Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5393 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי בעיה של איבוד מים, במיכל עיבוי וברדיאטור. לפני שבוע מילאתי ברדיאטור 2 כוסות פלסטיק - וכבר תוך שבוע זה ירד.

גם במיכל עיבוי המצב לא תקין וזה לא מגיע עד HIGH זה היה ממש אחרי הLOW והוספתי בעצמי.

בחודש מאי הרכב עבר טיפול גדול שכלל רצועת טייימינג, מותחנים משאבת מים מחזירי שמן והכל. גם בדקו עם לחץ אוויר ואמרו שאין נזילה. איך אוכל לדעת אם שמו לי משאבה שהיא לא תקינה או מה גורם לנזילה? אבא שלי גם הסתכל ואומר שאין נזילה. אז ממה הרכב מאבד מים? גם אין שום תופעה של חום גבוה.

כרגע המכסה שיש לי הוא 0.9. בדקנו את הרכב בזמן עבודה ולא רואים שיורדים מים מהרדיאטור. הפתרון שחשבתי לעשות הוא להחליף לשבוע לפקק רדיאטור אחר - לאבא שלי יש באלנו יותר ישנה עם מכסה של 1.1 והוא לא מאבד טיפת מים. אם אני אנסה את הפקק שלו לשבוע שבועיים זה יעזור? אצלי הפקק 0.9 ושלו 1.1 זה משנה משהו?

אני ממש מקווה שזה הפקק של הרדיאטור - וכמה עולה פקק כזה חדש לגמריי בלחץ 0.9?

ברכב תקין שאמלא מים ברדיאטור אפילו תוך חודש זה לא ירד?

I never thought it could happen, but love hit me like an elephant and I was thrown into a jungle of dreams.

• תגובות 84
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שלום רב !

גם בזמן חז"ל שנו חכמנו ואמרו, "לא לחפש את השקל מתחת לפנס"!

במערכת קירור תקינה לא המכסה קובע את איבוד המים.

במידה וקיים לך מכסה 0.9 והוא תקין ואוטם אין צורך להחליפו ב1.1 , ואם או לא אוטם יש להחליפו ב0.9.

מסקנה אם המכסה תקין, אין צורך להחליפו, אלא לחפש את הנזילה ברדיאטור/ צנרת/ או משאבה חדשה ולא תקינה.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
שלום רב !

גם בזמן חז"ל שנו חכמנו ואמרו, "לא לחפש את השקל מתחת לפנס"!

במערכת קירור תקינה לא המכסה קובע את איבוד המים.

במידה וקיים לך מכסה 0.9 והוא תקין ואוטם אין צורך להחליפו ב1.1 , ואם או לא אוטם יש להחליפו ב0.9.

מסקנה אם המכסה תקין, אין צורך להחליפו, אלא לחפש את הנזילה ברדיאטור/ צנרת/ או משאבה חדשה ולא תקינה.

בברכה

צביקה

גם אצל אבא שלי בבאלנו 96 היה מכסה 0.9 הוא נשבר לו, הוא שם מכסה 1.1 והרכב לא מאבד טיפת מים. זה לא קשור?

אז אתה אומר שגם החלפת המכסים לא תפתור את הבעיה?

איך אני אדע עם המשאבת מים איננה תקינה? אם היא לא היתה תקינה הנזילה היתה יותר רצינית מ2 כוסות פלסטיק לא?

המשאבת מים משפיעה גם על הרדיאטור וגם על המיכל עיבוי?

הבנתי שלמכסה רדיאטור יש קפיץ, ויכול להיות שעם השנים האטימה נהיתה פחות טובה?

יש משהו שאני יכול לעשות כרגע כדי לבדוק? ללכת למכון רדיאטורים או למוסך שהחליף את הטיימינג והמשאבה?

לא לעשות את הניסיון הזה של להחליף פקקים ומלא ולראות אם מפסיק לרדת המים? אם אתה מכיר מכון טוב באיזור רמלה לוד אשמח לשמוע, תודה.

I never thought it could happen, but love hit me like an elephant and I was thrown into a jungle of dreams.

פורסם

שלום רב !

החלשות הקפיץ, ושחיקת הגומי, אכן עלולה לגרום לאיבוד מינורי של כשני כוסות, ובהשקעה קטנה, של בין 25 ל35 שקלים של החלפת פקק רדיאטור, בעייתך בסבירות גבוהה תעלם.

המשאבת מים משפיעה על כל מערכת הקירור, מיכל העבוי הוא זניח, ומשמש בעיקר כמיכל עודפים!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

מאיפה אני מביא כזה פקק חדש בלחץ 0.9? זה יכול להיות כל פקק בלחץ כזה או מיוחד לסוזוקי?

פורסם

כמה אמור לעלות פקק כזה מקורי? איך אני יודע אם שלי הוא נמוך או גבוה? לקחת אותו אחד כמו שיש לי בדיוק?

המלצה לחנות חלפים כזו ברמלה - לוד -ראשון- בילו? או שלכל מוסך או מכון רדיאטורים יש?

פורסם

וואלה? הבנתי שצריך פקק מקורי של היצרן, ואפשר רק במוסך מורשה ועולה איזה 80-90 שח?

אני מעדיף לקנות מקורי ולא תחליפי.

פורסם
25 שקלים עולה פקק איכותי תוצרת אנגליה .

אתה רוצה לשלם 90 , בבקשה .

יש לך אולי תמונה של הפקק שאתה מדבר עליו? איך אני אדע שזה משהו איכותי ולא זבלה סיני? או מאיפה קנית?

האמת שגם אין לי כח לנסוע עד למוסך מורשה בשביל פקק. או שמה שאני יעשה זה להכנס עם הפקק לחנות לראות שזה אותו פקק בדיוק? אתה משתמש בפקק תחליפי וזה אוטם באותה מידה?

• תוכן חדש...