Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5421 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלום,

אני מחפש מקום טוב בירושלים להתקין בו רביעית צמיגי טויו מדגם R27 מידה 185/55R15 קוד V82.

הרכב הוא מאזדה 2 שנועלת כרגע צמיגים מהדגם הנ"ל מייצור 4907, והם נראים ככה.

באתר tires4you ראיתי מחיר של 450 ש"ח לצמיג, שנראה לי יקר מאד.

אשמח לקבל המלצות על צמיגיה בירושלים עם מלאי טוב ומחיר הוגן. שמעתי על "דוידו", איך הם?

אם יש המלצות על צמיגים איכותיים ובטוחים אחרים לרכב זה, אשמח לשמוע.

עם או בלי קשר, יש טסט ביום שישי...

תודה רבה,

אודי

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

הטויו הנ"ל הוא הצמיג המקורי שהגיע על הרכב ומדובר בצמיג "ירוק" ורועש.

המידה הנ"ל היא מידה בעייתית, אם כי יכול להיות שדברים השתנו במהלך השני וחצי האחרונות עם התיישנות וצאת מאות מאזדה 2 לשוק הפרטי, מה שסביר להניח העלה את הביקוש לצמיגים במידה הנ"ל ואיתו את המבחר.

פאלקן 912 מגיע במידה הזו ונשמע לי כמו אלטרנטיבה טובה יותר מהצמיג המקורי ובעלות דומה ואף נמוכה יותר. גם טויו T1R ניתן למצוא במידה הזו, צמיג שיציע אחיזה פנמונלית אך ישחק מהר יותר והוא גם די רועש. גם יוקוהמה S DRIVE ניתן לרכוש במחיר דומה ומדובר במצמיג משובח גם כן.

בקיצור - הא לך שלוש אלטרניטיבות עדיפות לצמיג המקורי שיתנו תמורה טובה יותר לכסף.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אהלן איתמר, תודה.

הרכב המדובר הוא של אשתי לשעבר (לא, אני לא רוצה להרוג אותה), לכן T1R לא נכנס לשורט ליסט.

אני אבדוק את הפאלקן ואת ה Sdrive.

מכיר צמיגיה בירושלים?

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

חברים, סליחה על ההקפצה אבל אשמח להמלצה על צמיגיה בירושלים.

תודה רבה!

Winston S. Churchill -

פורסם

עדכון -

הודות להמלצת איתמר, מידע מהפורום ומחוות דעת מחו"ל, הורכבה רביעיית פאלקן 912 מתאריך 1511 על ידי צמיגיית אורון דוידו בתלפיות בירושלים. כמובן שבוצע איזון גלגלים.

המחיר היה הוגן מאד והשירות אדיב ויעיל.

תודה ושבת שלום.

Winston S. Churchill -

פורסם

תתחדש :wink:

מה ההתרשמות הראשונית? כמה עלה צמיג?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תודה איתמר.

הנסיעה הראשונה היתה למכון הטסטים (עבר חלק) בנסיעה מנהלתית בכבישיה ה'משובחים' של ירושלים - הצמיגים שקטים באופן יוצא דופן, במיוחד בהשוואה לצמיגים הסיניים העלומים שמורכבים על מאזדה 2 נוספת שיש במשפחה המורחבת ושנסעתי עליה אמש. לגבי אחיזה עוד לא יצא לי להתרשם.

מחיר בפרטי, ואתה מוזמן להגיב עליו כאן.

Winston S. Churchill -

פורסם

גרושתי מסיעה את הבת שלי לעתים קרובות, גם בנסיעות בינעירוניות ארוכות, ככה שאתה יכול לומר שיש לי אינטרס מובנה בביטחון הנסיעה.

אני מבין שאתה מדבר על דמויות מהסדרה בערוץ 2, אבל אני לא רואה אותה.

Winston S. Churchill -

• תוכן חדש...