Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5418 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זאת ממש לא קורבט סטנדרטית . זאת z06 שאמורה להאיץ מ0-100 באיזור של 3.5-3.7 שניות . האודי בגירסה הבחירה אמורה להגיע לשם בזמן דומה.

אני מניח שהיות והקורבט ידנית והאספלט ברמה בינונית ומטה יהיה קשה מאוד לעמוד עם רכב עם הנעה אחורית על מול רכב דומה עמוס אלקטרוניקת עזר לזינוק ועוד עם הנעה כפולה ותיבה רובוטית ולכן ההבדל שנראה בסרטון מה גם שלא ברור לאיזה מרחק היה המיאוץ אבל בהחלט ניתן לראות שהעברת ההילוכים בקורבט היתה לא אופטימלית ... בטופ גיר ההשוואה היתה לקורבט זי אר 1 שהיא עוד יותר קיצונית מהz06 והיא מהירה יותר מרוב הסופר קארס שמיוצרות היום לפחות בקו ישר.

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

פורסם

R8 583hp APR!!!!

Zo6 505 hp אין פה מקום להשוואה בכלל !!!

הr8 בבסיס שלה 526 hp אחרי התוכנה של apr 583hp

קפיצה של 57 כוחות סוס.

בוא נגיד שהבעלים של הקורבט קצת חיי בסרט לנסות ...

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

קריוס,כבר כמה שנים שיש מפגשים כאלו =]

If you're a DJ, whether you're a local DJ or a superstar, if you pull a crowd and you give people a great night with your music then you're #1 anyway. Armin van Buuren

פורסם

אני יודע שיש מפגשים, גם הייתי נוכח בהרבה כאלה,

רק לא ידעתי שיש מפגשים של מכוניות ברמה כזאת.

לראות את כל אלה על אותו כביש זה בהחלט מחזה מעניין.

פורסם

לא הייתי מתנגד ללחוץ עם הרכב שלי מול רכבים עם הספק דומה קורבט 75 עם 425HP :wink:

אז הפרטי שלי פתוח להצעות

יתכן שהאור בקצה המנהרה זה אני עם הגיפ בפול גז אז זוז טמבל .:evil:

פורסם

המנחת בסרטון קטן ביותר ובעל אספלט מאוד חלק ככה שלאודי הרבה יותר קל להוריד את הכוח בעזרת ההנעה הכפולה לעומת הקורבט בעלת הנעה אחורית.

• תוכן חדש...