Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4866 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר על פורד פיאסטה שנת 2000, מנוע 1.3, 120000KM

הרכב אחרי טיפול גדול - פילטר שמן, שמן, פלאגים, פילטר אוויר, פילטר מזגן, רצועה, ברקסים.

צריכת דלק סבירה ביותר של 1:15, אין נזילות שמן/מים.

כשאני מתחיל נסיעה בהילוך 1 הכל סבבה,

בעיית הגמגום מתחילה כשאני מעביר להילוך שני ומעלה - אם אני לוחץ על הגז אז המנוע מתחיל לגמגם ולקפוץ ורק אחרי שהוא צובר קצת מהירות וסל"ד הוא מפסיק, אבל אם לאחר העברת הילוך אני לוחץ קצת על הגז ואז לוחץ עוד קצת לאט לאט - זה לא קורה. רק בלחיצות רציניות יותר.

יש תחושה שהוא סוג-של חנוק במידה כלשהי ולאחר כמה שניות שמטפסים במהירות והסל"ד זה עובר/נפתח והכוח מתפרץ פתאום מהמנוע.

זה קורה גם כשאני מעביר להילוכים 3\4\5 - בלחיצה על הגז הרכב מגמגם וקופץ ורק לאחר כמה שניות שהוא צובר מהירות וסל"ד זה עובר והוא נוסע חלק.

אציין כי בנסיעה מהירה רצופה (80-110 קמ"ש) אין כל בעיה, הרכב נוסע חלק ובלי שום גמגום. הבעיה קורית רק בהאצה.

בעיה נוספת- אולי היא קשורה: כשאני מפעיל מזגן ומנסה להאיץ אז יש תחושה שמשהו חנוק שם, הוא מאיץ לאט לאט ופתאום בסל"ד גבוה יותר מתפרץ כוח והרכב טס - כאילו הוא מקבל כוח מתפרץ.

מה הבעיה הזו יכולה להיות? אולי בעיה בהזרקת דלק?/פילטר דלק?/ בעיה בהצתה?

שלומי

פורסם

בדוק מה שדני אמר לך בהמשך תבדוק את סליל הצתה .בעיה דומה שהיתה לי הסתיים בסליל הצתה הוא יושב מתחת לסעפת יניקה .ששם יש נטייה לרטיבות/נזילה קלה בין כניסת נוזל קירור בפינת הסעפת לחיבור לראש.

המזל שסוףסוף יש חלק מקורי לא יקר כ350 ש"ח בערך ,אל תתפשר.(מוטו קראפט). חוטי הצתה שלי חלופיים(של וורקו גרופ יושבים באזור המסגר) ,

אל תחפש מקוריים יעלה לך כ 1000 ש"ח עדיף להחליף סליל הצתה ולא סט חוטים מקורי כמה שזה אבסורד.

פורסם

אבל אם אתה צריך להחליף חוטי הצתה, תנסה של בוש

אני הבאתי מגרמניה ב 40 יורו

עובדים מצויין

יניב

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אני בדיוק מסדר רכב של קרוב משפחה עם בעיה דומה.

הוחלפו כבלי הצתה, פילטר דלק, הוסף תוסף דלק, פלאגים ולא עזר.

במוסך הציעו לי להחליף סליל הצתה בעלות של 750 ש"ח כולל מע"מ. האם המחיר נורמלי?

פורסם

טוב הבעיה נפתרה, אכן זה היה הסליל הצתה.

במקום לשלם 750 ש"ח קניתי סליל גרמני ב 350 והתקנה עלתה עוד 100 ש"ח.

האוטו מה זה רץ עכשיו .... כמו פיאסטה :-)

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

תגובה קצת מאוחרת אבל המחיר יקר

אפשר להשיג את המקורי באזור ה 300 ש"ח

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

אמנם עברה שנה חצי, אך אני חושב שכדאי לעדכן בפתרון הבעיה למען המחפשים העתידיים:

הוחלף סליל הצתה לסליל מקורי, ההחלפה קשה אך הבעיה נפתרה.

שלומי

• תוכן חדש...