Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי נאה במיוחד? איזה דגם זה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5429 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדיוק חזרתי מאזור דרום ת"א וראיתי שם מוביל עם דגמי יונדאי שנראו לי לא מוכרים, דגמי קופה 3 דלתות נאים במיוחד, בצבעי סוכריות.

מישהו יודע באיזה דגם מדובר? (ואולי טעיתי וזו לא יונדאי בכלל?)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

מעניין למה הוולוסטר לא מופיעה במחירון.

כבר נמסרו כמה כאלה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
דגמי קופה 3 דלתות נאים במיוחד

זה קצת בעייתי לקרוא להם קופה.

בצד הנוסע יש שתי דלתות ובצד הנהג יש רק דלת אחת.

אבל תקרא לזה איך שבא לך... :wink:

פורסם

גירסת יונדאי לVW שירוקו.

ז"א, אם שירוקו הומצאה בשביל אנשים שאין להם כסף למאריך בולבול תקני (כמו פורש, מוסטנג, וכו'), או שיש להם כסף, אבל הם גרים בישראל, אז היונדאי הומצאה בשביל אנשים שאין להם כסף למאריך בולבול בדמות שירוקו.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

נשמע שאתה מזלזל. לכן,אני חולק עליך.

להיפך מעולה וטוב שהיום לא צריך להוציא מאות אלפי בשביל להנות מרכב שיש בו קצת סטייל.

אין בזה שום דבר פסול. נכון אין כמו הדבר האמיתי,מנועי 6000 V8 או V12 עם 350 כ"ס או 400 ומהירות מירבית של 340 קמ"ש.

גם לי אין הרבה כסף ואני מוכן להסתפק בגירסאות ה"חיקי" למניהם. 1.6 ליטר או 2.0 עם 120 או 150 כ"ס ומהירות מירבית ולא חוקית גם ככה של 180-200 קמ"ש איבזור בסטנדרט סביר + מעוצב ומרשים אומנם פחות אבל עדיין. ובמחיר נעים לכיס.

פורסם

דגם 1.6GDI ידני עם 140 כ"ס בתמחור אגרסיבי (120-125 אש"ח) יכול להיות אופציה מעניינת לשירוקו הזולה ולמיטו, לפחות על הנייר.

כי במציאות, עד שלא נוהגים - לא יודעים...

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

נעשה קצת סדר בבלאגן נמסרו כבר 11 כלים כאלו בחודש החולף יצא לי לנהוג עליו את ההתרשמות ממנו אכתוב בקרוב אבל אני יכול לומר לכם שיש הרבה התעניינות מהרכב הזה והכי מצחיק לראות את הפרצופים כאשר רואים את הסמל של יונדאי.

אגב היום רק גלאקסי S2 :lol:

2z3yztlkbztc.jpg"]2z3yztlkbztc.jpg[/url]

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

פורסם

פרונט קצת מבולבל, אבל חלק אחורי/צדי מוצלח, נחמד.

בכלל, כשיונדאי מתאמצים הם מסוגלים ליצור מכוניות יפות

(לדוגמה, הדור הראשון של הקופה שנמכרה בארץ).

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

+1 לזה שמעליי.

עד היום, יותר מ-14 שנה מאז יובאה הקופה הראשונה של יונדאי לארץ,

היא עדיין גורמת לי לסובב אחריה את הראש. רכב עם תחת מדהים לדעתי.

פורסם

מסכים בהחלט, היונדאי קופה דור 1 יפייפיה אמיתית.

לגבי הוולוסטר, לדעתי גם היא יפייפיה, והמנוע 1.6 עם 138 כ"ס נשמע מעניין גם כן.

הבעיה היא שאחרי שנסעתי בI20 עם מנוע 1.6 שאמור לתת126 כ"ס אני קצת בספק לגבי אמינות ההספקים של יונדאי.

המנוע שלהם מרגיש יותר כמו 90 ולא כמו 126 ואני מדבר על הגרסה הידנית.

בכל מקרה רכב מדליק ביותר עם תמחור מעולה.

HU: JVC KDBT1 AMP:JBL Cs50.4

COMP: MTX RTS652 SUB: Magnat Xpress 1200

פורסם

בתור אחד שנסע ברכב אוכל לעזור:

המנוע הוא 1.6 עם 138 כוחות סוס אשר מורגשים בהחלט! המנוע מספק כח כמעט לאורך כל עקומת הסלד, הGDI הזה מעולה ושלא נדבר על 20 ק"מ לליטר!

היגוי חד ומגיב אם כי ההגה קל לסיבוב ומרגיש מרוחק מהנהג.

הרכב מושך מבטים בכל רמזור צילמו או בירכו אותי על הרכב..מה שיונדאי יכולה לעשות :)

ללא ספק בתמחור אגרסיבי הרכב יחטף.

• תוכן חדש...