 שנים והיא גילתה אמינות יואצת מן הכלל למרות שאני מודע לכך שהיא לא ממש מזדקנת בכבוד.

אם זאת, כיצד יישור קו מקיף וצמיגים איכותיים יכולים להזיק לה??

דוד אחורי לא יזיק לשום דבר ועלות סימלית יחסית.

אם פותח השרשור מבסוט מהרכב שלו ורוצה לפנק אותו קצת מה רע בזה?

מה משנה מהו מחיר הרכב? יישור קו יעשה לו רק טוב.

זה פורום לחובבי רכב להזכירכם.

עידן

כוונה שלי שלא תבין אותי לא נכון!!

הרכב טוב כמו שהוא כיוון שהמנוע יחסית עדין וגיר לא בדיוק ספורטיבי לכן בשימוש נורמאלי וטיפולים בזמן הרכב יכול להיות נחמד!

ללא יומרות לשום ספורטיביות נותנים לו קצת בראש לא בודקים כמה פעמיים תקלות ממלים מים ולא נוזל קירור לדעתי ומנסיון של חברים שהיה להם הרכב יעשה בעיות מפה עד להודעה חדשה זה לא שרכבים אחרים יסבלו זאת אבל ברכב הנ"ל זה יקרה מהר יותר ויקר יותר בכלל יחסית לשנתו של הרכב וביחס לרכבים אחרים בסגמנט הרכב הוא מבין הרכביפ הפחות ספורטיביים והפחות אמינים.

לכן נסיע נורמלית וללא נתינה בראש בנוסף לטיפולים קפדניים הם היחידים שיגרמו לרכב הנ"ל לשרת נאמנה כל שימוש אחר יכול לגרום לכאבי ראש וריקון הכיס.

• תוכן חדש...