Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5427 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה הפנדה כבר מזדקנת לה בכבוד, היא אומנם לא מראה סימנים של שבירה, אבל בכול זאת יש כמה דברים שמדאיגים אותי.

המושבים שלה מלוכלכים מאוד יש עליהם כתמים שאני לא ממש יודע איך להוריד ורציתי להתייעץ איתכם.

כבר קיבלתי החלטה לשים לה כיסויים, הריפודים של המושב בהירים מאוד ומהר מאוד תופסים כתמים, אבל אני עדיין רוצה להיפטר קודם מהכתמים האלה.

יש תמונות להמחשה.

הדבר השני הצבע שלה בשני אזורים דהה(מכסה המנוע וצד הרכב שמצולם), נשרף אני לא יודע איך מתארים את זה. זה הצד שחוטף שמש במהלך היום.

אני לא מתכנן לצבוע אותה גם בגלל שזה לא ממש מפריע לי מבחינת המראה, גם בגלל שמדבור בהשקעה כספית לא קטנה ואז אני יחזור לסיבה הראשונה, וגם בגלל שלא בא לי שביום מן הימים כשארצה למכור את הרכב יתחילו לשאול אותי למה צבעתי את הרכב וינסו להדביק לזה שלל סיבות.

מה ניתן לעשות כשהצבע במצב כזה? אני מאמין שווקס ישמור על מה שיש השאלה היא האם ניתן לטפל בבעיה באמצעות פוליש או שכבר מדובר במצב אבוד שרק צביעה מחדש תחזיר אותו לצבע המקור.

allud.jpg

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

ניקוי ריפודים ניתן לעשות במגוון שיטות, החל מללכת למקום שמתמחה בזה והוא ינקה את זה עם קיטור ועם חומרים ייעודיים.

עד לניקיון בבית בעזרת חומר מתאים כמו מנקה הריפודים של STP שניתן למצוא בכל חנות לאביזרי רכב. יש עקומת למידה בשימוש עם החומר הזה - אבל הוא טוב מאוד. רק תנסה קודם במקום נסתר לראות שאין נזק לבד.

בקשר לצבע - תנסה לעשות פוליש לפני - לדעתי לא יעזור יותר מדי, הצבע מת כבר. וקס ואם אפשר כיסוי - יעזרו מאוד.

פורסם

רק אני תוהה איך לעזעזאל המושבים התלכלכו לך ברמה כזאת ??? (וזה לא באמת משנה צבע הריפוד).

במצב כזה הייתי לוקח למקום שינקה את זה עם חומר ניקוי וקיטור כדי לחדש אותם.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

עם מצב הצבע תאמת כבר השלמתי, אני רק רוצה לשמור על מה שיש שלא התפתח משהו רע יותר כמו חלודה.

אני אקח את הרכב לווקס איכותי ולגבי המושבים העלת בי תקווה מקווה שבאמת אפשר לטפל בבעיה.

עידן אתה שואל איך? אני לא ממש יודע הרכב על הכביש מ2006 וזה מה שהצטבר עם הזמן כנראה.

פורסם

יש את קלין קאר שמתפארים ביכולת שלהם לגרום לכל רכב להיראות במצב תצוגה, יותר טוב מחדש.

קצת יקר אבל (נראה לי) שווה את זה

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

פניתי אליהם ויחזור אליי מישהו עם הצעת מחיר.

אני צריך לראות אם זה משתלם לי בכול זאת הם לא ממש קרובים אליי(אני גר בחדרה) ויכול להיות שאפשר למצוא מקום שמתעסק בזה גם באזורי.

פורסם

קצת סבון בדים על המושב ותעביר קיטור שעלותו כיד 2 בסביבות ה-200 ש"ח ותגיד שלום יפה לכתמים.

ההורים שלי קנו מכשיר קיטור לפני חצי שנה ומאז שאני משתמש בו אני רק מבסוט, מוריד כתמים ואחרי טיפול הרכב יוצא כמו חדש מבפנים

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

פורסם

כל הניקויים יעשו רק עוד נזק.

לך לרפד ותעשה ריפודים חדשים. יש להם כמעט את כל הסוגים.

רכבי ליסינג שנמכרים עוברים אצל רפד לפני ובמיוחד הרכבים עם כיסויים בהירים.

פורסם

לריפוד ברכב שלי יש כתמים מוזרים, בצבע חום בהיר, גם במושב הנהג וגם במושב הנוסע, כאילו הריפוד הגיב בצורה מסוימת לאיזה חומר שבא איתו במגע. ממש מוזר.

אם לאף אחד אין מושג על מה אני מדבר- אעלה מחר תמונות של הסוגיה.

פורסם

קלין קאר יכולים לסדר לך את 2 הבעיות ככה שהפנדה תראה חדשה.

היה לי פעם פיאט אונו אדומה עם צבע הרבה יותר שרוף ופוליש+ווקס עשה אותו חדש ומבריק.

ובפיאט פונטו שהיתה לי אחרכך הכסאות בצבע כתום נהיו שחורים מג'יפה, ובקלין קאר הוציאו אותם נקיים ויפים.

בפנדה גם נהיה כבר שחור על הכסאות הקדמיים הצהובים (לכלוך לא ברמה שלך, אבל זה לא יפה) ואני ילך לקלין קאר שוב מתישהו לסדר את זה.

יש לך מזל שהצבע לא מטאלי כי רק בזכות זה אתה יכול לטפל בו. אין צורך בצביעה חדשה. אם כי לפי דעתי החלקים שדהו נצבעו בעבר, רואים הבדל צבע בין 2 חלקים סמוכים כאילו שצבעו רק חלקים שעברו תאונה בצבע לא איכותי שדהה.

בקשר לכסאות אני לא ממליץ על פתרונות כמו סבון ומים כי זה יכול להספג יותר מדיי ולהרוס רק. גם על כיסויים אני לא ממליץ כי זה יוצא מכוער. פעם בכמה שנים תשלם 300 שקל על ניקוי לכסאות, אז הם יראו טוב.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם
ריפודים בפנדה זה סרט רע.

ממליץ לך לנקות את הכתמים, גם אם זה עולה כמו סט כיסוים.

לפחות בדגמי 2011 השכילו להחליף את הריפוד למשהו שונה ובצבע שחור/אפור.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תבדוק אם יש אפשרות לפרק את הריפודים ולשים אותם במכונת כביסה, בחלק מהמכוניות החדשות יש רוכסן או תפסים פשוטים יחסית שמאפשרים לך לפרק את הריפוד מהמושבים.

Bel Paese, Brutta Gente - mica sono pazzo, sono pazzi gli altri che accettano tutto! io almeno dico 'questo e' sano, questo e' malato, qui c'e' il bene, qui c'e' il male'... a voi tutto questo dolore sembra giusto. a me no. io mi devo difendere...

פורסם
לפחות בדגמי 2011 השכילו להחליף את הריפוד למשהו שונה ובצבע שחור/אפור.

אני התכוונתי לריפודי AFTERMARKET מאוטודיפו.

המשענות ראש לא נשלפות.

בגלל זה כולם שמים גופיות בלבד.

משכנתא זה קל

• תוכן חדש...