Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5416 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איפה הקאץ'?

אני לא מאלה שלא מאמינים לדברים כאלה, אבל בכל זאת, איך זה הגיוני שעושים הנחה של 50%?

ראיתי שם עוד קופונים, גם הם, הנחות גדולות מאוד.

איך זה עובד?

פורסם

תנוח דעתך, לא ייקרע שום דבר. אני הייתי בהדרכה הרבה יותר אינטנסיבית (10 שעות) -- החלקתי, הסתחררתי, בלמתי, נעלתי גלגלים שוב ושוב - ולא קרה כלום. וכדי לסבר את האוזן, אני עוקב אחרי שחיקת הצמיגים (מבט לפני כל נסיעה) ותמיד יודע מה מצבם.

הבעיה שלי היא אחרת: כל הקורסים של מסלולים מתוארים יותר כפרוספקט שיווקי ולא כפירוט של תכנית הקורס, וזאת בניגוד לקורסים של כל שאר החברות, שמפורט בהם בדיוק מה לומדים ומתי. לדעתי זה לא לעניין. גם היומרה שהקורס, כמו כל הקורסים של החברה, מועבר בהובלת ראם סמואל, היא לרוב שקרית, וגם זאת בניגוד לכל החברות האחרות, שהמנכ"לים שלהן לוקחים חלק פעיל בהדרכות.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

אחרי שעשיתי אצלהם קורס "אישי", אני גם לא חושב ש- 400 ש"ח מוצדקים על ההונאה הזו.

עדיף לשלם כפול לחצי יום עם און יעקובסון.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

חשבתי שזה מומלץ, בכל זאת אני נהג חדש.

הבעיה שאני לא יכול לקחת את הרכב, הקוואליר שלי תישאר זרוקה על המסלול שם אם אני יקרע אותה. :lol:

(מצב מכאני טוב, אבל בכל זאת ישנה, היא יכולה להתפרק שם, במיוחד הקפיצים).

אם ככה, אני חושב שעדיף לשלם 50 ש"ח וליהנות 10 דקות מקארטינג איכותי בפולג. (הייתי שם למעלה מ5 פעמים, אף פעם לא יצאתי מאוכזב.)

פורסם

קורס נהיגה מתקדמת תמיד מומלץ, אבל מביניהם הקורסים של מסלולים נחשבים להכי פחות משתלמים ביחס זמן\כסף. כמו שאמרו לפני, קורס עם און יעקבסון (ובאותה מידה עם דני G או עם איתי אלון, לדוגמה) יותר משתלמים. בכל מקרה, אף קורס לא יגרום נזק לרכב ותאמין לי שראיתי גרוטאות (כולל שלי!) בקורסים כאלו.

פורסם

הייתי בקורס הזה בפעם הקודמת שהם פרסמו את הקופון.

זה לא ממש קורס אלא יותר התנסות ותרגילים עם הרכב - פרסה בעזרת בלם היד, תרגול החלקות ויציאה מהן וסשן ג'ימיקאנה קצר.

בסה"כ נחמד אבל קורס זה לא, אין שום התייחסות לבסיס - תנוחת נהיגה, ישיבה נכונה וכדו'.

פורסם

מישהי קנתה לי מתנה ליומולדת את הקורס הזה בתחילת השנה (ינואר-פברואר) כי ידעה שאני חולה רכב ,

אז בסופו של דבר תפסתי איזה יום שישי והלכתי לבזבז שם את השובר למרות שידעתי שלא יתרום לי הרבה.

אני אפרט לפי מה שאני זוכר :

זה קורס ברמת כניסה פלוס , למי שעדיין לא עשה קורס דומה בעבר זו תמורה מצויינת לכסף לדעתי. מה עוד שבסוף היום יש ג'מיקנה בין כל המשתתפים במסלול דיי מגניב. תחשבו כמה רק יעלה לכם לעלות לשעה על מסלול.

השליטה בבלם היד (180 מעלות ויציאה בגז משם) דיי שעמם אותי כי עשיתי זאת בצורה מושלמת ופרשתי משם דיי מהר,

השליטה על הרכב בסיבוב במהירות גבוהה תוך כדי שמדריך שנוסע איתך מפתיע אותך בהרמת בלם יד היה נחמד לימד אותי קצת להכיר את הרכב הזה שעוד לא התנסיתי איתו במצבים כאלה. פעם עם ESP, פעם בלי ESP דבר שמלמד על אופי המערכת.

טועמים קצת מטכניקות שלא באות אוטומטית לנהגים מן הישוב (יישור הגה, גז במקום ברקס וכו'...)

קחו בחשבון שזה לא מוסיף לבריאות של הצמיגים . שני רכבים באותו היום סיימו בפנצ'ריה .

אצלי הכל היה בסדר אבל הקדמיים עם סימני שחיקה שלא ראיתי לפני היום הזה.

מלמדים שם גם דברים חשובים שרוב הנהגים לא יודעים כמו כיוון מראות, כסא ,הגה וכו'...

בקיצור: שווה את ה400 שקל אבל לא יותר מזה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אייל, באיזה מהמגרשים של מסלולים נערך הקורס שעברת? המגרש הישן באשדוד היה מטחנת צמיגים (תחת התירוץ שהוא נסלל כדי ש"ידמה תנאי כביש"...) עקב החספוס והסדקים. במגרש הנוכחי של מסלולים (וגם במגרשים של החברות האחרות) המצב טוב יותר, בעיקר כשמרטיבים את המשטח. יש לי טענות נגד הקורסים של מסלולים, אבל להגיד שהם הורסים את הרכב זו כבר הגזמה.

פורסם

בלוקיישן הנוכחי - ראש העין. רוב הזמן המגרש רטוב אבל בג'מיקנה לא.

לא גמרתי את הצמיגים, אבל בתור אחד שמסתכל מדי שבוע מה מצב הצמיג , ראיתי הבדל לפני ואחרי האימון הזה.

גם באשדוד עשיתי בעבר לפני כמה וכמה שנים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
הקאץ ? זה בכמה יעלה לך רבייעית צמיגים אחרי שקרעתה אותם על אספלט ועוד שילמתה על זה 390 שקל :wink:

הרכב הוא רכב שמסלולים נותנת לא הרכב שלך.

חברה שלי עשתה לי את הקורס הזה לפני חצי שנה.

בוא נגיד שלא יצאתי מהקורס ראם סאמואל,

אבל יחסית בשביל נהג צעיר כמוני (3 שנים על הכביש) למדתי כמה דברים חדשים.

החווה היא כיפית כי בשבילי כל משהו שכולל הגה 4 גלגלים וכביש זה כיף,

ובשביל המחיר הזה זה גם ממש שווה.

בקיצור ממליץ בחום ובעיקר על החברה הזאת 'מסלולים'.

MINI COOPER S 2012 - קארטינג ליום יום :arrow:

פורסם
אחרי שעשיתי אצלהם קורס "אישי", אני גם לא חושב ש- 400 ש"ח מוצדקים על ההונאה הזו.

עדיף לשלם כפול לחצי יום עם און יעקובסון.

ואיך אפשר לעשות את זה מאז שמסלולים התאחדו עם דרייבארט?

פורסם

אתה טועה ידידי

הדרישה שלהם היא לאדם עם רישיון ורכב בעל ביטוח .

אם הם היו מספקים רכב ספורטיבי הייתי משלם 600 שקל לקורס .

אתה מספק את הרכב ואתה אוכל את הבלאי שנוצר עקב ההתעללות שאתה מעביר שם את הרכב.

רוב הרכבים שנכנסים לשם הם רכבים ספורטיבים אך לא כאלו שניבנו למען חריכת צמיגים וסיבובי 180 מעלות

(תקנו אותי אם אני טועה)

ה"קורס" הזה כך נראה לי פשוט מספק איזה מתחם לקרוע את הרכב ובאותו זמן מאפשר לך לא לעבור על החוק ולא לסכן אף אחד

מה רמת האספלט ?

האם יש שטח בטיחות רחב שמאפשר איבוד שליטה ועצירה ללא נזק ?

האם זה באמת מסלול סלול או הצבת קונוסים מסכנים בצורת סללום וקוראים לזה מסלול?

אני חולם שיהיה כבר אשכרה מסלול אמיתי בארץ הקודש מסלול סלול עם פניות וישורת ושבירת זמנים, מדריך שמלמד איך לקחת את הפניה השלישית ועל איזה הילוך וכו

ולא מסלול קרטינג שמחופש למסלול מירוצים

או מגרש חניה שקורא לעצמו בדרך שיווקית מעולה "מסלולים"

מסלול עבורי זה נורברינג, זה מיאמי טראק זה מקומות מקצועיים מסלולים סלולים של קילומטרים

והשאלה שלי מתי זה יהיה אצלנו ..:wink:

• תוכן חדש...