Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5048 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום לכל חברי הפורום.

אז המפונקת לא מסכימה לשתות כלום חוץ מ98, סיבוב ראשון בכמה תחנות בעיר העלה שהזולה מכולם היא התחנה החדשה ביותר באזור תעשייה רעננה, "דקל" שם מחיר 98 עומד על 7.59.

מה השאלה? הפאר בין דקל לבין התחנה השנייה הכי זולה שמצאתי עומד על כמעט שקל לליטר.

התחנה השנייה היא התחנה הקבועה שלי בקנגו, יעד, גם באזור תעשייה רעננה, שם 98 עומד על 8.39 או משהו בסגנון (לא זוכר).

איך יכול להיות שב"דקל" המחיר זול בהפרש כל כך גדול?

כן כן אני יודע נותנים לך תיקח אבל עדיין זה מעלה סימני שאלה.

יצא לי לדבר גם עם המנהל של תחנת יעד, הוא טוען שאני מדבר שטויות, ואם זה ככה הוא מתחייב להוריד את ה98 אצלו ל10 אגורות פחות ממה שמוכרים ב"דקל".

:?

פורסם

בלי להוציא דיבתה של אף תחנה, לא מכיר את הספציפית הזו, אבל אצלנו בצפון אם זה מתחת ל8-8.5 זה מעורבב עם 95 במקרה הטוב ועם דברים אחרים במקרה הפחות טוב. אני ממלא רק בסונול (9.10).

פורסם

אני רק רוצה לספר משהו שראיתי

יש לי כרטיס YOU, כזה שמקבלים בחינם בתחנות דור אלון.

תמיד מתדלק איתו 95 ומקבל הנחה של איזה 20 גרוש לליטר.

לאחרונה שמתי לב, שכאשר מעבירים את הכרטיס ,מקבלים הנחה של כשקל על 98. בכל התחנות המחיר הופך להיות זהה, ודלק 98 בתחנות דור אלון עולה 7.85!

מאז, כשאני לא עובר בתחנה הקבועה שלי בראשון (שם עולה 7.4) או בחולון (7.2) אני מתדלק בדור אלון.

זה לא משנה באיזה תחנה, עד כה בדקתי בלפחות 6, ובכולם המחיר יורד אוטומטית עם העברת כרטיס YOU (לא כרטיס אשראי, סתם כרטיס ירוק) ל7.85

פורסם

באסה, על איזה רכב מדובר?

יצא לי לדבר עם חבר על 98, הוא ברכב שלו מתדלק רק 98 והוא אמר שהתחנה היחידה שהוא מתדלק בה והמנוע לא מצלצל היא תחנה בכפר יונה, אז נסעתי ובדקתי, ונדהמתי לגלות ששם מוכרים 98 ב7.4, ובגלל שכבר הייתי על שערה מהדלקה של מנורה תדלקתי, המנוע לא מצלצל אבל מצד שני אני עדיין לא מכיר את הרכב מספיק.

למה אין תחנה נורמלית בשרון ל98?

פורסם

יש אבל המחירים רגילים,אני תמיד מחפש זול יותר אבל מתבעס מחדש. התחנה שאני מתדלק. והרכב לא מצלצל היא סונול ביציאה הצפונית של כפר סבא . לפני ההשתלבות לגהה (כביש 4). הרכב הוא ACCORD TYPE R.

פורסם

בכפר יונה:!: הרכב צלצל לי בדיוק אותו דבר .אני לא ממליץ. במכוניות שאפשר למלא גם 95 וגם 98 הרכב לא יצלצל. אבל ברכב שלי רק 98 לכן הוא מצלצל בתחנות שהדלק הוא לא 100% 98.לא אכפת לכם שבעצם אתם מקבלים דלק שהוא פחות מ98:?:

• תוכן חדש...