Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5424 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב,לא באמת נכוותי מהלפטופ אני מאמין שהבנתם,אבל לא רחוק היום שהוא יתרסק על הרצפה.

ברגע שאני סוגר את המסך והמחשב נכנס למצב שינה הוא פשוט נכבה ואי אפשר להדליק אותו,המסך ניהיה שחור ורק ריסט מציל את המצב.

ברגע שהמחשב עולה הוא אומר שהיתה בעיה והוא שיחזר את עצמו.

מישהו מכיר ויודע? בדקתי את האופציות של צריכת החשמל אך אין שום זכר למשהו לא תקין.

פורסם

קיימת אצלי אותה הבעיה במחשב הנייח שלי. ברגע שהמחשב עושה LOG OFF(שזו אותה הפעולה שקוראת כאשר סוגרים את המסך בלפטופ) אז לא ניתן להתחבר בחזרה אלא רק על ידי ריסטרט. אגב, כאשר אני מדליק את המחשב הוא לא מראה כלום על המסך בפעם הראשונה, רק בפעם השנייה.

מה עושים עם זה? האם פירמוט יעזור?

פורסם

על מה מכוון לך הסטנדבי בביוס? תחפש משהו בסגנון ACPI standby state.

ההגדרה שאתה מחפש זה S3.

אודי A4

דימה.

פורסם

תודה על התשובה.

חיפשתי בביוס משהו כזה או משהו שמזכיר את זה,לא מצאתי.

בכל זאת עשיתי שיחזור הגדרות בביוס והבעיה עדין לא נפתרה.

פורסם

סבבה תמשיך לשלב הבאה.

WIN7 כנס להתחל, בשורת חיפוש תכתוב POWER OPTIONS בפנל בצד יש משהו בסגנון מה לעשות באת סגירת מכסה(אין לי מושג מה כתוב שם בעברית), בקצרה אם זה על היברנט תעביר לסלייפ/שינה.

אודי A4

דימה.

• תוכן חדש...